![]() |
Re: Accidente in RM. VALCEA
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
faptele vorbesc nu ? :)) |
Vai vai...
|
fir ar mama ei de soferie :cry:
|
Vorbitzi de BMW`uri si nestapanirea lor pe strazi, brutalitatea si capacitatea de a face fata unui BMW cand 99% sunt 1.6 si 1.8. Vb de parca aveti mii de cai si nu puteti sa`i stapaniti, nu stiu la ce va agitati asa. Dar la faptu ca sunt mai multe pisici decat dacii nu v`ati gandit? Si automat daca numarul de masini e mai mare, creste si numarul accidentelor? Adevarat e ca Gheorghe care a murit cu o pisica de 1.6 moare si cu alta masina fie ea noua sau veche, stii cum e daca nici la 1.6 sau 1.8 nu faci fatza ce sa mai vb de restu...
|
mori foarte usor si cu 1.6 :lol: daca la 80km/h i`ai dat a 3`a blana in curba (mai ales la -2 grade) esti pachet :)))))
|
eu am 1.9 :)))))))))))))))) deci nu ma incadrez la categoriile enumerate:))
|
si cu 1.2 si cu 1.9 al lui Fane la 100 tot asa mori... :)
|
nu ma baga in calcul, era vb de motoare pana la 1.8 :)))))
|
Quote:
Iar premiul la Romanii au talent e pentru aia care nu pot invata macar cat am putut eu uita!:rolleyes2. Hai ca suntem off si ne cearta lumea! |
hai ca ai dres bine problema, te`ai scos frumos, respecul meu, TRAIASCA GOOGLE :))...inca o data ma repet, daca vrei sa te lauzi, dute`n p... m.. la Romanii Au Talent....
|
Stie cineva ceva de un accident la Boromir?
|
Vecina mea... :cry:
http://www.stiriaz.com/social/o-tana...in-valcea-2420 http://www.adevarul.ro/locale/ramnic...647935304.html „Vestea morţii Georgetei Niţă în accidentul cumplit din această dimineaţă de la Râureni ne-a întristat pe toţi. A fost o familie greu încercată de-a lungul vieţii. Părinţii s-au despărţit, mama plecând în zona Severinului, iar copila a fost crescută, cu greu, de tatăl ei şi de bunică. Georgeta a fost şi la emisiunea «Iartă-mă», încercând să o convingă pe mama ei să se înapoieze acasă. Se pare că între mama fetei şi bunică (mama tatălui Georgetei, n.r.) au fost neînţelegeri care n-au putut fi depăşite, inclusiv pe teme religioase. Tatăl fetei a muncit din greu să o ţină la şcoală. Acum, de atâta durere, nu este exclus ca să se prăpădească şi tatăl ei!" |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
- Copyright 2026 4Tuning