Vand:
Opel Calibra 2000cm3-120cp
-an fabricatzie 1993
-EURO 2
-2000cmc3-120cp
-178.000km ORIGINALI !
-cutie sport,rapoarte scurte-f16
-ABS , XENON , servo directzie , oglinzi electrice , trapa electrica , scaune si volan reglabil pe inaltzime , interior complet piele nou,Volan Momo,pedale+schimbator Pilot
-tuning model Rieger(spoilar fatza-spate,praguri,eleron,aripi umflate,fatza-spate)
-jante '15 nemtzesti cu anvelope 205/60/15
-discuri ventilate fatza-spate
-Vopsita 2 culori: rosu ferrari+negru perla(vopsita de 4luni)
-Evacuare Remus-noua-450euro
-6boxe Blaupunkt noi-garantzie+Mp3 Vieta cu telecomanda+statzie 700w+subwoofer format din 2 difuzoare de 30cm Jensen!
-3 proprietari
-consum 7-9%
-Foarte bine intretzinuta
-Foarte multe piese noi si originale numai de opel schimbate recent(bielete,filtre,distributzie,bucsi,discuri fatza-spate,placutze fatza-spate,suspensie+multe alte consumabile...)
-mai am si unele piese...
-are parbrizul fisurat
-trapa nu functzioneaza(knd am luat masina nu avea motoras la trapa...intre timp l-am cumparat dar nu l-am montat)
-masina este de 2 ani jumate in posesia mea,pe numele meu inmatriculata,deci acte in regula....permis am de 7luni....deci 2 ani a stat si am bagat bani in ea...ducandu-ma la aproape 6500euro....
-are ITP valabil 2008
-asigurare valabila
-rovignieta valabila
o vand ptr k din august tre' sa plec in italia ptr studii sau ma intereseaza si variante cu o masina mai serioasa ptr tatal meu...
Astept oferte ptr combinatzii pretzul fiind de 6000euro....
pretzul ptr masina cash este de 4700euro fara muzica...muzica se da pe 400euro...