Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Seicento - NT O5 YRJ (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj.html)

plictisit 26-03-10 17:28

Re: Seicento - NT O5 YRJ

tipic :)))

Spark 26-03-10 18:26

pai acuma a pus poze de la expo. de atunci nu stiu cat a mai apucat sa lucreze la ea.
dar probabil v-a mai pune poze daca se mai schimba ceva spectaculos, sau cand v-a fi proiectul gata.
sau cel putin eu asa ma gandesc

ovidiu89 26-03-10 18:35

astept poze cu masina terminata..ca tare bine arata.bafta

aleks 26-03-10 22:19

Azi am luat-o din nou de coadă, se lucrează la ea īn limita timpului, fondurilor, ştiţi voi,realitatea aia cotidiană enervantă...
Oricum, mai e de muncă aproape tot cāt a fost pānă acum...

crazy rock 27-03-10 12:11

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3221672)
Poza cu...

tare poza :D:D:D:lol::lol::lol::lol::lol:

morpheusmaster 28-03-10 00:45

Ceva ce mi se pare fooooooooarte foooooarte tare!!! E ultima modificare pe care am sa o fac la seicento meu. Click AICI si vedeti ce a facut ala din masina...

plictisit 28-03-10 00:53

omagad omagad ! it's probably japanese !

sageata 28-03-10 07:34

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3225228)
Ceva ce mi se pare fooooooooarte foooooarte tare!!! E ultima modificare pe care am sa o fac la seicento meu. Click AICI si vedeti ce a facut ala din masina...

aaaaaaaaaaaah! morphzillaaaa!!!:lol::lol::lol:

aleks 28-03-10 12:44

Dacă nu-l speli şi nu-i faci plinul o să te alerge prin parcare şi o să te mănānce la urmă :lol:

eMH 28-03-10 21:42

E clar ca oamenii se pricep destul de bine la editare video...

plictisit 02-04-10 01:38

any new news from PLM military base regarding the top secret uber seicento project ? :D

morpheusmaster 02-04-10 12:12

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 3241064)
any new news from PLM military base regarding the top secret uber seicento project ? :D

Observ ca aseara tea prins bine engleza :twisted::twisted: nici eu nu stiu sa raspuns si sincer astept si eu poze si detalii (acum ca tot se stie finalul dam free la poze :) )

pheerya 02-04-10 13:07

bai 99 de pagini...le umpli si tu cu vrajeli:lol:
lumea vrea munca, sudoare, aleks... nu filmulete cu robotei, morph...:lol::lol::lol:

oricum tare filmul... ti-ar placea una asa, nebunaticule8)
spor la treaba aleks!

morpheusmaster 02-04-10 13:35

Chiar ma...99 pagini...si parca "ieri" faceam primul post...ce a trecut timpul asta...cand eram cu masina "pe la pagina 40/50" ziceam ca la pagina 100 vreau sa fie ceva "tare!" (cand am inceput nici nu miam imaginat ca o sa fie 100 pagini...EVA EVA)...acu ce sa zic..nu prea am nimic de zis in afara de filmulete cu robotei si alte prostii...e o perioada cam nasoala pentru mine si pentru masina...ce sa faci, nu intotdeauna e roz. Ca tot postez (fara rost)...

Doresc sa va urez la toti un Paste Fericit si fie ca aceasta sarbatoare pe langa pasca, drob, cozonac, vin de casa, miel, oua vopsite si alte "traditionalisme" de astea romanesti sa va aduca si ceva momente frumoase alaturi de familie, de prieteni, ceva odihna...fericire, sanatate.

P.S. Nu stiu altii cum sunt...dar eu cand ma gandesc ca ajung "la bunici", la friptura de miel, pasca, cozonaci si alte nebunii parca nu'mi mai sta gandu la altele =)) imi e asa dor de ceva "home made"...moaaaaama mama...nu trece timpul asta mai repede (sa plec de la servici, sa ajunga trenul acasa)...hai, Paste Fericit!

Va pup, va salut, va ciocnesc cu ou'!

crazy rock 02-04-10 14:12

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3242073)

Doresc sa va urez la toti un Paste Fericit si fie ca aceasta sarbatoare pe langa pasca, drob, cozonac, vin de casa, miel, oua vopsite si alte "traditionalisme" de astea romanesti sa va aduca si ceva momente frumoase alaturi de familie, de prieteni, ceva odihna...fericire, sanatate.

ms la fel morph

All times are GMT +2. The time now is 18:40.

- Copyright 2026 4Tuning