Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

kirin 07-05-07 09:59

Re: Portul Constanta !

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team (Post 888273)
l
va garantez k fiecare ati avut ispravele voastre cu masinile ori la inceput ori mai tarziu ;) ,ori vor veni ...

unii nu vor sa recunoasca dar toti au patit cate ceva.fie ca au carnetul de 2 zile,2 ani s.a.m.d.

the_virus 07-05-07 12:23

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team (Post 887218)
pei dak omu are de 2 zile carnetu eu zic k e de inteles

adi sa ne mai povestesti si noua avenurile tale cu noul bolid :P

YZF-PWR 07-05-07 19:45

cu asta prima mare isprava am facut`o chiar acum 2 seri sincer :) era sa ies de pe podu de la dorally , ma faceam cu unu si la viteza mare pe drum denivelat ca acolo ... cu suspensie sport ,..... am zis k ma duc cu marfaru de sub pod in picaj ... , am redresat cat de cat , si jos ca sa fie si paharu plin am dat ambele masini nas in nas cu politia .... au intors dupa noi .... da pwola , nu ne`au mai gasit k in 3 secunde am iesit din masina si m`am facut pieton :)))

YZF-PWR 07-05-07 19:47

nu mai zic cu masinile celelante .... :)) hehe lasa k va arat pe toti pe degete de la cel mai mic la cel mai mare din constanta care`l cunosc eu mai bine , fiecare a avut cate o belea , mai putin sau mai tare penibila si kterink :)

k4r4 11-05-07 18:36

cand n-aveam nici macar o saptamana de carnet...io....jmeker...ies de la aqua drept...tai linia continua...cu scartz....tot tacamu...politzia fix la ieshirea de la On Plonge Jr....face semn....se uita la mn....pune mutra de da'te dreq de copil....shi-mi face semn sa plec....

kirin 11-05-07 19:14

Quote:

Originally Posted by k4r4 (Post 896471)
cand n-aveam nici macar o saptamana de carnet...io....jmeker...ies de la aqua drept...tai linia continua...cu scartz....tot tacamu...politzia fix la ieshirea de la On Plonge Jr....face semn....se uita la mn....pune mutra de da'te dreq de copil....shi-mi face semn sa plec....

si... mai faci ? :D

ct11lyv 28-05-07 12:05

nu va lasati ma :P

CT-07-APV 28-05-07 14:00

Mai nou au pus stalpi daia mici la intrarea in port, acolo la intrarea pe pamant dar au lasat loc in capat aproape de bariera si au mai pus inca o bariera

BuGyy 28-05-07 15:35

si crek o sa ne mai ceara si bani sa intram pacolo!

BuGyy 28-05-07 15:36

oricum stalpii aia o sa dispara cat de curand la cata foame are romanu dupa fier vechi si la cat de usor ies din nisip ma mir cum de au rezistat pana acum :))

sonykel 29-05-07 01:13

Quote:

Originally Posted by CT-61-GAG (Post 922056)
oricum stalpii aia o sa dispara cat de curand la cata foame are romanu dupa fier vechi si la cat de usor ies din nisip ma mir cum de au rezistat pana acum :))

o sa reziste ca o sa puna paznic la parcarea aia 24din24 il pun acolo in cashcarabeta aia baraca ce dracu o fi...

hitman454 30-05-07 01:17

CT-61-GAG io eram ala cu mondeo dupa ce ai ras ai dormit fericit? recunosc am facut greseala sa ma dau in portu tomis da ala era varmiu si a insistat. se mai intampla cum mai zicea cineva pe aici si la case mari da tie nu cre ca ti sa intamplat sigur.

bafta

sonykel 30-05-07 01:30

Quote:

Originally Posted by hitman454 (Post 924952)
CT-61-GAG io eram ala cu mondeo dupa ce ai ras ai dormit fericit? recunosc am facut greseala sa ma dau in portu tomis da ala era varmiu si a insistat. se mai intampla cum mai zicea cineva pe aici si la case mari da tie nu cre ca ti sa intamplat sigur.

bafta

el e GAG-u asha e el rade de toti... sa-l vezi cand rade de el ce ma kak eu pe mine de ras...:lol: :lol: :lol:

BuGyy 30-05-07 10:23

bhai macar mie nu mi se opreste motoru si u sonikel taci din gura ca nu esti mai breaz :))!

BuGyy 30-05-07 10:32

numa gura e de tine altceva ce faci nimik decat cu frana de mana si deabia te intorci mare "Racer" mai esti !

All times are GMT +2. The time now is 23:10.

- Copyright 2026 4Tuning