Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

needBrain 15-11-08 01:25

Re: Ce vor barbatii?

uite stiu un exemplu de baiat cu bani...care poti sa zici ca e lipit pamantului...fug alea de el ca dracu de tamaie...

Sasha 24-11-08 13:00

10 replici pe gustul barbatilor

1. "Nu te ingrijora ca lasi prea multa aparaie pe jos in baie dupa dus."

2. "Sint topita dupa tine si dupa domnul penis!"

3. "Iubitule, stiai ca persoanele cu grupa de singe 0, ca a ta, sint nascute sa fie leaderi? Tu esti dovada vie!"

4. "Da, du-te la munte cu baietii, dar atunci cind te intorci vreau sa ma bucur doar eu de atentia ta!"

5. "Te superi daca ma duc sa aleg perdelele singura?"

6. "Valentine's Day e o porcarie de aniversare, copiata de la americani si nu voi pica niciodata in plasa falsei sarbatoriri a dragostei! Sa nu te prind ca te apuca romantismul pe 14 februarie! Penibil!"

7. "Nu vrei un sex oral?"

8. "Ma mai gindesc la propunerea ta de sex in trei. Dar pot s-o aleg eu pe tipa?"

9. "Am atitea brizbizuri, ca nu mai stiu unde sa le agat! Cred ca sistez shopping-ul in urmatoarele sase luni!"

10. "Fa-ti program de iesit singur pentru simbata dupa-amiaza. Vreau sa fac curatenie generala in casa!"

:)))))
sursa: cosmopolitan

Sindrom 24-11-08 13:11

COSMOPOLITAN:))):))), ce imi plac mie revistele astea, auzi 10 replici pe gustul barbatilor, daca era articolul scris de un barbat, nu ma suparam, dar e de o femeie, de unde stie femeia aia ce le place barbatilor sa auda????? e valabil si pentru revistele pentru barbati.

Sasha 24-11-08 13:20

vezi tu... poate femeile alea au ceva experienta si nu scriu dupa ce viseaza noaptea(parerea mea)

le: Si hai nu-mi spune ca nu e asa... mai ales la punctele 7 si respectiv 8 :blahblah:

aleks 24-11-08 13:53

punctul 7 e in plus acolo...
restul poti sa le iei ca pe o gluma, misto dealtfel, da' ala e pe bune, strica aspectul :)

Mustang 24-11-08 13:56

Eu recunosc ...
Nu mi-ar displacea deloc sa aud de la prietena mea ca imi spune de punctele 7-8. ;)

aleks 24-11-08 13:59

8 nu, cel putin nu cu prietena mea, pe bune :)

Mustang 24-11-08 14:04

Eu sunt curios cum ar fi, oricum, o dam in diverse. :D

aleks 24-11-08 14:40

pai nu, ca suntem la ce vor barbatii, tu vrei sex in 3, foarte bine, pe deasupra mai esti si on-topic :lol:

needBrain 24-11-08 15:48

ar fi culmea....sa o puneti de un gang-bang si sa o apuce geloziile ca ii dai "atentie" prietenei ei :))
atunci show :))

Sasha 24-11-08 15:51

Quote:

Originally Posted by needBrain (Post 1883902)
ar fi culmea....sa o puneti de un gang-bang si sa o apuce geloziile ca ii dai "atentie" prietenei ei :))

Recomand filmul One, two, many sa vedeti ce e in stare sa faca o femeie ca sa tina barbatul langa ea:lol:

Mustang 24-11-08 20:39

Quote:

Originally Posted by needBrain (Post 1883902)

Gang-bangu' se aplica in alte parti. :lol::lol:
Legea de baza in sexul in 3 este ca tu sa ai treaba doar cu partenera ta. Ea se descurca cu tovarasa voastra. ;)

pheerya 24-11-08 20:58

sa-l vad eu pe barbatul care ar refuza asa ceva...
mustangule...esti asa sigur ca te-ai abtine de la partea a3a?:lol:

Mustang 24-11-08 21:13

Eu ziceam care era legea de baza, nu ca m-as abtine. :)
Stii tu ce se zice de legi. :)

momo 25-11-08 11:39

legat de punctul 7... cum mama ma-sii cad ea zice ca "eu nu fac asa ceva domneeeeee, niciodata!!!!" ... eu inca nu am dat peste vre-una sa ma intrebe. atrecut direct la fapte :)

legat de punctul 8... da, cu cine vrea ea si daca e mai buna decat ea cu atat mai bine ;)

All times are GMT +2. The time now is 05:35.

- Copyright 2026 4Tuning