![]() |
C^A^L^I^B^R^A variante
Vand:
Opel Calibra 2000cm3-120cp -an fabricatzie 1993 -EURO 2 -2000cmc3-120cp -178.000km ORIGINALI ! -cutie sport,rapoarte scurte-f16 -ABS , XENON , servo directzie , oglinzi electrice , trapa electrica , scaune si volan reglabil pe inaltzime , interior complet piele nou,Volan Momo,pedale+schimbator Pilot -tuning model Rieger(spoilar fatza-spate,praguri,eleron,aripi umflate,fatza-spate) -jante '15 nemtzesti cu anvelope 205/60/15 -discuri ventilate fatza-spate -Vopsita 2 culori: rosu ferrari+negru perla(vopsita de 4luni) -Evacuare Remus-noua-450euro -6boxe Blaupunkt noi-garantzie+Mp3 Vieta cu telecomanda+statzie 700w+subwoofer format din 2 difuzoare de 30cm Jensen! -3 proprietari -consum 7-9% -Foarte bine intretzinuta -Foarte multe piese noi si originale numai de opel schimbate recent(bielete,filtre,distributzie,bucsi,discuri fatza-spate,placutze fatza-spate,suspensie+multe alte consumabile...) -mai am si unele piese... -are parbrizul fisurat -trapa nu functzioneaza(knd am luat masina nu avea motoras la trapa...intre timp l-am cumparat dar nu l-am montat) -masina este de 2 ani jumate in posesia mea,pe numele meu inmatriculata,deci acte in regula....permis am de 7luni....deci 2 ani a stat si am bagat bani in ea...ducandu-ma la aproape 6500euro.... -are ITP valabil 2008 -asigurare valabila -rovignieta valabila o vand ptr k din august tre' sa plec in italia ptr studii sau ma intereseaza si variante cu o masina mai serioasa ptr tatal meu... Astept oferte ptr combinatzii pretzul fiind de 6000euro.... pretzul ptr masina cash este de 4700euro fara muzica...muzica se da pe 400euro... |
Re: C^A^L^I^B^R^A variante
8 Attachment(s)
poze....dar cam murdara masina...
|
2 Attachment(s)
poze interior....dupa 3zile de dus la plaja...deci scuzatzi nisipul din interior....:D
|
nu mai merge sa pun poze....mai revin cu poze knd o sa mearga...
|
5 Attachment(s)
alte poze cu interiorul...
|
5 Attachment(s)
poze cu subwooferul si cu motorul...
|
bmw 316i / 92 , [ pisikuta ] , te intereseaza la variante ????
|
pai depinde..*****ie si tu ce dotari are,pune niste poze...pune un pretz sau zii combinatzia la care te-ai gandit...nu pot sa ma pronuntz dak ma intereseaza sau nu fara sa vad niste poze niste detalii...
|
mda...nu stiu de ce au aparut stelutze p'acolo...vroiam sa zic sa scrii si tu detalii de ea si sa pui niste poze...
|
am postat adineauri anuntul
|
hai k vad k tre' sa pun 1000 de posturi....
ok,masina am vazut-o....imi potzi pune si mie detalii despre ea si la ce combinatzie te-ai gandit sau vrei sa ghicesc eu??????? |
detalii ; geamuri el, trapa el , ogl el , motor beton , cu injectia de 1800 , filtru polen , toba sport , identificare rar [ eu sunt din buc] , trebuie doar inscrisa la politie !!!! sch pe sch !! cea de piese nu intra in calcul , nu mai exista !!
|
mersi mult ptr oferta,dar nu ma intereseaza combinatzia asta...
|
accept combinatzii cu jeep-uri,masini in 4 usi sau si coupe-uri dar mai mari...
accept combinztii cu:frontera,vectra,bmw-seria5,7,pisica,etc.... As vrea combinatzie in mod special cu diferentza din partea voastra...dar nu e obligatoriu dak avetzi ceva bun de oferit... |
VARIANTE VARIANTE VARIANTE
Dak nu se combina sau nu se vinde pana pe 25 iulie,nu se mai da... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning