![]() |
Re: Ce vor barbatii?
Quote:
in fine... nu am zis ca femeile ar fi niste incompetente fara materie cenusie etc. am spus doar ca noi, barbatii nu vom intelege niciodata discutiile voastre despre farduri, sutiene si multe alte chestii care va fac viata posibila, asa cum nici voi probabil nu ne veti intelege ever and never pe de-a-ntregu' !!! |
Momo, acum fara suparare: dar din chestia asta ne faci pe noi ilogici si nu cred ca tu esti ilogic. ;)
Multe femei pe de alta parte, sunt bune de jocuri impotriva PC-ului. :lol: |
Quote:
nu suntem man ilogici, dar pe mine unu chiar nu ma intereseaza si nu inteleg discutiile de genu' de ce e fardu' ala mai bun decat altu' sau nu ma imbrac cu rochia asta ca nu se potriveste cu freaza si tot asa... ele ne inteleg pe noi cand vb de fotbal? sau cand iesim cu baietii la o bere? |
Bine ... noi ce vrem?
Ca sa revenim la topic... |
noi? cred ca vrem sa fim respectati si sa nu mai fim priviti ca pe niste aparate de produs sentimente aiurea... fara a primi aceleasi sentimente in schimb :cry:
|
sa nu mai fim priviti ca pe niste aparate de produs sentimente aiurea.
foarte tare :))) |
Quote:
|
Quote:
De respect te pot respecta dar cāteodata numai in contexte unde cred ele că nu lezează ,de iubit te pot iubi ..,dar cu sinceritatea mai rar! Şi să nu se creadă că putem primi in aceeaşi masura īn schimb cānd vine vorba de sentimente por corazon ..putem primi mai mult, putem ţine mai mult.. şi la fel de bine putem oferi şi mai mult !!! |
SEX is not the answer,SEX is the question,YES is the answer :)))))
|
eu de exemplu ..nu vreau nimica
|
E cam grav sa nu vrei nimic.
Si, personal, nu cred ca nu vrei nimic. ;) |
1.salariu mai mare
2.carburant mai ieftin 3.sa vina vara 4.inca un copil,sa aiba ala mic cu cine sa se joace 5.un pc mai bun,ca apare nfs undercover si al meu nu e bun 6.cafea gratis de la servici 7.pace mondiala,sa se termine criza economica si ... un salariu mai mare |
BRAVO ... astea le vreau si eu ... mai putin 4. Nu vreau inca. :)
Ah .. nici cafea...io vreau cioco calda. |
SEX, BANI , CARIERA, PRIETENI, BAUTURA , FEMEI :d bune ..cicaleala la cote cat mai mici si ... nush ce mai vor in rest bine hai fie ...si dragoste ... dar nu prea sufocanta
|
si dc ai pus SEX-ul pe primul loc :D ? eu sincer cred ca BANII rezolva si sexu si bautura si femeile.... de asemenea poti avea bani si fara cariera, doar cu noroc ... iar prieteni&dragoste cam greu de spus in aceasta situatie!
concluzie: nici cu bani prea multi nu-i bine, dar nici fara ei ... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:33. |
- Copyright 2026 4Tuning