de unde fac si eu rost de un weber cu dublu corp ?? Daca o lasi jos si ii pui jantele ii va schimba aspectuL mult , bafta in continuare
exact de unde sa iti faci rost nu stiu...eu il am de la fier vechi.....de la remat....era cineva care vindea aici pe forum ... sau daca nu asteapta ctiunea rabla...si poate ai noroc si gasesti....
Te apreciez pentru munca depusa...se vede ca era mult de munca. Imi pare rau ca nu esti atent la detalii. Stii doar ca astea fac diferenta. Ai scos cat de cat rugina si tabla bubuita de pe ea dar cand i-ai dat cu grund-ul ala ai dat pe peste tot. Vazi ce urat arata acum pe cheder?!?! nu ca ar fi problema ca il poti schimba dar e bine sa fii mai atent la detalii.
Te apreciez pentru munca depusa...se vede ca era mult de munca. Imi pare rau ca nu esti atent la detalii. Stii doar ca astea fac diferenta. Ai scos cat de cat rugina si tabla bubuita de pe ea dar cand i-ai dat cu grund-ul ala ai dat pe peste tot. Vazi ce urat arata acum pe cheder?!?! nu ca ar fi problema ca il poti schimba dar e bine sa fii mai atent la detalii.
Stiu ca ma dat pe cheder....dar planuiam sa imi schimb geamul din spate inca nu am avut ocazia si cand schimb geamul pun unul nou.....
ai vrut sa vopsesti manerele de pe partea stanga sau ai uitat sa le dai jos ?
nu am vrut....da stiam ca pa cromul de pe ele nu tine vopseaua si a doua zi le-am curatat pe alea de pe dreapta pa alea de pe stanga am vrut sa le schimb pt ca era sarit de pe ele