Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

Most_Wanted 20-03-07 19:27

Re: Portul Constanta !

si sa zicem ca lam asfalta .......stati calmi atunic va aparea ceva sigur sa nu avem voie nici macar sa mai intram in port ...

leonard 20-03-07 20:54

Quote:

Originally Posted by Xtreme-Razvan (Post 807876)
de ce e proasta ma desteptule ??? ai vb tu cu ea sau e prosta ca ti-a zambit tie??? :lol: :lol: :lol:

cum numeshti tu frate o blonda care vine in port ....da jdemi de ture cu bemveu mai dadea shi in toate gropile pe acolo de imi era mie mila de mahsina...probabil ia furat mahsina lu tasu shi ce a zis...ia sa ma duc shi io prin port acolo la "curse ilegale"...sa ma dau shi io mare ca am bemveu...dupa parerea mea ori e toanta ...ori are prea multe bashini in ea....
aa..shi apropo...numi zambea mie.......doar am avzuto ca radea (probabil de ea) singura in mahsina acolo...

peter 20-03-07 20:58

blonda aia nu merita nici sa o inujur :lol::lol:....hai mah recunoasteti ca a fost caterinca ...

13RvR 20-03-07 21:08

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 808806)
cum numeshti tu frate o blonda care vine in port ....da jdemi de ture cu bemveu mai dadea shi in toate gropile pe acolo de imi era mie mila de mahsina...probabil ia furat mahsina lu tasu shi ce a zis...ia sa ma duc shi io prin port acolo la "curse ilegale"...sa ma dau shi io mare ca am bemveu...dupa parerea mea ori e toanta ...ori are prea multe bashini in ea....
aa..shi apropo...numi zambea mie.......doar am avzuto ca radea (probabil de ea) singura in mahsina acolo...

pai de ce e toanta??? ca se invartea cu masina??? si de ce sa nu se dea mare are masina??? toti ne dam "mari" cu masinile. tu cu masina cui vii??? cu a ta??? ti-ai cumparat-o tu??? nu cred. in loc sa incurajati si fetele, care sunt putine, voi repede cu jigniri. vb cu ea intai si dupa spune daca e sau nu masina ei, daca e sau nu proasta ;) si nu cred ca radea de ea ;) , ca parca am inteles ca avea un bmw ;)

13RvR 20-03-07 21:10

Quote:

Originally Posted by LKS (Post 807930)
nu cumva bmw`ul respectiv era cabrio si f inchis la culoare ? ? :D :D :D

:lol: :lol: ala e 3.0 de 231 de cai , de parca nu ai stii :lol: :lol: si il conduce o blonda buna rau ;)

LKS 20-03-07 21:16

leonard n`a specificat cat de buna era blonda ..sau cat de puternic era bmw`u ;) ;) :D :D

13RvR 20-03-07 21:17

Quote:

Originally Posted by LKS (Post 808868)
leonard n`a specificat cat de buna era blonda ..sau cat de puternic era bmw`u ;) ;) :D :D

a scris cineva ca era 1.8 :lol: :lol: :lol: , nu blonda ci bmw-ul ;)

LKS 20-03-07 21:18

Quote:

Originally Posted by Xtreme-Razvan (Post 808873)
a scris cineva ca era 1.8 :lol: :lol: :lol: , nu blonda ci bmw-ul ;)

bine ..vina mea ..atunci n`a specificat cat de buna era blonda (am vazut ca te agitai pt o blonda dintr`un bmw ..si ..aveam o curiozitate de ce :D)

13RvR 20-03-07 21:20

Quote:

Originally Posted by LKS (Post 808882)
bine ..vina mea ..atunci n`a specificat cat de buna era blonda (am vazut ca te agitai pt o blonda dintr`un bmw ..si ..aveam o curiozitate de ce :D)

pt ca imi plac blondele din bmw-uri :lol: :lol: :lol: , de fapt una in special :lol:

mikafly 20-03-07 21:21

Quote:

