![]() |
Re: Portul Constanta !
Quote:
|
Quote:
|
sa vedem sa vedem:)
|
diseara vin si eu in port sa va vad daca e frumos si sper sa nu imi para rau .....
|
mai cum a fost in port sambata poate puneti si voi filmulete ceva
|
MOAAA ...ce tranta a tras LKS :))):):)):):):):):) cat am ras de el .....si-a belit genunchiu :)))
|
ma asteptam sa o zici :D..."cum nu fuge ma scuteru ..uite ce am la picior ! " :)))
|
trebuia zisa .......da ai drepatate ..c.a toti ziceau ca nu fuge ....dar uite ce ai la picior ....te ai suparat ca am stropit stirea pe net?
|
Quote:
|
fratilor hai ca vad ca e la moda... si dak tot nu fac rost de ele pe mess... vreau sa stiu si eu care mai aveti filmari cu mine sau poze... si cu mashina mea si cu tico ala verde dak aveti e perfect... dau o bere.... bineiteles ca din port !!! PLS
|
fratzilor ceva in seara asta sa iesim la o vorba sa discutam despre 4tuning days cum plecam cu ce ca mai e putin ? ma plicti naibi in casa :) toata lumea se duce in Club !
|
Quote:
|
care ati fost aseara in port .....
ati vazuto pe gagica cu bmw`u ala care se tot invartea pe acolo ....:))))))))))) nush cum de nu a ametit ..:)))) dar a fost tare si cand s-au luat toti dupa ea un fel de trenuletz .... :)))) |
Quote:
|
un gri deskis... eu ii bagam flashu shi proasta punea mana la oki...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:31. |
- Copyright 2026 4Tuning