![]() |
Re: Ce vor barbatii?
nu mi se pare un gest onorabil din partea unui barbat sa claxoneze femeile.......eu nu claxonez mi se pare misogin
|
STAU SI ma intreb.oare ala care claxoneaza crede ca fata vizata va alerga dupa el si va intra in vorba cu el?cum o fi sa claxonezi o fata,sa pleci mai departe,aia sa alerge dupa tine,sa te ajunga,sa urce in masina si sa-ti spuna ca apreciaza ca ai claxonat-o si ca poate iesiti la un suc....
|
Nici nu ne-am face impresia ca este o "steoarfa". :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
si eu fac asta si nu sunt barbat :lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
Domne păi te contrazic:-) .. şi īţi zic de ce .. anu ăsta a fost unul cu mai multe escapade ...fie la munte, mare , bucuresti.. etc..Intrebarea fireasca(zicea el) a unui pusti de 17 ani a fost cand mi-a vazut masina , că ce fac eu seara la mine acolo īn oras .. ies pe strada seara si claxonez fetele :lol::lol::lol: dupa care le duc la disco :lol::lol:, Da mă ca altă treaba nu am.. nu's genu .. şi sub nici o formă nu mi-am facut maşina pentru ele.., că oricum unele se cred superdăstepte să arunce un ochi spre masină şi să zică ..(vorbea cu prietenul ) da mă dar e oltcit mai mult de 120 nu prinde :???: , dar asta e altă poveste .. şi oricum ei erau cu un super car.....Logan :lol::lol::lol::lol: Quote:
alti fluiera manifestand astfel ca sunt dintr-un regn mai special ...regnul animalic doar pentru a atrage o privire ... |
Quote:
si ce claxonezi? baieti sau fete? :)) |
feteee :lol::lol:
am mai spus asta, unele se uite foarte :dribble: pana vad ca e girl la volan :twisted: ma distrez si eu pe seama unora :D:oops: |
Şi totuşi să revenim la subiect....
Ce vruiam noi ??? |
pai ce vreti??? sex... masini... femei... banii si cam atat... nu?
|
Quote:
Si la noi tot mai amplu se desfasoara lucrurile.. Nu cu cele descrise de tine putem supravietui , nu zic ca nu ne sunt necesare dar vrem mai mult..!!!, asa cum si voi vreti totul.. ;) |
Quote:
ps: nemultumitului i se ia darul :google: |
Quote:
Quote:
Quote:
Accentuez ce ziceam atunci ,azi am vazut fetita unei foste colege de servici ......... un mic ingeras :oops::oops: |
Quote:
Si voi vreti acelasi lucru, doar ca in loc de femei, vreti barbati ... sau poate vreti si fete, eu stiu? :D:lol::lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:44. |
- Copyright 2026 4Tuning