![]() |
Re: masinile modificate din bacau
Faci misto ca %#@^&%#...nu ma crezi nu ma crezi problema ta...bleah...go $%#% yourself!!!
|
Quote:
|
Atunci...my bad :oops: ...sry...atunci eram 99,9% adormit...scz oficial...rog un moderator sa steraga msg...cat despre masina :shock:
|
no harm done... Sl1V3R...;)
Apropos...super faza din semnatura... da la mine ar suna ceva de genu..: "baietii cu oltciturile(sau mai bine zis axelurile in cazul meu ca am citroen axel 12 trs) da care ti-a zis tactu' sa te feresti" ;) |
3 Attachment(s)
mahonnnnnn:shock: :shock: Z4 M-COUPE
|
Quote:
BLASFEMIEEEEEEEEEE :lol: :lol: :lol: glumesc ... Cum am spus ... eu prefer carbonul ... dar ... parca e frumos sa conduci relaxat, in lux, in lemn, si sa rupi drumul in 2 ... nu? :shock: Hai sa nu mai luam toti apararea lemnului ca faci zozo atac cerebral. :lol: |
mai..mie ...mi se pare de prost gust sa pui lemne in sportive....dar daca clientul cere si da banul....atunci se pune....clear ? :???:
|
lasatzi lasatzi domnule zoz ca shi parca R32 generatzia a V-a are lemn inautru. Nu sau ma insel eu???
|
esti in urma taticule despre asta a inceput vb ia dute cateva pag inapoi:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
frate, stop joc, nu mai terminam niciodata discutia...
|
piua! se spune :D
|
1 Attachment(s)
Latest...desi cu nr de bucale era in onesti...poza facuta de un prieten de-al meu 8)
|
Quote:
|
dragutza masina....
|
aleks need help cu neste ornamente de 190E ... plzzz help 10X
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:37. |
- Copyright 2026 4Tuning