![]() |
Re: Vw bora Edition
Quote:
intreb |
=)) pai eu zic ca pentru curiozitati ai "google", tare zic ca te bate un gand :))
|
Quote:
daca nu stii denumirea,producatorul.... |
inca astept daca ma poate ajuta cineva cu "numele" barei din poza...
nimic concret dar probabil sa rezolv moftul de "interior S3"....dar inca nu dau detalii doar un zvon8):D intre timp Bobo ajunge vedeta pe Tion...a avut loc un mic incident,si am fost surprins cu o poza...(poza7)http://www.tion.ro/ambulanta-tir-si-...isoara/1333500 in rest,curand revin cu cateva poze asa pe final de sezon |
Daca ii cel din Bucuresti (interioru' de s3) , stai linistit :))
|
Quote:
|
Uff, m'ai atins :flower:
|
Quote:
|
Quote:
Ce legatura are cu masina...? |
Quote:
chiar oribila nu imi pare,eventual mai mult m-ar ingrijora cum ar veni cu restul liniei al masinii daca necesita praguri,bara spate...pentru o continuitate a linii ii un gen de bara ca la jetta,golf5:rolleyes2 |
bara fata ce o cauti, doar grilele de la proiectoare difera.:D
http://www.motorvip.ro/produs/bara-f...ta-s2-motorvip |
Quote:
mersi |
5 Attachment(s)
cam despre asta ar fi vorba,ca ideie
bara pana la urma nu ii aceas ca din link...ce bara o fi nu stiu nu ii nimic batut in cuie,este o tentatie dar nimic concret bara ce as pune fara discutii ar fi de la SRS( o firma care se ocupa)un fel de r32.. in rest stock sa ramana...altele nu imi plac nici cum:rolleyes2 oricum asta ii chiar ok...eu cel putin o simpatizez,iar pe masina din poze arata foarte bine |
Sincer ca sa pui bara asta, trebuie sa pui si restul ca sa se pupe ceva!(adica praguri si ceva la bara spate). Eu zic lasi deoparte ideea asta! :D
|
Quote:
am si alte prioritati acum...la interior una alta,scaunele...bla bla:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 11:22. |
- Copyright 2026 4Tuning