![]() |
Re: Oltcit 12TRS - PH 10 CGH & Julaikos customs
Ti-ai facut carpc de gaming acolo,ai ce face la bariera :D
|
6 Attachment(s)
As putea sa stii :))
Intre timp am mai chinuit rabla pe drumurile patriei,de mers a mers bine,pana mi s-a partait iar evacuarea,inca nu stiu ce are,cert e ca e pe partea stanga(da pe partea cuibului) .O fi de la garnituri,o fi pocnit iar galeria...habar nu am,maine dupa servici poate am timp sa dau jos scutul sa vad ce extorsiune s-a petrecut... Cateva poze si daca reusesc sa micsorez filmuletele,o sa le pun pe iutub,ca doar de aia am imprumutat un Gopro :twisted: Attachment 2543029Attachment 2543030 Attachment 2543031Attachment 2543032 Attachment 2543033Attachment 2543034 |
S-a "partait" evacuarea din cauza la pretextul ca nu ai vrut sa-mi dai mie borla aia :lol::lol::lol::lol::lol: si m-ai injurat cu bordul ala la cat ai muncit la el sa-mi faca artificii :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
frumoasa privelistea frate,tare frumoasa.
|
Foarte frumos!:dribble:
|
3 Attachment(s)
Blestemul garniturii :lol:
Attachment 2544793Attachment 2544794Attachment 2544795 Am schimbat aseara garniturile pe partea cu pricina,e ok acum...poate cu putin noroc o sa am garnituri metalice peste putin timp,sa vedem ce pastila timpului se mai arde :twisted: Cu filmuletele n-am rezolvat nimic,din 4 giga,dupa conversia care ar fi trebuit sa le micsoreze m-am trezit cu 12 giga :evil: plus juma de noapte de asteptare... Stie cineva un program free,bun si mai ales rapid de comprimat filmulete facute la 720?:oops: |
ai incercat virtualdub? nu l-am mai folosit cred ca de vreo 7 ani dar era simplu si am reusit sa comprim niste filme destul de mari, dar nu erau 720p, nu stiu ce poate programul.
|
incearca cu Divx Converter(e inclus in paketul divx) sau Ripbot;)
|
Virtual dubul il am si eu pe undeva prin calculator dar nu l-am incercat,insa mi-a iesit ceva cu quicktime player :twisted:
https://www.youtube.com/watch?v=-DEPk...ature=youtu.be |
Am ramas:shock: ... Un filmulet cu masina in actiune cand pui?
|
Bre, pai si iGO ala cum functioneaza? Nu-mi zice ca ai si navigatie functionala pe oltcit:shock:
|
Quote:
|
Functioneaza din prima zi de cand am avut carpc...adica de cand aveam cazanul albastru,cu procesor la 333mhz...atunci aveam antena gps prin cablu,acum am prin blustut un adaptor gps. ;)
Film cu masina in "actiune" nu am,insa am asta https://www.youtube.com/watch?v=ndY2fY8rwEE facut duminica pe drumul dintre campulung si brasov :twisted: din pacate sunetul vantului strica mult,si camionul ala pe care nu am putut sa-l depasesc |
Foarte tare...asta chiar nu stiam. probabil n-am fost atent cand citeam topicul si mi-a scapat:-P oricum..tot respectu'!
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:54. |
- Copyright 2026 4Tuning