![]() |
Re: Vw bora Edition
Sa primesti si diferenta? :)) De ce??? Ai trei o0o? Auzi ma ce planuri si-a facut el. 100 aia, 500 ailalta... :)) Fratica, si eu visez, dar sunt realist mai mult decat sunt visator. Trezeste-te!
|
Quote:
si da mi-am facut un calcul,sa vad aproximativ in ce m-as baga si daca merita,si cum ai vazut suma finala ce a rezultat,sunt realist,poate mai mult decat realist,daca visam atunci nu faceam calcule de genul si nu ma rezumam la cifre de genul 100,500 si etc....si sa stii ca imi pot permite ori si cand sume de genul,asa ca de la mine la tine sa stii in fond,insa trebuie sa si merite... lucru cu cap nu doar arunc banii.....a fost un plan sa zic asa,si am dezbatut una alta,apoi am mai tras unele concluzii dupa toate astea,si ar fi mai bine sa ma rezum la altceva atat |
Aberezi pretenas.Golf 4 cu Bora, aceiasi platoforma, aceleasi preturi la piese.Crede'ma pe cuvant.
|
Salut,
Personal, nu mi se pare o idee buna bot de golf pe bora, dar daca cumva te hotarasti sa faci asa, cauta-ma, si facem schimb. Cred ca ai numarul meu printr-un pm mai vechi. Mersi |
Arata mult mai bine asa cum e ..decat cu fata' de golf...parerea mea ;)
|
Eu as incerca-o pe cea de golf 3....... :shock:
|
Gora auzi :)) Din cate stiam eu asa din auzite ii se spune BOLF :)
Cunoscatorule. Bogatule. Chiparosule. |
Asta nu ai gandit'o :P
BORA + GOLF = GORA GOLF + BORA= BOLF PS: Prima masina, fiind masina de baza. |
punei men , o sa fi unic :D rar cum iti place tie
|
Unykat !
|
Eu daca as avea Bora, nu as face modificarea asta, doar invers, insa, fiecare cu pasarelele lui, asa sunt si eu aici... daca mi se pune pata pe ceva, fac, sa-mi indeplinesc capriciul, ca nu-mi mai place apoi... e alta poveste :)
De vrei, facem schimb de boturi :))) |
Si iara incepe telenovela...
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
are cineva ideie ce model de bara este acesta....sau o fi ceva custom?!
|
Vorbesti serios ? :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning