Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

aleks 26-11-08 09:05

Re: Ce vor barbatii?

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1887051)
Momo, ti s-o parea ciudat, dar daca te vei uita la stiri, unul si-a mutilat nevasta dupa care s-a sinucis, pentru ca ea avea o relatie extraconjugala cu o femeie.
Se pare ca sunt si barbati care NU vor 2 partenere in pat, sau ideea ca prietena sa este bisexuala. ;)

eu nu-l inteleg, daca era vorba de alt barbat, poate intelegeam ca i-afost ranit orgoliul si imaginea, dar asa, cu alta femeie nu ai aceleasi "tipuri de arme" ca sa poti fi acuzat ca nu ai fost suficient de bun.
eu in locul lui in loc de cutit si de ciocan foloseam camere de inalta rezolutie. in toata casa :lol: ;)
Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1887108)
A spus cineva mai devreme, sex in 3 da, da nu cu prietena. Inca ceva, se pune accent ca a-3 a persoana sa fie femeie, dar daca e barbat?????

atat timp cat nu e prietena ta singura fata de acolo, nu e problema, seamana a gang-bang :lol:

Mustang 26-11-08 09:42

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1887108)
A spus cineva mai devreme, sex in 3 da, da nu cu prietena. Inca ceva, se pune accent ca a-3 a persoana sa fie femeie, dar daca e barbat?????

Tie ti-ar placea sa faci sex cu 2 femei sau cu inca 1 barbat si doar o singura femeie?
Ca tot am dat-o-n fantezii. :lol::lol::lol:

momo 26-11-08 13:52

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1887188)
Tie ti-ar placea sa faci sex cu 2 femei sau cu inca 1 barbat si doar o singura femeie?

2 barbati si o singura femeie NU, in nici-un caz!!!!!

legat de dobitocul ala, eu cred ca are sau a avut mari probleme! in toate punctele de vedere!

RA_2fast4u 26-11-08 14:00

Eh la naiba. Cum sa fi barbat si sa nu vrei cu 2 femei? pai dumnezeule mare ce poti sa vrei mai mult de la viata? =)) Pe ultimele 2 prietene tot incercam sa le conving sa "call a friend" :)) si nici una nu a vrut. Bastards... cine stie, poate a 3-a oara e cu noroc :))

Dar in schimb.. cu 1 femeie si inca 1 barbat.. no way.. adica.. eu vreau sa joc biliard.. sa bag tacul si bilele in cat mai multe gauri, nu scrima =))

Sindrom 26-11-08 15:50

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1887188)

Bre nu se pune pe preferinte, eu am zis de principiu, uite esti tu prietena si inca unu, ti-ar placea???

Mustang 26-11-08 17:09

Sigur ca nu, dar felul cum pusesei intrebarea, ne daduse de gandit. ;)

b89kml 01-12-08 10:11

frate uitati-va la tv ca exista si 2 tipi cu una ....adik nu facem discriminare....gustu omului ...

momo 01-12-08 10:26

Quote:

Originally Posted by b89kml (Post 1895882)
frate uitati-va la tv ca exista si 2 tipi cu una ....adik nu facem discriminare....gustu omului ...

nu neaga nimeni cu nu pot exista contacte sexuale, ca aici se rezuma totul in discutie, intre doi barbati so o singura femeie. totusi, pentru mine, ca "mascul" :lol:, nu mi-ar face absolut nici o placere... nu stiu... poate nu sunt obisnuit, dar nu as incerca combinatia asta!

am ascultat zilele trecute o emisiune la un post de radio in care moderatorul emisiunii punea fata in fata pe fostul si actualul prieten al unei fete. prima emisiune a debutat cu un caz un pic bizar pentru mentalitatea unora dintre noi. tipa in trecut a avut o relatie cu o alta tipa, dar care dupa trei luni, in care cele doua au fost impreuna, s-a indreptat spre unu' cu care se intelege f bine.
omul recunostea ca prietena lui ii tot povesteste despre fosta ei relatie si a recunoscut ca nu l-a deranjat deloc dar ii este frica de schimbarea brusca a prietenei lui.

deci... ca sa trag o concluzie... mi s-a parut f interesanta povestea si sincer, va spun din tot sufletul ca as da orice pentru o discutie (sunt f curios sa aflu ce gandesc asemea fete) cu o domnisoara ca cea prezentata.

Mihai90 18-12-08 20:47

Ce vor barbatii?

Ar fi o ipocrizie sa spunem ca barbatii vor sex si femeile nu...sa fim seriosi,poate ca ele vor mai mult decat noi.Eu unul nu mai sunt asa innebunit dupa sex,nu mai e o prioritate pentru mine,relatiile bazate pe sex nu duc nicaieri...dead-end street.
Caut o fata cuminte frumoasa..dar unde se mai gaseste asa ceva?Sunt pe cale de disparitie...
P.S. ATI VAZUT PE YOUTUBE''MIRCEA BADEA-DE CE INSEALA FEMEILE?''
Eu cred ca tipul are dreptate.

Claudia 19-12-08 00:28

Co@ieeeeee!!! Poluezi dracu` tot forumul asta cu povestea ta de dragoste, zau! Am inteles din prima ca suferi dupa ea; viata merge mai departe, nu tre` sa ne stresezi pe noi cu aptitudinile tale de amant, ca ne obosesti! Nu ti-o zic cu rautate, dar devii agasant!
Iti zice1, iti zic 2... etc... daca iti mai zic si altii crede-i pe cuvant! Nu e o lauda ceea ce faci; mi se pare josnic si depravant. Daca gaseai cine stie ce bunaciune la 30+ mai ziceam, dar femeie de la tara, cu sot si copil(probabil de varsta ta)... YACKS! Daca tu nu ai minte, ca esti imatur, ea nu are nici o explicatie. Nu cred ca i-ar placea ca unu`/una de 35 de ani sa`i fwta copilul.... Asta ar trebui sa-ti dea de gandit!! Noapte buna!!!!

StreetStyle22 19-12-08 00:35

Mircea Badea sta la parinti la varsta lui,prost exmplu'.

aleks 19-12-08 00:38

Mircea Badea e un caz atipic din orice punct de vedere, dar el are voie :lol:

RoByNeT 19-12-08 00:42

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 1930049)
Mircea Badea sta la parinti la varsta lui,prost exmplu'.

bine zis ... m`am saturat sa aud peste tot ...

"vorba lu mircea badea ... traim in romania si bla bla"

marele filozof acu si asta... vezi ca e 10 si te incuie pe afara ... L-)

aleks 19-12-08 00:47

revenind la ce vrem noi, sau ma rog, acei dintre noi care se simt deja barbati :)

r0xanicutza 19-12-08 00:57

Barbatii vor o femeie vesela, sex de calitate, vor sa manance in compania femeilor, si daca femeia gateste pentru el, cu atat mai bine, sa fie sprijiniti in munca lor si sa li se incurajeze increderea in sine si orgoliul, vor ca femeile sa arate bine si sa aiba incredere in frumusetea lor, sa fie ascultati si tratati cu respect, au nevoie de timp petrecut fara partenera, pentru sport si hobby-uri, si pentru a petrece timp in compania altor barbati

aaa? de asta ce ziceti?

All times are GMT +2. The time now is 20:14.

- Copyright 2026 4Tuning