![]() |
Re: Machetele mele - bmwh548
Mersi Costi.
@Emil: Sunnyside/Superior; Calin spunea ca e copie dupa Schabak. Stopurile nu sunt cele originale, sunt stopuri de M3 E36 Bburago adaptate. |
Cat de frumoase sunt BMW-urile :shock:
Felicitari ! |
Ce frumoase E36 ai omule..:shock: :D. Imi place in special cel negru mat!!
Dar nici E31 nu e mai prejos :D ..Poate ai vazut, in Iasi pe Tudor a aparut un seria 8 E31. Proprietarul nu prea il misca dar totusi frumoasa masina :!: |
Quote:
Quote:
|
8 Attachment(s)
Am zis sa intru in legalitate si sa pun cauciucurile de iarna...
Attachment 2211899 Attachment 2211900 Si daca tot am pus rotile de iarna am zis sa pun si lanturile sa vad daca se aseaza bine... Attachment 2211905 Attachment 2211906 Si poze din timpul operatiunilor... Attachment 2211901 Attachment 2211902 Attachment 2211903 Attachment 2211904 |
Frumos. Īmi place cāt de realist arată.
|
nici tu nu esti sanatos....ce ai folosit, aur, argint????:lol::lol::lol:
chiar da bine pe macheta! |
Bravo Radule !!!
imi place mult cum arata.urmeaza sa vina zapada sa o vedem in actiune :wink: |
sparge o punga de faina Radule in mijlocul camerei si baga macheta la pozat....:lol::lol:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Ce tare arata cu lanturi. Super ideea!
Ai grija sa nu se zgarie jantele...:lol: |
Da:lol: Mersi Eddy!
|
Ai de capu' meu, super tare ideea, insa si realizarea e pe masura. Arata foarte realist.
PS: Cat ma costa si pe mine niste lanturi ? :lol: |
Mersi. A doua oara nu cred ca mai fac (nici nu mai am materii prime).
|
Quote:
|
Vrei sa-ti povestesc iar de ISO-uri si timpi de expunere?
|
Quote:
|
Prea tare ideea cu lanturile :lol:.
|
Quote:
Quote:
|
Originala maxim faza cu lanturile de iarna!
|
Multumesc. Nu-mi apartine ideea totusi, am vazut-o prima data anul trecut (cred) pe DX, abia recent am avut timp/chef/rabdare sa o pun in aplicare.
|
Quote:
pe cand un camion?? |
Camion?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
:twisted:
|
aprinde becul bre...:lol:
ai facut poze afara cu el?? |
... un GT de 500 HP... :censored:
|
9 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Shelby GT500 2007 Welly 1:24 Am tras niste poze cam pe fuga, mai am de retusat niste chestii pana merg sa o fac de ras in public. Interior: vopsit two-tone in schema de culori Shelby, mochetat, centuri de siguranta din material textil, cupola acoperita cu material textil, instrumentele de bord iluminate albastru (leduri SMD) si acoperite cu folie transparenta pentru simularea geamului. Attachment 2223732 Attachment 2223733 Sasiu: diverse tuse de culoare (Gunmetal, Aluminiu), tevi finale metalice. Attachment 2223734 Motor: refacut cablajul, conductele, realizat filtru de aer, construite role (distributie) si cureaua aferenta, construit radiatoare si ventilatoare... Poze cu motorul pe topicul de machete in lucru, dupa asamblare cam 50% din ce am facut nu se mai vede:sad: Attachment 2223735 Exterior: grilele fata realizate din plasa (e groasa pentru 1:24, dar nu am gasit ceva metalic mai fin:sad: ), eliminat niturile de pe toate sticlele blocurilor optice, micsorat garda la sol, lumini (pozitii fata cu leduri SMD, pozitii laterale spate cu leduri SMD, pozitii spate cu leduri dreptunghiulare, proiectoare fata cu leduri de 3mm si faza scurta/lunga fata cu leduri de 3mm). Attachment 2223736 Attachment 2223737 Attachment 2223738 Attachment 2223739 Attachment 2223740 |
:yikes: ce bine arata ceasurile alea iluminate ! :yes:
|
ceasuri de bord iluminate...si motorul ala...talent frate!!!
felicitarile mele pentru munca depusa, ai dreptul sa dormi mai mult acum..:lol: |
Quote:
P`asta l-am ochit si eu pe eBay de la Frankin Mint. Stiu un loc unde e vreo 44 euroi+7 transportul cu DHL, si cred ca-l iau. Te intereseaza? Iti dau un link? E pacat de masina asta sa n-o avem in varianta premium. Eu mi-l iau miercuri cand e "Sfantu` Banica" Arata pe afara la fel ca asta, insa sunt sigur ca are ceva in plus. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Ai avut ceva de lucru la ea. Cel mai mult m-au impresionat ceasurile de bord. Pana acum nu am mai vazut la nimeni smd-uri in bord, doar in faruri. Iti trebuie putina nebunie sa faci atatea la ea. Felicitari!
|
Quote:
Diferentele apar din cauza ca unii producatori specifica la arborele cotit caii putere, iar altii la roata. In momentul in care masori pe dyno caii putere la roata de multe ori ies valori mai mici... Foarte tari modificarile aduse, o asemenea masina superba merita asa ceva ! |
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Si daca tot m-a atentionat Andrei ca azi e marti...poze de grup. Lipsesc la apel E36 sedan, E46 sedan si E38 care sunt in lucru; cateva din cele care se vad pe rafturi sunt si ele in lucru (oarecum) si le voi prezenta abia la sfarsit. |
nu cred ca mai e superior FM-ul:D
|
Desi nu-mi place sa o recunosc FM-ul e superior in continuare, mai ales la capitolul grile; sunt absolut superbe. Sa nu mai spun de calitatea vopselei si de celelalte mici detalii care justifica pretul machetei.
|
frumoase exemplare ai adunat ! apropo, GTI e Cararama ? :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning