![]() |
m power vs rs power
provoc toate bmw-urile sau mai bine spus toate m-urile :D
|
:D
chiar m5 asta nou !
|
da chiar m5 asta nou :D mam dat deja cu m5 nou aici :twisted:
|
Si cum sta traeba am inteles ca tu ai 480 de cp !
hai zi repede .... sau pune un film daca mai ai ! |
pot sa pun pariu ca ii un rs4 de serie nu? :?
|
bmw M
oricine poate provoca,
cine a vazut RS4 pe pista in Romania? de ce nu a venit? si-o fura? poate s-a dat cu un 525 nou cu pachet M? laudele astea, batele sa le bata! |
eu am vazut rs4 / am simtit rs4 .... da , ii e frica lu cata sa vina , ca si-o fura.... aveti de invatat de la omu` asta .... se da de placere/curiozitate ...
insa , pana vine el... fii sigur ca sta acolo de frica sa nu si-o ia prin buc de la vreunu :) :) :) :) |
:d
guci nu e nevoie sa vb auierea cauta pe forum poze cu masina lui cata !
Nu e un om care se lauda ! Iar cata nu cred sincer ca un rs4 de serie are ceva de comentat in fata unui M5 e60 ! dar daca tu crezi e bine.......... si oricum daca e vb de al tau e discutabila treaba ! |
Re: bmw M
Quote:
Sunt curios daca tu ai face drumul Germania-Romania pentru o legala in Romania, tare sunt curios... Cat despre RS4 ala... am avut ocazia sa apas si eu pedala de acceleratie... pacat ca era suspendat in service :P |
Quote:
Cata asteptam si noi filmul...daca ai facut vreunul :wink: See ya! |
te astept tati in bucuresti.... :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
M-Power---rulez :twisted: |
Quote:
am vazut la cineva acasa un filmuletz cu acest RS4 vs maserati coupe (maserati era sigur, nu mai stiu modelul) si spuneti-mi sincer, cine credeti ca a castigat??? VA ZIC EU si din mers si dupa loc, a rs4 a mancat pamantul iar maserati abia daca pleca dupa loc, bine acum depinde si de indemanarea+experienta fiecaruia, dar totusi mai toate filmuletele care le-am vazut cu acel audi m-au impresionat foarte tare! si inca ceva: toti care il cunosc cu adevarat pe RS4 stiu ce ii poate pielea si ce facea acea \"masinuta\" PS: eu nu il cunosc pe proprietar, sa nu ma intelegeti gresit |
Re:
Quote:
Serios acum nu ai ce sa faci omule masina lui e tare rau de tot 310/320 vMax :)) |
Re:
Quote:
tati... nu te mai agita... nu ai de unde sa stii ce se ascunde sub o ccapota... poate un compresor... poate o turbina... chiar un charger... nu!?.... sa nu ii plece scrisu la rs de frica... :lol: :lol: :lol: :lol: |
Offfff ce am zis eu ce ai inteles tu !
Oricum mai tare A4 decat BMW 3 :)) :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:11. |
- Copyright 2026 4Tuning