![]() |
Re: Masina Mea ..!
andreyWOB , mydream , trafy-vr6 :
Multumesc frumos, sa fie! :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A... ca am uitat :D Modelul este TOPSPORT.. ceea ce inseamna suspensie , evacuare , interior (volan, scaune..) sport , jante pe 17 , bodykit specific , precum si un TDI de 150 cai si 320 Nm :D Pt cunoscatori... dupa a doua jumatate a lui 2003 modelul a fost redenumit in FR si a primit alte jante , oglinzi si alta cusatura la scaune :D Pana acum.. nimic important... xenoane , pozitii ccfl , leduri la plafoniera si la numar si un alt cdplayer si etrieri vopsiti in gri :D
|
multa bafta cu masina fratzica...sper sa reusesti sa o faci cum iti doresti
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
zilele astea intentionez sa umblu la evacuare... nu stiu daca sa ma rezum doar la cat ... :D
|
Quote:
|
aia e de mult in discutie... numai ca nu pot sa zic ca nu m'a retinut pana acum pretul unui soft bun.... dar mai mult decizia la ce firma :D
Si parca pana acum cel mai mult m'ar tenta RBN...desii am auzit multe variante atat pro cat si contra... Deci... :D |
PRO SOFT, PRO Rabanne !!!
|
acum depinde si de cat $ dispui...cas a iti faci ceva ok?iti urez multa bafta in continuare
|
Postez si aici , sa fie la topicul care trebuie. Am reusit pana la urma sa pun povestea masinutei mele pe forum. Astfel incat va invit sa comentati pe:
https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...ml#post3067055 |
| All times are GMT +2. The time now is 20:27. |
- Copyright 2026 4Tuning