![]() |
Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare
Quote:
|
Pe vremurile astea sa le schimbi tu. Nu am ca tine un service dotat si utilat in spate ca sa schimb zilnic piese :) . Daca pui pariu castigi......bucsaraia tot nepusa e si nici macar pastilutele si culbutorii nu i-am pus :P. Cand ai talica timp liber sa imi faci si mie o lista cu niste table....... kitt reparatie aripi spate, si dublura aripa dreapta spate....la imbinarea cu pragu` a facut buba si a iesit puroiu` . Vad ca ala nu da semne....deci cand vine caldura intra iar la surubarit. Dupa cum vad ca e afara...cred ca am pacalit iarna asta cu rotile de vara :D
|
tu si cu mutu ..
|
Pai asa se fac averile......scutesti cat mai mult. Norocul meu ca am mers cu astra cand a nins....daca nu nu scapam. Si asa mi-e sila de rotile de iarna ...alea pe fata ating in aripi la viraje ca au et mic. Iau si eu compresia anul asta sau nu s-a confectionat stutz?
|
in 2-3 ani e gata
|
Care stiti de ce a luat-o razna kilometrajul meu? De azi de dimineata indica aiurea. Mergeam cu a 5-a la 2000 de ture si imi arata 22 km/h :) . I-am dat cox si am "prins" chiar si 47 ....desi sarisem de 100. S-a belit traductoru`?
|
Quote:
|
Nu a mers sa dau edit si mi-a fost lene sa mai scriu. Adaugasem la cauza pozibila frigul.....acum am plecat cu masina si indica normal. Asa e cu lcd-urile astea :)
Faza aiurea mi se pare ca e prima data cand imi face asa. |
a scazut nivelul la ulei ? sau s-a mentinut ?
|
Quote:
|
Quote:
e segmentu ala pe care l-ai rupt cu renado cand l-ai bagat .. mari meseriasi .. |
Ala nu face nici canci. Iti desfac motoru` in fata sa vezi despre ce e vb. Eu cred ca sunt prea mici segmentii....sau plm....fac precum chioru`......iau mai mari si pun flexu pe ei :)
|
Va salut! Baieti,am si eu o rugaminte la cei ce detin kadett gsi,chiar cu riscul de a posta off-topic. Detin un cielo cu suspensie 60/40 iar dupa aprox 5000km rulati cu flanse noi,bat de te scot din masina. Ma gandeam la kadett gsi,luand in considerare motorul mult mai mare si garda la sol micsorata de fabricant. Flansele de gsi ma gandesc gandesc totusi ca ar trebui sa fie mult mai rezistente sau sa difere cu ceva fata de "petardele" de pe cielo. Daca acest fapt se dovedeste a fi si adevarat poate ma ajutati si cu un magazin de unde le pot achizitiona. Va multumesc anticipat!
|
flansele alea seamana dar nu stiu daca sunt la fel in program imi da coduri diferite .. si odata ce ai pus supensie sport nu te astepta sa nu se auda nimic in masina ... mai ales la gropi .. nu poti avea si una si alta .
bobi trebuie sa stie :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:28. |
- Copyright 2026 4Tuning