Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Over Speed Tuning Club (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/101848-over-speed-tuning-club.html)

Zein 21-12-08 16:47

OverSpeed Tuning Club

Cu surle si trambite, dam de veste in toata tara Over Speed Tuning Club "is up and running".

Majoritatea membrilor fondatori provin din clubul Sun Racers, unde am pus bazele prieteniei noastre si am inceput sa ne gandim la ceva mai bun, mai dinamic si mai organizat. Asa a luat nastere clubul Over Speed Tuning Club Bucuresti . De ce am mentionat si Bucuresti ; pentru ca acest club a plecat din Italia-Roma, unde isi are radacinile, iar prin intermediul presedintelui nostru Luigi am luat legatura cu ei pentru a incepe un parteneriat.

Obiectivele noastre sunt de a participa la cat mai multe evenimente nationale dar si internationale ( cat mai repede cu putinta ). In anul ce urmeaza tintim sa fim printre primele cluburi din Romania, atat din punct de vedere cantitativ, dar mai ales calitativ.

Toate acestea fiind zise eu ma ridic si spun : " La Multi Ani OverSpeed !!!"

Va invit sa vizitati site-ul nostru : www.overspeedtc.ro pentru a descoperi mai multe lucruri despre noi si despre ce ne place sa facem ...

Pentru cei dornici sa se alature clubului nostru va invit pe site sa aflati mai multe detalii despre micile conditii de inscriere si asteptam sa ne contactezi

Cu mult respect,
Marius ( Departament Marketing - Imagine )

Zein 21-12-08 17:04

Re: Over Speed Tuning Club

4 Attachment(s)
Am sa enumar aici cateva din masinile noastre :
-Renault Megan F1 Limited Edition
-VW Golf Mk5 GTI Edition 30
-Toyota Auris
-Peugeot 406
-Ford Focus
-VW Golf Mk3 VR6
-BMW 320 Cabrio
-Seat Leon Fr
-VW Golf Mk2
-etc

Mai jos aveti si cateva poze cu 2 din masinile noastre

Th3W34p0N 21-12-08 20:03

Cu 4 din masinile noastre :))

Zein 21-12-08 20:18

bine bine .. 4 ... am mai gasit 2 pe drum.. aia e :)))

OpReA 22-12-08 14:52

salutari baieti
multa bafta cu clubul,sper si eu sa va iasa cum va doriti
ne intalnim la intalnirile clubului...vecinilor :-)

Th3W34p0N 22-12-08 17:22

Multumim frumos de urari !
La fel de multa bafta va dorim si noi, sa ne vedem cu bine atat pe strazi cat si la show-urile de tunning!

browser 22-12-08 23:08

Salutari din partea Fanatik MotorSport numai bine !
Multa bafta cu noul club !

Zein 23-12-08 00:51

Salutare.. multumim baieti ...

Zein 24-12-08 12:12

1 Attachment(s)
Over Speed Tuning Club ( www.overspeedtc.ro ) va ureaza un Craciun plin de bucurie si impliniri. Sarbatori fericite, multa sanatate si la cat mai multe masini frumoase. La Multi Ani!

Zein 24-12-08 23:17

5 Attachment(s)
new photo sesion with Ford Focus

Multumim sponsorului nostru RBN Tuning

Zein 01-01-09 14:56

OverSpeed Tuning Club.... va ureaza un an nou plin de fericire, iubire ... sanatate si toate cele bune

Zein 04-01-09 01:40

Odata cu noul an 2009 OverSpeed Tuning Club isi deschide portiile pentru cei care doresc sa ni se alature .... va astept mesajele aici pe forum , pe forumul nostru ( http://forum.overspeedtc.ro) pe site ( http:// overspeedtc.ro ) sau desigur pe id-ul de messenger ( overspeedtc ) ....

Un an nou plin de impliniri ... astept mesajele voastre :)

Zein 06-01-09 01:05

4 Attachment(s)
Opel Astra

AL CAPONE 06-01-09 09:26

bine va am gasit tuturor,un mare la multi ani la toate cluburile motorsport din romania.sisa avem un an plin de bucurii,si la cate maimulte evenimente impreuna.bafta

Zein 06-01-09 13:53

ooo gata .. a venit mafia :))

OpReA 06-01-09 22:04

la multi ani si voua mai baieti...si multa sanatate ca sa va puteti indeplini dorintele...
sper ca tineti vinerea asta intalnirea...sa va uram personal un an bun cu fericire alaturi de aceasta lume...lumea tuningului

Zein 07-01-09 19:35

dap.. vinerea trecuta am lipsit.. inca nu ne-am trezit .. dar vineri sigur ne strangem :)

Zein 10-01-09 01:27

Un nou membru a intrat in echipa noastra .. este vorba de Alex ... va intrebati poate ce masina .. este vorba de o Honda Civic .. :)

AL CAPONE 10-01-09 12:01

alex XEL!bine ai venit in OVER SPEED TUNING CLUB ROMANIA.SI LA CATE MAI MULTE MODIFICARI SI SUCESE CU MASINUTZA TA.BAFTA

Zein 13-01-09 12:11

asa italianu lu tata :D
Stiri noi pe site-ul nostru WAD si al sau seat leon FR cu un body kit de zile mari, marca Je Design :) pe site www.overspeedtc.ro

