![]() |
Re: Vw bora Edition
a iesit frumos masina...succes pe mai departe!!!!
|
Quote:
sa ne auzim cu bine;) |
1 Attachment(s)
in special pentru Mirel,dar nu numai
un VT cum da cu farul full black,nu zic ca nu ar da deloc bine,dar este prea de tot,totul negru eventual as incerca sa fac partea dinspre grila de sus pana jos(lateralul)negru si partea de jos dealungul farului si cealalta parte sa ramana crom,asa mai se inchide din "luminozitate" dar nici nu ii full black |
Quote:
|
Quote:
legat de lupe,daca tot vroiai gaseai si in alta parte nu doar la mine,dar de altfel nu am fost acas si nu aveam cum sa iti trimit,chiar ieri m-am apucat sa le dau jos,momentan is fara faruri si bara fata |
2 Attachment(s)
mi-a venit o nebunie,la inceput am luat-o asa ca si o prostie dar chiar m-ar tenta
sa fac din ea o "Gora"....bot de golf...daca tot se cauta pe golf boturiile de bora ideia ar fi sa gasesc faruri de golf 4 cu look de 5(cele care au semnalizarea pe partea de jos a farului dealungu...)si +/- bara de r32... as da faruriile mele(cash) si capota,aripiile,tragerul,grila si bara pe cele de golf 4 si diferenta primesc,daca este cineva interesat(recent vopsite,negru briliant,sunt ok,fara probleme...) |
Eu sunt de parere sa o lasi asa! Mi se pare mai agresiva fata de bora!
|
Quote:
|
Quote:
Merge fata de bora pe golf4 dar invers parca nu e de acolo...chiar nu merita investitia |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Tu incearca daca ai ocazia,va fi ceva special!
|
Quote:
bara fiind vreo 300 eu,grila 20,faruriile pe putin 150...+vopsitul si bad boy..500 + vopsit(200 lei aprox,piesa x4)si bad boy... si sa raman cu niste faruri de golf 4 si o bara fata din care mai scot...100 eu sa zicem...deci:rolleyes2 |
deci cred ca te vei apuca:)),bafta!
|
Quote:
dar legat de bot,cine stie,poate se iveste la cineva dorinta de a pune bot de bora si are piesele ce as dorii eu(bara r...faruri.. ca capota si aripiile nu conteaza prea mult..) vedem azi am de lucrat pe la ea,intretinere,una alta,poate revin si cu niste poze in rest cam tragem linie pe anul asta dar nu se stie cand si ce se iveste,planuri mari raman interiorul de S3 in prim plan si apoi mai vedem |
Pune-i bot de Golf :)))
O sa ai o strutocamila |
| All times are GMT +2. The time now is 17:45. |
- Copyright 2026 4Tuning