Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

b89kml 05-11-08 10:38

Re: Ce vor barbatii?

poveste scurta...ieri in fata u.r.a. ...2 "bucati "(una blonda, una neagra) vroiau sa traverseze....nu era trecere de pietoni ....aglomeratie mare ...un taxi in fata mea ....si ce credeti? se opreste sa treaca pitzipoancele ...si dupaia ce credeti? blonda zice "Merci mult frumosule" =)) e... cum sa nu claxonezi ?

Sasha 05-11-08 11:10

pai si tu nu te amuzi?:lol::lol: mai ales ca esti fata:-P

b89kml 05-11-08 11:20

nu ca io nu imi gaseam loc de parcare....eram grabita :))

r0xanicutza 05-11-08 11:23

"Barbatii nu-si doresc ca femeia de langa ei sa fie neaparat frumoasa de pica, sa respecte standardele de frumusete, 90-60-90, sau sa aiba bronzul perfect.

Farmecul nu consta in perfectiunea fizica. Desi suna a cliseu, dar nu este deloc asa...

Poti fi sexi si daca ai cateva kilograme in plus (vezi formele generoase ale lui Scarlett Johansson), si daca ai nasul prea mare (exemplul clasic este cantareata Barbara Streisand), picioarele prea scurte (Jennifer Lopez sau Beyonce nu sunt tocmai niste gazele) sau sanii prea mici (vezi Kate Moss sau aproape orice fotomodel de pe catwalk). Totul sta in atitudine.

Abilitatea de a-i fi aproape
Cu alte cuvinte, sa-i fii un bun prieten, dar nu "camarad de arme". Prietenie inseamna sa stii sa-l asculti si sa-i fi alaturi, nu sa va imbatati impreuna de bucurie ca s-a calificat Dinamo in Liga Campionilor. Prietenie inseamna sa stii cand sa ierti si cand sa certi, mai degraba decat sa mergeti impreuna la peste. Trebuie sa-i oferi mai mult decat ceea ce gaseste la amicii lui de acelasi sex."

adevarat... sau nu? sau doar partial??

b89kml 05-11-08 11:33

relativ

apache 05-11-08 11:52

cat de feminin a sunat "relativ"...stim, stim...nici voi nu va intelegeti

b89kml 05-11-08 11:53

ce sa intelegem....e relativa treaba ....dak era concisa ziceam ...da domne exact... :))) dar e relativ ...depinde :P

apache 05-11-08 11:55

uite mie mi se pare total adevarat....

la partea cu "un bun camarad" ..sa stii ca stiu un cuplu ce are la baza "dinamo" :D:D si le merge chiar bine :D:D:D

b89kml 05-11-08 12:01

"Barbatii nu-si doresc ca femeia de langa ei sa fie neaparat frumoasa de pica, sa respecte standardele de frumusete, 90-60-90, sau sa aiba bronzul perfect.

shtiu cel putin 20 de baieti(barbati) care isi impun asta, adica nu au decat fete cu standardele 90-60-90 si cel putin dragutze(sa nu zic frumoase-cu toate ca gusturile nu se discuta)...nu poti generaliza....
si mai sunt si barbatii care sunt barbati mai nene ....ei decid,vorbesc hotarasc, aleg,etc si femeia tace...adica nu e luata in considerare...shtiu si fete d-astea

momo 05-11-08 12:59

orice barbat viseaza la femeia perfecta. adica masuri perfecte, bronz perfect, imbracaminte perfecta etc... toate perfecte! dar cred ca sunt numai visuri!

ps: eu ma multumesc cu ce am! :-P

Sasha 05-11-08 13:00

subliniez, subliniez ce zice b89kml, am si eu ceva cunostinte intelginte, care viseaza la fete de 50 de kg, 1.78 inaltime, 90-60-90, nu conteaza daca are 4 clase facute la FF :lol::twisted:

b89kml 05-11-08 13:02

oricum nu exista una perfecta care sa se potriveasca tuturor gusturilor barbatilor.... s-o placa toti barbatii

Spark 05-11-08 13:21

Quote:

Originally Posted by b89kml (Post 1845129)
oricum nu exista una perfecta care sa se potriveasca tuturor gusturilor barbatilor.... s-o placa toti barbatii

asta-i foarte adevarat
pentru ca gusturile difera de la persoana la persoana. pe ce considerente de atrage acea persoana. dar fiecare isi cauta o persoana apropiata de perfectiune pentru el/ea

Eugen_TL 05-11-08 14:34

Nu stiu cum unii viseaza la asa ceva, eu caut sa ma FERESC pe cat posibil sa intalnesc ca mai tarziu sa mi-o si doresc ! Deci, nu-mi doresc o femeie de 2 m, 90 60 90... Eu ma multumesc sa fie draguta,ok si sa am ce discuta cu ea !

b89kml 05-11-08 14:37

=)) foarte tare ....ai dreptate...daca o intalnesti ....si n-o poti avea ....dur

All times are GMT +2. The time now is 01:04.

- Copyright 2026 4Tuning