Cu aceasta ocazie OverSpeed anunta prezenta pe data de 21 martie la Drag in Ungaria :)

Si asteptam noi pasionati de automobilism si mai ales tuning sa ne contacteze :) aici, pe forum ... oriunde gasesc :) adica ... SEZONUL DE INSCRIERI ESTE DESCHIS :)

Zein 16-01-09 02:01

NOU in club ... Luigi presedintele nostru si-a refacut softul RBN ducand masina la un alt nivel .. felicitari.. asteptam acum tot de la Luigi .. sa confirme planurile de viitor ( va dau eu un indiciu .. un alt Intercooler , shhh :P )

va invit in continuare pe site-ul nostru : www.overspeedtc.ro

AL CAPONE 16-01-09 08:50

marius ce faci dai din casa;).da am facut cu ajutor lui RBN TUNING alta varianta de soft care dupa parerea mea si lui rbn e mult mai eficient si liniar asta.masina acuma trage de la turati foarte mici.dar cum bine stiti cel mai bun test e pe strada.dar nu acuma ca nu pot pune putere pe asfalt.planurile pe viitor cum spunea si marius,o sa vb tot cu RBN TUNING pentru un intercooler mai mare,si pentru un boost controler eletronic de la greddy sau apexi nu stiu asta voi hotara cu el.apoi vom vedea voi gasi inca ceva sa ma fac.salut si bafta tuturor

Xel'Naga 21-01-09 00:22

Quote:

Originally Posted by AL CAPONE (Post 1970020)
alex XEL!bine ai venit in OVER SPEED TUNING CLUB ROMANIA.SI LA CATE MAI MULTE MODIFICARI SI SUCESE CU MASINUTZA TA.BAFTA

o Honda Civic noua cu B 33 XEL ?? :twisted::D

BAFTA in continuare baieti ;):arrow:

Zein 21-01-09 19:14

multumim XEL ....

Yoghy_bwc 22-01-09 01:53

Bafta in tot ceea ce v-ati propus si la cat mai multe premii si competitii...

Zein 22-01-09 10:34

multumim ... mult succes si voua

Zein 22-01-09 22:47

OSTC pregateste inca 2 masini simpatice .. nu spun intrarea lor oficiala va avea loc maine seara .. o sa pregatim si ceva poze :) sunt masini cu planuri destul de mari de viitor .. si niste baieti de nota 10 ... voi reveni maine cu un post si ceva detalii despre noii nostri membri :)

OpReA 24-01-09 11:30

am vazut ca v-ati strans destul de multi aseara...cred ca stiu noii membri:D
asteptam postul tau:)

Zein 24-01-09 18:37

da este vorba deTNY cu un i30 si de Vali un Fiat Stilo

_wanted_cars_ 25-01-09 23:50

--------------------------------------------------------------------------------

salut si numai bine ! pt inceput va salutam si noi...............

https://forum.4tuning.ro/584-style-and-motion/106178-cafeneaua-the-wanted-cars.html

Zein 26-01-09 18:51

multumim mult succes si voua ;)

adut 27-01-09 19:22

multumim pt urari:P
poate vineri reusim sa vb si cu baieti de la Street Night Racers ca pana acum doar ne uitam unii la alti.....

Zein 27-01-09 22:23

bine zice adu ... poate vineri stam de vorba ne cunoastem ... schimbam pareri.. idei :)

adut 28-01-09 08:25

chiar ar fi o idee macar sa facem si noi cunostinta daca tot suntem "vecini"!!!

OpReA 28-01-09 12:38

oricand mai baieti..eu am tot asteptat sa il recunosc cumva pe marius,dar cum nu am vazut roata de peugeot...am zis ca nu vine la intalniri:D
din cate am inteles vineri o sa fie vreme urata...daca e mergem undeva ,bem un suc,ne cunoastem...
numai bine;)

Zein 28-01-09 15:06

vezi ca e o roata de peugeot acolo da nu e de 406 :D e de 206 .. e unu alb.. aku sa nu te apuci sa dai cu, shurubelnitza pe ea.. sa scri .. TE-AM VAZUT =)))

OpReA 28-01-09 15:17

nu man...nu am nimic cu 206...eu 406 cautam...pentru una...alta...:))
hai ca ne auzim vineri baieti;)

adut 29-01-09 08:22

pai si noi cum ne dam seama vineri cu cine am vb aici pe forum ?:)

OpReA 29-01-09 09:59

e simplu...o sa vedeti un pustan de 16 ani..vorbind cam mult pe acolo:D
daca vrei sa fii sigur 100% cu cine ai vorbit aici...am id-ul la profil...

Zein 07-02-09 01:59

a fost o seara super multi prieteni la intalnire o atmosfera super... seara s-a incheiat superb "la un gratar" nu spunem locatia ... unde "s-au invartit niste mici" ... scor bunicel pt OSTC .... dar data viitoare o sa iasa mai frumos .... www.overspeedtc.ro

All times are GMT +2. The time now is 22:51.

- Copyright 2026 4Tuning