![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
BMnVa eu te inteleg ca esti ofticat ca nu-ti merge cutia aia, dar de aici si pana sa-i zici porcariilea alea despre viitorul copil al lui Gogu e foarte urat si josnic din partea ta... in rest cu acea cutie de viteze si cu panoul de clima voi stiti....
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
O noua investitie......eu zic ca e destul de buna......in ciuda faptului ca mai trebuie lucrat la ele destul de mult, au ceva julituri.....urmeaza desfacerea niturilor pentru a se face cromate......sau eventual daca stie cineva de unde pot cumpara nituri noi, ar fi parfum :lol:
Celelalte jante sunt de vanzare ;) |
Quote:
BRAVO! Ce et-uri? Ce J? |
foarte faine jantele.mai pune poe cu masina:)
|
Foarte buna investitia. Pune-le la punct si facem niste poze smechere daca vrei
|
Quote:
Marca: BBS Model: Style 5 Marime: 17x8J - ET20 Sa'nteleg ca montarea climei digitale, n'a fost pe placul tau? :lol: Sper sa gasesc nituri noi, sau sa le trimit p'astea la cromat, ca nu'mi plac negre :rolleyes2 O sa mai revin cu poze....... |
Superbe:D
|
Daca tot cauti alte nituri poate ii mai dai si un polish la buza aia sa luceasca
|
Quote:
|
ar fii o idee sa faci neagra si partea acea din buza pe care vin niturile si sa ramana cromata buza cu niturile...restul negru
|
sau le lasi asa cum sunt momentan , si doar le reconditionezi , mi se par crima niturile alea negre pe crom ....
|
intreaba-l pe Caius cum arata unele refacute .....:-)
|
sunt superbe...si chiar sunt perfecte pentru BJP:D
|
Quote:
Le incaltasem cu 205/40/17 fata si 225/35/17 dar :shock: n'am unde merge cu ele in orasul asta plin de gropi......asa ca am revenit la 205/50/17 fata si 225/45/17 spate...... Asa ca cine vrea Yokohama A520 225/35/17 profil foarte bun, sa m'anunte, ca sunt de vanzare...... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning