Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

Sasha 18-09-08 17:01

Re: Ce vor barbatii?

Quote:

Originally Posted by momo (Post 1761662)
din moment ce am cerut ce cred ca e cel mai bine pentru mine, inseamna ca nici eu nu sunt pe departe :oops:

asta asa crezi, sau esti sigur pe tine?

aleks 18-09-08 17:03

nu poti fi sigur deasta, deobicei fetele te vad in 100 de feluri, fiecare diferit, in functie de..."privitoare", so...

Sasha 18-09-08 17:27

so... eu am vrut sa ajung altundeva:-P
nu cred ca exista cineva care sa stie sigur daca poate iubi la fel de mult precum este iubit ;)

DTH 18-09-08 19:14

!!! + ca iubirea nu are varsta ...limite...etc etc...

-Totul se bazeaza pe respect,incredere...si asa mai departe...

-Nu exista un loc anume unde trebuie sa cauti...pentru ca ...de multe x si ca fata/baiat...s`a intamplat pe o scara de 1 la 100 sa fii trecut prin fatza noastra persoana potrivita...iar noi sa nu ne fii dat seama...

-SI mai ales ca baietii ( scuzati`ma daca va jignesc cu ceva ) ...ei vor sa para duri...sa se arate ca sunt cei mai tari...crezand ca asa castiga respect fata de sine...dar nu ...din contra multe fete fug de asa ceva...in fine vorbind de 20% ca restu de 80% vor bani...si atat :) cu care sa se afirme care mai decare...mai tare pe plan de "printzesa", dar nu sunt asa ei ...am cunoscut toate tipurii`le de baietzi...si am realizat ca poate ei vor sa para duri si rai...dar nu sunt asa...pur si simplu e vorba de -anturaj-

-AMbele parti -feminin/masculin- sunt EGALE ! tot oameni suntem ...dar fiecare are un comportament dat de acasa/anturaj etc ...

-Nu exista baiatul/femeia perfecta...de exemplu eu eram mai baietzoasa inainte sa am un prieten de lunga durata ...nu de genu imbracaminte...la comportamen zic...si acuma ca am un prieten pe care`l iubesc foarte mult...pot sa zic ca m`am schimbat...si nu neaparat pentru mine...ca mie imi este indiferent...sunt asa cum sunt eu si cine ma place ma place asa cum sunt...dar ...sincer...am devenit mai linistita de la un timp...si vad lucrurii`le altfel...pe langa maturizare...

@ MEMO ! - cum am scris mai sus, nu e vorba ca exista un loc anume cu femei perfecte, si trebuie sa cauti...poate ca ai avut multe shanse dar nu ti`ai dat seama, pentru ca multi trec cu vederea...si nu e vorba de loc...e vorba de soarta ...:P

aleks 18-09-08 19:24

pot sa te intreb cati ani ai?
nu de alta, dar spui la un moment dat ca ai cunoscut toate tipurile de barbati, si cineva se intreba cum de s-a putut intampla asta, cu alte cuvinte, la cati ani ai inceput sa cunosti barbati, ca ea are peste 30 petrecuti majoritatea intre baieti si imi spune ca inca mai e surprinsa de ceea ce descopera :)
nu e decat o curiozitate, sa nu ma intelegi gresit, te rog

DTH 18-09-08 19:27

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1762113)
pot sa te intreb cati ani ai?
nu de alta, dar spui la un moment dat ca ai cunoscut toate tipurile de barbati, si cineva se intreba cum de s-a putut intampla asta, cu alte cuvinte, la cati ani ai inceput sa cunosti barbati, ca ea are peste 30 petrecuti majoritatea intre baieti si imi spune ca inca mai e surprinsa de ceea ce descopera :)
nu e decat o curiozitate, sa nu ma intelegi gresit, te rog

trebuia sa mentionez...(greseala mea) era METAFORIC ( vorbind ) toate tipurii`le de barbati...:) vroiam sa ma exprim in sensul ca...eu stau numai printre baieti ...si la ce comportamente vad zilnic 24 /24 ...pot sa`mi dau cu parerea totusi...de anumite chestii :) nu ? zic eu :)

aleks 18-09-08 19:29

tu stii cel mai bine, eu doar eram curios :)

Mustang 19-09-08 09:33

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 1762085)

-SI mai ales ca baietii ( scuzati`ma daca va jignesc cu ceva ) ...ei vor sa para duri...sa se arate ca sunt cei mai tari...crezand ca asa castiga respect fata de sine...dar nu ...din contra multe fete fug de asa ceva...in fine vorbind de 20% ca restu de 80% vor bani...si atat :) cu care sa se afirme care mai decare...mai tare pe plan de "printzesa", dar nu sunt asa ei ...am cunoscut toate tipurii`le de baietzi...si am realizat ca poate ei vor sa para duri si rai...dar nu sunt asa...pur si simplu e vorba de -anturaj-

De fapt, ei vor sa para duri si tari, tocmai pentru ca asta atrage o femeie. Chiar daca nu sunt asa, ei, ca persoana. Mai degraba pari neinteresat de o femeie care starneste multe priviri si comentarii, decat un linge pizza care sta numai cu complimente dupa ea.

momo 19-09-08 09:45

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1761780)
nu poti fi sigur deasta, deobicei fetele te vad in 100 de feluri, fiecare diferit, in functie de..."privitoare", so...

mersi aleks, chiar nu stiam ce sa-i raspund sashei... :oops:

Quote:

SI mai ales ca baietii ( scuzati`ma daca va jignesc cu ceva ) ...ei vor sa para duri...sa se arate ca sunt cei mai tari...crezand ca asa castiga respect fata de sine
aici da-mi voi sa iti cer sa nu generalizezi. nu ca sunt baiat si ca m-ar ataca vorbele tale. am vazut si eu specimene d-astea dar, crede-ma, nu sunt toti la fel...

Quote:

@ MEMO !
M O M O :)

Mustang 19-09-08 09:53

Quote:

Originally Posted by momo (Post 1763094)
mersi aleks, chiar nu stiam ce sa-i raspund sashei... :oops:

aici da-mi voi sa iti cer sa nu generalizezi. nu ca sunt baiat si ca m-ar ataca vorbele tale. am vazut si eu specimene d-astea dar, crede-ma, nu sunt toti la fel...

M O M O :)

MemoPlus. :lol::lol::lol::lol:

Ce vor barbatii?
Acum vor sa doarma, sa nu aibe de munca si sa fie liberi si saptamana viitoare. :D

momo 19-09-08 10:36

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1763117)
MemoPlus. :lol::lol::lol::lol:

ce mi-ar place mie sa fiu o pastiluta d-aia mica si draguta sa ma inghita toate gagicile si cu bune si cu rele :lol::lol:

Sasha 19-09-08 10:41

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1763117)
[...]

Ce vor barbatii?
Acum vor sa doarma, sa nu aibe de munca si sa fie liberi si saptamana viitoare. :D

ata vor si femeile...ma rog...unele:twisted:

aleks 19-09-08 10:44

Quote:

Originally Posted by momo (Post 1763198)
ce mi-ar place mie sa fiu o pastiluta d-aia mica si draguta sa ma inghita toate gagicile si cu bune si cu rele :lol::lol:

sa vezi cand te elimina, c si asta tot din ciclul natural face parte...
nu stiu daca o sa-ti mai placa :lol:

momo 19-09-08 10:51

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1763216)
sa vezi cand te elimina, c si asta tot din ciclul natural face parte...
nu stiu daca o sa-ti mai placa :lol:

:lol::lol::lol: ete ca la asta nu m-am gandit... la fel sunt si alea pentru gat care le sugi?

aleks 19-09-08 10:53

ok, deci tu iti doresti sa te suga... pastila fiind, desigur, ca sa nu se interpreteze...
un coleg de forum, citind asta, ma intreaba: vrei sa inghita sau sa scuipe? (repet, esti o pastila)
daca inghite... e mai placut, dar rezultatul e ala din postul de deasupra
daca scuipa, ajungi pe afara, dar nu mai e aceeasi senzatie :)
so..?

All times are GMT +2. The time now is 05:34.

- Copyright 2026 4Tuning