Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

momo 19-09-08 11:01

Re: Ce vor barbatii?

aici... nu mai am cuvinte... bine acum vorbind... era metaforica chestia :-P

Trixi 19-09-08 11:57

:lol::lol::lol::lol:pai ..metaforic evident...care ar fi raspunsul?????

pe linga faptul ca ma amuz al naibii de bine,chiar as vrea sa va prezint si partea aialalta si sa aud parerile voastre.
obiectiv vorbind,in cazul in care visezi la o femeie mai dezghetata,esti pregatit sa o accepti de tot?esti constient ca ea este dezghetata de felul ei,si in mod evident asa se comporta si cu altii?(asta nu inseamna ca se culca cu toata lumea,ci pur si simplu este foarte posibil sa fie indragita si de altii)

Quote:

Originally Posted by Hori (Post 1595111)
Tzushti si eu aici cu o dambla:D buna all, damblaua mea ar fi o bruneta gen Nicole Schwarzeneger ( cum zic astia la kiss efem) care sa conduca cam ca mine sau daca se poate si mai bine si mai rapid, dar in acelasi timp sa aiba grija si de masina (si de jante) asigurandu`i schimbul de ulei la 10.000 nu la 15.000 km cum fac eu... cam atat ar fi... restul vine de la sine... vorba vine :))

colegul meu drag,cind o postat asta,acum juma' de an,sigur nu s-a gandit ca o sa ramina in capul meu atat de mult timp.am scos postul lui,pentru ca ceea ce descrie el aici,este ceva ce va doriti multi.am I right?poate donsoara Nicole trebe inlocuita cu altcineva,ca gusturile nu se discuta...dar in principiu e vorba de o femeie care fizic vorbind este aproape de idealul din capul vostru,care traieste in lumea voastra si se descurca foarte bine acolo...ba chiar face unele lucruri mai bine ca voi....
ok.ma intreb eu acuma...ce te faci cu asa o femeie?cum te simti linga ea in dreapta,cind intra ca o furtuna la benzinarie,vorbind la telefon...iese cu naturalete din masina,isi pune benzina,merge plateste,vorbind la telefon evident...trage masina mai incolo...se baga sub capota,inchide,urca in masina...si tu stai si te uiti la ea...ca nu poti sa nu observi ca toti barbatii din benzinarie se uita ca boul la poarta noua....dar este absolut inutil sa o incurci,ca e masina ei,si stie ea mai bine ce vrea.

vorba unui prieten drag....cind t-i foame,visezi la mancare...dar daca primesti felul 1,2,3,4,5 si 6...s-ar putea sa nu mai poti sa maninci tot....
chiar sunt curioasa care este parerea voastra privind in asa fel lucrurile...:-)

momo 19-09-08 12:22

Quote:

asigurandu`i schimbul de ulei la 10.000 nu la 15.000 km cum fac eu... cam atat ar fi... restul vine de la sine... vorba vine )
adica un fel de computer de bord care te avertizeaza ca s-a ars pana si beculetul de la capacelul de la ventil, nu? :-P

DTH 19-09-08 14:41

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1763072)
De fapt, ei vor sa para duri si tari, tocmai pentru ca asta atrage o femeie. Chiar daca nu sunt asa, ei, ca persoana. Mai degraba pari neinteresat de o femeie care starneste multe priviri si comentarii, decat un linge pizza care sta numai cu complimente dupa ea.

da normal de acord cu tine :P

Sindrom 22-09-08 00:14

hai sa fim sincer, 98% din barbati vor prima oara sex, apoi vor o masina smekera sa se plimbe noaptea pe magheru si sa agate taranci, si pitipoance.
2% vor o lancia delta (s4 daca e cazu), o iubita care stie sa-i faca clatite, restu vine de la sine.

aleks 22-09-08 13:42

eu nu vreau sa agat taranci si nici pitipoance, in viata mea nu am agatat cu masina, pentru ca nu am vrut asta niciodata, mi se pare umilitor si degradant pentru o femeie sa fie fluierata/claxonata/pasaita/strigata din masina, si mi se pare penibil pentru "masculul"(oare?) de la volan sa isi 'procure' o prospatura bazandu-se pe ceea ce conduce, in loc sa se bazeze pe el.
o prietena buna de-a mea numea masinile astea 'de agatat' drept prelungitoare de p_la. eu stau bine cu asta, multumesc, nu simt nevoia unei prelungiri de genul asta.

Mustang 22-09-08 13:56

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1768875)
nu simt nevoia unei prelungiri de genul asta.

Esti foarte dotat, inseamna. :lol::lol::lol::lol:

aleks 22-09-08 14:03

sincer, mi-e mila de oamenii care au nevoie de o masina ca sa-i demonstreze aleia ca el POATE....
penibil

Sindrom 22-09-08 16:16

am mers acu 2 saptamani la mare cu cineva cu o dubita, (conduceam eu, masina era a -lui), la un momentdat mi-a apasat pe claxon, il intreb de ce si imi zice: n-ai vazut ce buna era aia, io ce sa inteleg, doar ca am murit de rusine. Mie mi se pare mai trist ca sunt multe fete/femei, carora le place chestia asta

aleks 22-09-08 16:26

alea-s perechile perfecte pentru aia de claxoneaza dupa ele...
se potrivesc si se si merita :)
din fericire nu-s multe...

Sindrom 22-09-08 22:37

poate multe care nu se intorc dar multe care se simt bine ca sunt claxonate, se simt apreciate:P

aleks 23-09-08 02:06

ma indoiesc... serios vorbesc...

bodyspeed 23-09-08 09:29

Depinde de situaţie , sau mai bine zis de fată , dar să le placă mă indoiesc
Ca fapt divers la VTM.. domnişoarele (unele) cred de cuvinţă să işi ia neapărat pantofiori cu toc roşii să se asorteze vezi doamne ...cu bluziţa luată cu o zi in urmă sau că sunt in tentinţe şi şi-a rupt picioarele pe urcarea aia... , aşa ceva cu siguranţă nu vrem !

momo 23-09-08 09:32

apropo de claxon... mergeam impreuna cu un baiat, cu masina lui prin militari. la doua treceri de pietoni a claxonat dupa fetele care i se pareau lui "bune" si, spre surprinderea mea, amandoua i-au raspuns cu ceva de genu "iesi in mor*** ma-**", moment in care m-am simtit din cale afara de penibil spre deosebire de el care nu avea nici o taina, ba mai mult radea ca... taranul la... aiurea

din momentul ala am zis ca nu ma mai sui cu oricine in masina si asa am facut si incerc sa fac in continuare

payty 29-09-08 21:21

am auzit o gramada de tipe care se tot intrebau de ce naiba claxoneaza barbatii dupa ele (faza de genul povestita mai sus). acuma, nu prea imi sta in obicei sa fac din astea, dar sincer daca as face asa ceva, ar fi din pura distractie, pe principiul "nu am nimic de pierdut" (dar nici de castigat).

ca sa povestesc si eu ceva, imi amintesc de un unchi al meu, mai mare ca mine cu vreo 20 de ani, care avea un renault 4( cine nu stie cum arata masina, sa dea pe google un search). vin eu cu el la bucuresti de la tara (nu va puteti inchipui in ce hal arata masina, pe langa ca era renault 4) si cand ajunge aici, baga muzica la maxim si tot asa, claxoane la gagici (maxim 17 ani ) si alte alea. eram terminat de ras, dar cred ca eram si mai terminat daca s-ar fi oferit careva sa se si urce in cotetul ala de masina :)

All times are GMT +2. The time now is 17:58.

- Copyright 2026 4Tuning