![]() |
Re: Ce vor barbatii?
Quote:
Cazul general: barbatii vor o femeie cu un corp bine proportionat, desteapta, fara impresii in cap, cu care se poate discuta si care este mereu alaturi de el. Altii isi doresc 90-60-90 doar pentru a se afisa cu ea in public sa "rupa gura" prietenilor ca "ce pzd are ala!!!" si eventual, sa o arda macar o data. Ultimul tip de barbat: isi doreste o gagica 90-60-90 de tipul glamorous, iar el nu poate sa ii satisfaca complet doleantele, iar ea ... isi gaseste altul care ii face toate poftele. El ... revine la Palmela. ;) |
gresit....nu e caz general ca barbatii sa isi doareasca o fata cu care sa poata discuta.... pentru ca majoritatea sunt idioate... eu am doar 3 pretena cu care pot discuta! restu n-au materie cenusie ...inafara de haine si farduri n-au altceva in cap.
Si sincer ...barbatii deobicei nu prea stiu sa vorbeasca discutii..adica fara tema aleasa ...doar sa comunice cu femeia(iubita) |
Nu am inteles care e faza cu vorbitul discutii ... Wtf? :D
|
vorbeasca discutii..adica fara tema aleasa ...doar sa comunice cu femeia(iubita)
|
normal ca pot... sunt destui:D
|
Quote:
adica ce vrei sa spui? ca barbatii ESTE nEste incompetenti? :-P |
tocmai, ca nu ESTE :lol:
|
Quote:
|
bine...voi, barbatii, de pe 4tuning sunteti niste competenti, niste inteligenti, sunteti toti buni, niste apti in ale relatiilor. rezulta ca femeile ie incompetente, inapte....nu au materie cenusie...
eu vb de barbatii care nu`s pe forum ...cei de pe forum se exclud pentru ca iau parte la discutie...:)) |
eu zic sa vorbim despre barbatii care fac parte din viata noastra, fie ei de pe forum sau nu...
|
Quote:
|
nu ....dar ...momo zice ca: adica ce vrei sa spui? ca barbatii ESTE nEste incompetenti?
suna de parca femeile sunt incompetente |
Da' a zis asta?!
Vezi ca asta e obiceiul multor femei: sa inteleaga ce nu trebuie. Din acest motiv spunem ca sunteti ilogice. ;) |
defapt gandim prea mult :))
|
Sau asa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:54. |
- Copyright 2026 4Tuning