Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Accidente in RM. VALCEA (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34460-accidente-rm-valcea.html)

sharkylete 10-01-12 17:07

FAIL

Ce am mai ras si ce m-am mai distrat.
Sa vedeti si voi ce o sa radeti... peste vre-o 4 5 ani daca o sa mai dati pe paginile astea...

Daca sunt doritori pot sa detaliez...

florynvl (X29 ZMT) 10-01-12 17:56

Re: Accidente in RM. VALCEA

scot eu "furia" si ma dau cu toti,dar sa nu va aud ca nu aveti benzina...

Vl-91-KpE 10-01-12 18:04

Ma duc special la Electra cu 10 lei si ai spun : baga de toti :)))))

fan3xxl 10-01-12 18:39

Re: FAIL

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4818793)
Sa vedeti si voi ce o sa radeti... peste vre-o 4 5 ani daca o sa mai dati pe paginile astea...

nu are rost sa detailezi :)))

Robbert 10-01-12 19:39

Re: FAIL

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4818793)

si acum daca te uiti printre posturi mult mai vechi se mai gasesc astfel de dispute. mie unu mi se par normale, e imposibil ca la atatea persoane sa se inteleaga toti. pana urma se linistesc apele :-P

eu unu as fi de acord sa detaliezi :lol:

paulzzz 10-01-12 22:56

Care cum se da ? ca ma dau si eu :D (cu coaja din 92 )

Vl-91-KpE 10-01-12 23:04

cand vine zapada :)) cu frana de mana :X:X:X . sa speram ca macar atunci se mai strange ceva lume ;))

fan3xxl 10-01-12 23:07

care zapada? mai e un pic si vine vara:))

trafy-vr6 10-01-12 23:41

alte motoare de coji nu gasiti in afara de 1.8 ?:))

alexfaq 11-01-12 00:44

Quote:

Originally Posted by SaproDVL (Post 4818489)
Alex
1. Hahahaha
2. Ne intalnim in weekend si vedem ce si cum

Daca vrei si mai repede ca sunt curios "sa vedem ce si cum" ca in weekend sunt plecat.:lol:

DjRainManFast 13-01-12 03:08

Vedeti ca e seria lunga de NFS uri, poate va calmati acolo! Sau poate vreti sa faceti update la topicul accidente pe care voi scrieti de curse! Aveti rabdare ca in cateva luni incep cursele legale, sa vedem....acolo va mai dati? Dc voi astia cu "benzina-n sange" tocmai acolo sunteti total absenti?

sharkylete 13-01-12 04:08

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 4824068)
Aveti rabdare ca in cateva luni incep cursele legale, sa vedem....acolo va mai dati? Dc voi astia cu "benzina-n sange" tocmai acolo sunteti total absenti?

Touch down!

privat4u2 13-01-12 18:14

Quote:

Vedeti ca e seria lunga de NFS uri, poate va calmati acolo! Sau poate vreti sa faceti update la topicul accidente pe care voi scrieti de curse! Aveti rabdare ca in cateva luni incep cursele legale, sa vedem....acolo va mai dati? Dc voi astia cu "benzina-n sange" tocmai acolo sunteti total absenti?

si uite asa ai pus punctul pe i...bv bv

Vl-91-KpE 13-01-12 18:27

Quote:

Daca nu mai au xbox in Vega sa ma joc...... :)))

dog_sniper 17-01-12 22:30

Azi peste drum de Peugeot pe DN un ursuletz dat peste cap in santz.Macara,circulatie blocata,etc.Nu cred ca era cu victime.Cam multe accidente cu BMW-uri in ultimul timp si in Vl si in tara.O masina tare si la peste 10-15 ani vechime dar foarte accesibila pentru toti soferii :shock:mai multi conducatori auto si mai putini soferi!

All times are GMT +2. The time now is 00:07.

- Copyright 2026 4Tuning