Masinuta mea.
Povestea ei a inceput asa cum probabil incepe la multa lume... am primit masina cadou, si mi-a placut de la inceput, fiind masina de "familie".
Intre timp am inceput pas cu pas sa ma uit pe internet si am observat ca nu exista prea multe combi-uri modificate in Romania, asa ca m-am gandit ca as putea sa o stilizez putin.
Primul lucru facut, am schimbat lumina la bord de la verdele acela sters la un rosu-albastru gen golf 4 (desi ideea a fost principal rosu, mai putin albastru).
Astfel s-a intrevazut ideea la aceasta masina, adica o tematica de rosu+negru. Au aparut neoanele sub bord si sub scaune.
Pentru aceste doua mici modificari ii multumesc lui Alex (electrobeat) pentru munca depusa si pentru timpu` pierdut inghetand in masina sa lipeasca si sa izoleze fire.
Apoi a urmat evacuarea, gandindu-ma ca pe un motor 1.8 nu are cum sa se auda urat. Pentru acest lucru ii multumesc lui bogdan (trafy-CTZ) ca a stat si a pierdut timpu` cautand pe net o evacuare frumoasa.
Urmatorul pas a fost pe partea de audio, cumparand o statie sony xplod de 200 W si un subwoofer, plus casetofon jvc si 4 boxe sony xplod.
Bineinteles ca subwooferul nu a rezistat decat 3 luni si l-am ars, asa ca circa 1 an am mers fara... studentia nu este platita atat de bine.
A urmat apoi o mica tamponare, fapt ce mi-a permis sa schimb mai multe piese la masina cum ar fi: faruri cu angel eyes, pleoape, grila fara semn, capota noua si daca tot a trebuit dusa la vopsit am luat un set de jante pe 15 si le-am vopsit si pe ele.A urmat folie pe geamurile din spate, urmand sa pun si pe luneta (trebuia sa ma conving ca se poate si cu asa ceva) Ultima achizitie a fost un subwoofer blaupunkt de 300 W sa fiu sigur ca nu se mai arde.
Urmeaza in viitorul cat mai apropiat suspensie sport plus flanse distantiere de 30mm pe spate si de 20 mm pe fata. Pentru aceasta idee multumesc celor din shadows (in special ice_wiss si trafy).
Atasez cateva poze, urmand sa pun pe parcurs cu urmatoarele modificari.