Cu surle si trambite, dam de veste in toata tara Over Speed Tuning Club "is up and running".
Majoritatea membrilor fondatori provin din clubul Sun Racers, unde am pus bazele prieteniei noastre si am inceput sa ne gandim la ceva mai bun, mai dinamic si mai organizat. Asa a luat nastere clubul Over Speed Tuning Club Bucuresti . De ce am mentionat si Bucuresti ; pentru ca acest club a plecat din Italia-Roma, unde isi are radacinile, iar prin intermediul presedintelui nostru Luigi am luat legatura cu ei pentru a incepe un parteneriat.
Obiectivele noastre sunt de a participa la cat mai multe evenimente nationale dar si internationale ( cat mai repede cu putinta ). In anul ce urmeaza tintim sa fim printre primele cluburi din Romania, atat din punct de vedere cantitativ, dar mai ales calitativ.
Toate acestea fiind zise eu ma ridic si spun : " La Multi Ani OverSpeed !!!"
Va invit sa vizitati site-ul nostru :
www.overspeedtc.ro pentru a descoperi mai multe lucruri despre noi si despre ce ne place sa facem ...
Pentru cei dornici sa se alature clubului nostru va invit pe site sa aflati mai multe detalii despre micile conditii de inscriere si asteptam sa ne contactezi
Cu mult respect,
Marius ( Departament Marketing - Imagine )