![]() |
ANVELOPE DE AFARA LA SUPER PRETZURI
Anvelope SH pe 14, 15, 16, aproape orice dimensiune in latime si inaltimea talonului, aduse cu tirul din Elvetia, aproape noi, stare exceptionala. Pirelli, Michelin, Dunlop, etc. Mi-am luat si eu pentru masina Continental.
Preturi: intre 700.000 si 800.000 bucata. Oriunde altundeva sunt cel putin 1 milion la dimensiunea asta. Pentru cumparari en-gros, reducere 50 %. Telefon: 0722682775 Radu, un amic. |
Ma intereseaza 4 bucati 215/45/R17. Ai ceva ?
|
Nimic pe 17, am si zis din pacate... S-au dat.
|
175 65 pe 13... :?: :wink:
|
Nu puteai mane sa pui si tu anuntu' asta cu o saptamana mai devreme? Am dat o carutza de bani pe Continental noi... :cry:
|
hondare, cre' ca maine sau poimaine fac rost de tozti banii, sa-mi schimb cauciucurile cubice pe care le am acum... spune si tu daca are omu ce-am zis mai sus sau caut in alta parte... aaaa: :!: sa nu fie de iarna, in cel mai rau caz mixte, dar preferabil de ploaie... :wink:
|
Quote:
|
205/50/16 de iarna?
|
Re: ANVELOPE DE AFARA LA SUPER PRETZURI
Quote:
|
Pirelli P6000 195/60 R14 ai asa ceva???
|
Quote:
|
offtopic: tu iti cumperi doar UN cauciuc? Nu pereche??? Adica sa inteleg ca pe fata ai unul uzat si unul nou? Nu iti cam trage volanul intr-o parte? :lol:
|
Quote:
Daca nu crezi ne intalnim si te fac o tura ca sa te convingi! :wink: Daca aveam cauciucuri Continental poate era cum spuneai tu! :lol: Si gata cu off-topic-ul pt ca omu' vinde ceva aici! :lol: |
Hondare...
Ceva pa 16\"...profil da ploaie, poate chiar acelasi profil si cele d p fatza si cele d p spate [preferabil] 2x 195/45 2x 225/40 10x ! |
ash avea shi io nevoie de 185/40/14... ceva norok?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:28. |
- Copyright 2026 4Tuning