Re: Portul Constanta !
Quote:
Originally Posted by Xtreme-Razvan
(Post 808842)
pai de ce e toanta??? ca se invartea cu masina??? si de ce sa nu se dea mare are masina??? toti ne dam "mari" cu masinile. tu cu masina cui vii??? cu a ta??? ti-ai cumparat-o tu??? nu cred. in loc sa incurajati si fetele, care sunt putine, voi repede cu jigniri. vb cu ea intai si dupa spune daca e sau nu masina ei, daca e sau nu proasta ;) si nu cred ca radea de ea ;) , ca parca am inteles ca avea un bmw ;)
|
frate ..nu vorbii fara sa shti....fata nu are nici o treaba cu mashinile ....pur shi simplu era pe dinafara....daca avea vreo tangentza cu mahsinile shi astea...poate facea ceva interesant....sau se parca undeva , un om normal nu face asha...decat daca are prea multe fitze in cap.......sa numi spui ca shi u te dai mare cu amshina in felul asta..facand 20 de ture in parcarea aia plina de gropi....ea pur shi simplu nu shtia cum sa atraga atentzia..shi atat.......
ps: eu nu am carnet asha ca nu are rost sa vorbeshti de mine...shi fi sigur ca atunci cand imi voi lua o mashina....sau imi va lua taicamiu...cum zici u ..no sa vin in port sa ma dau mare in felul asta......probabil o sa ma afirm in alt mod.....
hai sa o lasam asha...ca vad ca incepem sa o dam in cearta cand ar trebuii sa ne amuzam pe subiectul asta!
|