Originally Posted by LKS (Post 808882)

Ehh de ce......nu mai pune si tu intrebari indiscrete........treaba omului de ce se agita...si are tot dreptul sa o apere pe fata cu bmw...

leonard 20-03-07 21:22

Quote:

Originally Posted by Xtreme-Razvan (Post 808842)
pai de ce e toanta??? ca se invartea cu masina??? si de ce sa nu se dea mare are masina??? toti ne dam "mari" cu masinile. tu cu masina cui vii??? cu a ta??? ti-ai cumparat-o tu??? nu cred. in loc sa incurajati si fetele, care sunt putine, voi repede cu jigniri. vb cu ea intai si dupa spune daca e sau nu masina ei, daca e sau nu proasta ;) si nu cred ca radea de ea ;) , ca parca am inteles ca avea un bmw ;)

frate ..nu vorbii fara sa shti....fata nu are nici o treaba cu mashinile ....pur shi simplu era pe dinafara....daca avea vreo tangentza cu mahsinile shi astea...poate facea ceva interesant....sau se parca undeva , un om normal nu face asha...decat daca are prea multe fitze in cap.......sa numi spui ca shi u te dai mare cu amshina in felul asta..facand 20 de ture in parcarea aia plina de gropi....ea pur shi simplu nu shtia cum sa atraga atentzia..shi atat.......
ps: eu nu am carnet asha ca nu are rost sa vorbeshti de mine...shi fi sigur ca atunci cand imi voi lua o mashina....sau imi va lua taicamiu...cum zici u ..no sa vin in port sa ma dau mare in felul asta......probabil o sa ma afirm in alt mod.....
hai sa o lasam asha...ca vad ca incepem sa o dam in cearta cand ar trebuii sa ne amuzam pe subiectul asta!

Psycho 20-03-07 21:22

bah e bine k iti plac in bmw-uri mie imi plac in pat .. eventual decapotabile :D ... hahah ce va mai certatzi :D

13RvR 20-03-07 21:24

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 808898)
frate ..nu vorbii fara sa shti....fata nu are nici o treaba cu mashinile ....pur shi simplu era pe dinafara....daca avea vreo tangentza cu mahsinile shi astea...poate facea ceva interesant....sau se parca undeva , un om normal nu face asha...decat daca are prea multe fitze in cap.......sa numi spui ca shi u te dai mare cu amshina in felul asta..facand 20 de ture in parcarea aia plina de gropi....ea pur shi simplu nu shtia cum sa atraga atentzia..shi atat.......
ps: eu nu am carnet asha ca nu are rost sa vorbeshti de mine...shi fi sigur ca atunci cand imi voi lua o mashina....sau imi va lua taicamiu...cum zici u ..no sa vin in port sa ma dau mare in felul asta......probabil o sa ma afirm in alt mod.....
hai sa o lasam asha...ca vad ca incepem sa o dam in cearta cand ar trebuii sa ne amuzam pe subiectul asta!

eu nu ma cert cu nimeni , doar evidentiam cateva lucruri ;) si daca nu ai masina de unde stii ca nu avea nici o treaba?:shock:

13RvR 20-03-07 21:24

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 808899)
bah e bine k iti plac in bmw-uri mie imi plac in pat .. eventual decapotabile :D ... hahah ce va mai certatzi :D

mie imi place ca vad ca iau foc juniorii :lol: :lol: :lol:

mikafly 20-03-07 21:26

Quote:

Originally Posted by Xtreme-Razvan (Post 808902)
mie imi place ca vad ca iau foc juniorii :lol: :lol: :lol:

Lasa-i mai.....e specific varstei.......pubertate alea alea...eu acum glumesc nu vreau sa se supere cineva pe mine.
Fiecare face ce vrea cu masina lui.....aia pe care o are...

All times are GMT +2. The time now is 16:07.

- Copyright 2026 4Tuning