![]() |
Re: ---==Intalniri saptamanale==---
Quote:
|
a fost ceva lumea ...:) ...frumos frumos ... vad ca incepe sa vina lumea pe la intalniri :)
|
Quote:
|
cred ca peste vreo luna o sa apar si eu prin Piatra :)
|
din cate vad...e nevoie sa vina lume din alte judetze ca sa apara niste poze pe forum..;)) oare nu exista fotografi si in p.neamt ?
|
asta drept dovada ca la piatra este activitate confirmata deci de alte judete:lol:
|
las k asa e frumos..sa fim muuulti :D poze... am sa incerc sa nu`mi uit data viitoare aparatul acasa :)) si am sa mai fac eu poze... m`am obishnuit cu nenea stef care el era sefu pozelor
|
cand o sa vin acasa ... o sa fac poza la intalnire ... :) ...
|
Pozele is mai putin importante.....important e ca este activitate! Iar pentru aceasta activitate ar trebui sai multumim im primul rand lui Ali_ump si toti celor care se implica sa cheme oameni la intalniri!
Sa speram ca intalnirile aste le vom putea considera mici candva,ar fi bine sa o tinem tot asa ....ca potential este cu toate ca e un oras mic!!! |
ii bine ca incepe sa mearga treaba pe "acasa " ... sper sa pot ajunge si eu cat mai repede la pe intalniri :)
|
Quote:
|
Stefan - OmulFotografie :lol:
dap , te asteptam , si ma astept si eu ...ne asteptam in grup :lol: get highh :ciggy: |
Daca tot ploua si maine seara sunteti invitati cu totii la Pensiunea Ingrid sa vizionati Fast and Furious 4 . ne vom intalni la Stadion la ora 19:00 scurt ...5 10 min dupa care acolo
Va asteptam! |
Quote:
|
Quote:
oricum a fo mijto la intalnire..:) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:42. |
- Copyright 2026 4Tuning