![]() |
Setari player si amp
Salutare, am pe masina urmatoarele produse: Playerul Alpine CDE-9881R, amp JBL GTO206 , sub-ul JBL GTO_1060BR si cablurile Alfatec V25. Masina este un Peugeot 206 cu boxele de fabrica 6 (2 inalte si 4 boxe pe usi) Problema mea: nu imi place cum suna sub-ul :(...poate sunt de vina setarile....nu stiu, nu ma pricep, de aceea va rog sa ma sfatuiti ca sa fac! Multumesc anticipat!
|
Re: Setari player si amp
4 Attachment(s)
Atasez poze cu aceste produse:
|
Pun cateva date despre fiecare:
Alpine radio MP3 player, model 2007 compatibil CD-R / CD-RW / MP3 / WMA / AAC / CD text / ID3 tag conexiune Full Speed pentru iPod cautare rapida DAC stabilizat 1-Bit oprire volum pe 0 biti (0 Bit Mute) pregatit pentru controlul prin comenzile de pe volan (necesita adaptor) pregatit pentru intrare auxiliara (numai cu KCE-236B) putere: 4 x 50W 2 iesiri preamplificate rear / subwoofer control volum subwoofer afisaj LCD alb pe fundal negru cu 5x9 puncte iluminare duala:verde / portocaliu filtru HPF 80 / 120 / 160Hz reglaj frecventa centrala Bass/Inalte ajustarea largimii de banda bass tuner radio MaxTune volum rotativ telecomanda (optional) panou frontal detasabil conector ISO Amplificatorul JBL GTO 2060: Amplificator 2 canale putere RMS: 2 x 80W (4 ohmi) 2 x 120W (2 ohmi) 1 x 240W (4 ohmi, punte) raport semnal/zgomot: 80dBA (1W, 4 ohmi) raspuns in frecventa: 10Hz - 50KHz (-3dB) domeniu semnal intrare: 100mV - 4V filtru HPF filtru LPF Bass EQ: +6dB (45Hz) logo JBL iluminat dimensiuni: 358 x 294 x 55mm Subwoofer-ul JBL GTO 1060BR: subwoofer 10" tip incinta: bassreflex diametru difuzor: 25cm putere RMS: 250W putere Max: 1000W impedanta: 4 ohmi sensibilitate: 91dB (2.83V/1m) raspuns in frecventa: 40 - 200Hz dimensiuni: 398 x 413 x 335mm Kit-ul pentru amp: 5m cablu alimentare rosu 20mm˛ 1m cablu masa negru 20mm˛ soclu siguranta cu fuzibil de 60A cablu RCA: 5m cablu remote: 5m 4 conectori |
Pai spune si ce nuti convine, ce auzi,cum suna ,sau barae,parae,CE FACE DE NUTI PLACE?
|
In primul rand am impresia ca membrana sub-ului la bass se duce in interior...eu din cate stiu ar trebui sa iasa la bass, nu? Mentionez ca toate astea le-am luat noi si au fost montate intr-un service specializat. Basul se aude ....ciudat, nu stiu cum sa descriu acest sunet, ma asteptam la mai mult. La volum mai mic.....pana in 8 din 30 e ok, dupa 8....nu-mi mai place.
|
Membrana unui difuzor intra in aceeasi masura in care si iese.... Acolo e o frecventa !
Daca te referi la faza, e altceva. Dar si in cazul ala, uneori ajuta daca e pus pe dos 8) |
OK...atunci cum pot face un reglaj corect la amp?
|
Nu ma ajuta nimeni?
|
Quote:
|
Am facut deja asta de 2 ori, prima data cu playerul original al masinii si a 2-a oara cand am schimbat playerul cu acest Alpine (ateliere diferite). In ambele cazuri am plecat dezamagit de acolo. Fiecare are gusturile lui, iar in cele mai multe cazuri setarile le fac instalatorii cam aiurea.
|
Produsele mi-au fost recomandate de cei de la atelier, cica se potrivesc.
|
Pai ori te apuci tu si iei o surubelmita si,,,,,,,....... CU MARI RISCURI SA STRICI CEVA.<proprie experienta>
Ori dute la un atelier despre care se spun lucruri bune si are oameni cu experienta adevarata nu povesti si laudele lor personale. Si cred ca ar fi bine sa ne spui si noua pe unde ai fost si cum sau purtat cu tine ca si client,sa stim sa ne ferim daca e de rau,sau sa mergem si noi daca e de bine. An rest parerea mea este sa asculti si alte sisteme cam de aceias valoare ca si al tau si poate vei avea o.......revelatie......sau descoperi ce nu este bine sau pune subul tau pe alta instalatie si vezi cum suna..... |
O sa caut sa pun subul pe alta masina....si invers, alt sub pe instalatia asta, sa vad ce iese.
|
Bafta si asteptam rezultate...
|
Multumesc! Va tin la curent...bye!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:20. |
- Copyright 2026 4Tuning