![]() |
Re: Seicento - NT O5 YRJ
Vai sa'mi bag...ati scris 7 tone (i don't mind), is rupt de oboseala si fara chef de a scrie...dar hai sa va raspund. Salut, pentru inceput.
Quote:
Man, sincer...am asteptat TuningDays asta si cu gandul ca sigur ai sa vii, sigur ne vedem si noi intrun final...dar nu a fost sa fie nici acum...maybe next time. Te salut acum ca is obosit si mai am de scris...si vorbim noi pe un mess mai pe larg, mai multe...aseara ar fi fost ideal dar cred ca dormeai deja cand tiam trimis PM. Numai bine prietene Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Si acum continuare, postul numarul 2 because: The text that you have entered is too long (10120 characters). Please shorten it to 10000 characters long.
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
o sa ma deranjeze acest aspect...momentan ma avantajat pentru ca sa vazut doar o imagine de ansamblu, un concept, ceea ce miam dorit si eu si Aleks. Quote:
Quote:
Daca asta este singura :)) o tot repetam :)) Quote:
...si DA! Mai confundat :) Nu eram eu ala...Eu is cel cu ochelari si cu parul ciufulit (tzepi, ciufulit)...mai inalt asa de felu meu...si astazi cu proasta inspiratie sa vin imbracat in negru...sa se asorteze de minune praful de prin si pe masina cu mine si sa arat toata ziua ca un salahor. Va salut pe toti si multumesc ca ati avut sau nu placerea sa cititi nuvela din seara asta :)). Acum, URMEAZA POZELE!!! Promit! Acu fac rost de ele...dupa ce dau submit reply... |
1 Attachment(s)
Special pt Bogdan:
Frate imi cer mii de scuze, din nou, pt faptul ca pozele alea super, nu au putut venii in seara asta. Mii de scuze, milioane, sute de milioane... chiar imi cer scuze... |
anyway maine vin si intreb de tine pe acolo sa schimbam 2 vorbe live morph :D
|
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
si acum...ram tata taaaaaam!!! POZELEEEEEEEE!!! |
contrast prea mare intre partea din fata (foarte incarcata) si laterale+spate unde ai ras tot. ma asteptam sa-mi placa mai mult, la cata reclama i-ai facut
|
Quote:
Eu nu ma astept sa'i placa nimanui, sincer. Dar ma bucur daca va place. Partea cu reclama, nu stiu ce sa zic...nu consider ca iam facut reclama ca nu o vand si nici n'am sa o vand...dar na...nuj...mam simtit putin atins la faza Quote:
|
Quote:
Felicitari Morph, ai un bondar pe cinste ;). |
ai sa-mi phoot una :-O ce i-ati dat la PLM acolo, steroizi ?!?!
daca acum arata asa.. apoi cand o fi gata e Game Over. CONGRATZ! |
Quote:
...inca o treaba...isi face ala masina, CONGRATZ CONGRATZ la proprietar! Isi schimba ala motoru: CONGRATZ CONGRATZ la proprietar! Acu sincer ba baieti: Felicitari ALEKS si PLM TUNING. El a muncito pana acum si tot el mai are de muncit la ea impreuna cu finisoru/vopsitoru. Intelegeti cum vine? Eu niciodata nu am inteles chestiile astea si nu vreau sa dau exemple pe altii cu nume cu tot...dar am sa ma dau exemplu pe mine ca nu vreau sa fiu ca altii MS, MS de parca eu am tras fibra, de parca eu am dat kitu. Foarte multe nopti nu am dormit nici eu (nu de nerabdare, de griji! De frica de esec, de paranoia, stres si tot felu...sincer niciodata de nerabdare), multe drumuri am facut, multe piese am luat, radiator pe mijloc eu montat si altele...dar bataliile grele Aleks lea dat...si inca mai are pana castiga razboiul...pana acum victorie! Poate gresesc judecand asa, meritul meu e in spatele cortinei, asa consider. Banii sunt munciti din greu, sacrificiile care leam facut, le fac si le voi face sunt absolut enorme (cine stie cunoaste) dar in final proprietarul SUNT EU. Dupa 4tuningdays putina odihna fizica si psihica si la Aleks si la mine (ca la amandoi e bine meritata) si dupa o luam incet la facut, refacut, finisat, vopsit, montat....am renuntat la termene, am renuntat la tot. (asta nu inseamna ca e gata la sfantu'asteapta) Asa proiect nu are nevoie de termen. De ce? Pentru ca oricat de tarziu ar fi, daca iese BINE, SE MERITA! Acum ramane o problema: vesnica. FELICITARI MORPHEUS SI ALEKS! (pana acum) PUNCT! (gata, ma culc! ne vedem maine la ultima zi 4TD 2010) |
ce sa zic... sincer... mai trebuie lucrat putin la ea... putin mai mult. jantele parca ar merita sa fie macar pe 15 sau daca se poate asa, la limita chiar 16. ca sa arate masivitatea body kit-ului.
felicitari. cand o sa fie gata a ta, sper sa fie si punto al meu. :D sa fie... face 2 face. :) |
Quote:
Am plecat la Romexpo, saluuuuuuuuut! |
1. A aparut si masina ta in reportajul prezentat de ProTV acum 2 minute :D
2. Ma bucur ca ai reusit sa termini masina macar in mare parte ca sa poti fi prezent la salon. Am vrut sa ma bag in seama sa schimbam 2 cuvinte dar erai inconjurat de multi alti oameni care iti puneau diverse intrebari iar eu ma cam grabeam. M-am invartit oricum minute bune pe langa ea si celelalte de la PLM Tuning. Aleks era cam ocupat si savura sandwichul ala la el in masina (el cred ca era), asa ca nu am avut cu cine vorbi la voi la stand. Oricum, frumoase exemplare si buna localizare (asta banuiesc ca e meritul lui Aleks). Mult succes in continuare cu masina frate si sa fii sigur ca va arata demential cand va fi gata ;) |
salut din partea mea tot respectul pt munk am stat la tine la stand si am admirato cred ca cel putin 30 de minute imi place masina mult am vrut sa vin sa ne salutam fc2fc dar am avut o retzinere pt k nu am vb nici pe forum dar iti urmaresc des evolutia masinii tale
Masina arata intr-un mare fel nu ma asteptam sa vi cu ea cand am intrat si mi-am aruncat ochii prin multime si am vazut buburuza alba am ramas:O am zis k nu este adevarat ceea ce vad felicitari si tot respectul din partea mea am sa pun si niste poze cu masina dar cand am sa le scot k acum nu am timp.Poate la alta expo o sa ne cunoastem dak o sa am mai mult curaj sa vin la tine.sper sa ajungi cu bn acasa si sa continui ce ti-ai propus cu proiectul numai bn si drum bun.RESPECT TOTAL |
Apare in videoul asta standul PLM de pe la 1:05 :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning