![]() |
Re: AG 88 PVA
Pai este o mica problema.stai calm ca m-am gandit sa fac atata lucru dar ala care a avut bara inainte nu l-a dus capul si pe el ca tamponul sa il prinda direct in gaura de suport ci a lsat-o prinsa si a dat el inca 4 gauri pt tampoane.asa ca nu pot pune in total 6 suruburi ca ar arata ca un cur belit.Am luat bata fiindca mi-a placut la ea ca nu a fost lovita niciodata si are nichelul foarte ok pe ea.ii trebuie doar un polish!:D
|
las-o ma fara bare!:chainsaw:!arata f bine fara!!!!:love:
|
Nu e momentul...poate pe viitor!Acum merg pe aspectul ei.:D
|
in sfarsit ai facut si tu portbagaju ala... na asa e cand cari porci cu masina :lol:
a iesit super :D eu zic sa ii pui bara in spate ca sa nu ai surprize neplacute in dos :cry: |
Ieri a primit si chit pe panoul spate,capota si pasajul dreapta si apoi date cu spritz-kit.mai sunt de finisat ambele pasaje si apoi un retus!:D...multumiri lu Brosko'!:)
|
spor in continuare :-P
|
salut bolidule!hai sa te ajut sa faci 100 de pagini cu topicul.sa o aduci la toamna la camin sa o vad si eu de aproape.numai bine! Razvan cu mk2 ;)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
bah baiatule... am fost pe la camin si e tare pustiu fara dacia ta... mi se lumina ziua cand o vedeam acolo in parcare :D
|
6 Attachment(s)
Lasa ma ca o sa anime din nou peisajul din toamna!Pana atunci se lucreaza in continuare la masina,mai un scaun mai una alta...:)...mama ei de sarma ca s-a terminat cand sa ma apuc si de al doilea scaun!:(
|
ma da si tu fraier in loc sa ti-l faci pala de la sofer... sau ai zis sa experimentezi mai intai pe cel de la pasager :)
da abea astept sa revina in regie... da sa nu parchezi langa mine ca imi furi fanii :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
Frumoase scaunele, seamna cu ale mele, pacat ca nu ai pastrat reglajul pe inaltime... oricum daca le speli or sa iasa belea:D |
baga mare ca baba devine din ce in ce mai ozn e frumoasa rau si turuie bine pe toba aia
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:28. |
- Copyright 2026 4Tuning