![]() |
Re: Portul Constanta !
Quote:
|
Quote:
|
cu asta prima mare isprava am facut`o chiar acum 2 seri sincer :) era sa ies de pe podu de la dorally , ma faceam cu unu si la viteza mare pe drum denivelat ca acolo ... cu suspensie sport ,..... am zis k ma duc cu marfaru de sub pod in picaj ... , am redresat cat de cat , si jos ca sa fie si paharu plin am dat ambele masini nas in nas cu politia .... au intors dupa noi .... da pwola , nu ne`au mai gasit k in 3 secunde am iesit din masina si m`am facut pieton :)))
|
nu mai zic cu masinile celelante .... :)) hehe lasa k va arat pe toti pe degete de la cel mai mic la cel mai mare din constanta care`l cunosc eu mai bine , fiecare a avut cate o belea , mai putin sau mai tare penibila si kterink :)
|
cand n-aveam nici macar o saptamana de carnet...io....jmeker...ies de la aqua drept...tai linia continua...cu scartz....tot tacamu...politzia fix la ieshirea de la On Plonge Jr....face semn....se uita la mn....pune mutra de da'te dreq de copil....shi-mi face semn sa plec....
|
Quote:
|
nu va lasati ma :P
|
Mai nou au pus stalpi daia mici la intrarea in port, acolo la intrarea pe pamant dar au lasat loc in capat aproape de bariera si au mai pus inca o bariera
|
si crek o sa ne mai ceara si bani sa intram pacolo!
|
oricum stalpii aia o sa dispara cat de curand la cata foame are romanu dupa fier vechi si la cat de usor ies din nisip ma mir cum de au rezistat pana acum :))
|
Quote:
|
CT-61-GAG io eram ala cu mondeo dupa ce ai ras ai dormit fericit? recunosc am facut greseala sa ma dau in portu tomis da ala era varmiu si a insistat. se mai intampla cum mai zicea cineva pe aici si la case mari da tie nu cre ca ti sa intamplat sigur.
bafta |
Quote:
|
bhai macar mie nu mi se opreste motoru si u sonikel taci din gura ca nu esti mai breaz :))!
|
numa gura e de tine altceva ce faci nimik decat cu frana de mana si deabia te intorci mare "Racer" mai esti !
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning