![]() |
Re: Evenimente de Tuning
Drift si show la Vitantis pe 5-6 iunie!
Motoare turate la maxim, cauciucuri torturate pana la schelet, jante ce scot scantei la fiecare contact cu asfaltul si un fum dens ce va invalui sudul Bucurestiului. Se anunta un show de zile mari! Unde? La All Star Drift. Cand? 5-6 iunie. Locatia? Vitantis Shopping Center!Vitantis Toate starurile driftului romanesc sunt gata sa intre in scena din parcarea centrului comercial Vitantis Shopping Center. Sambata si duminica, pe 5-6 iunie, ai un loc rezervat la show-ul nostru. In plus, am pastrat intrarea libera! Vino cu toti prietenii tai sa va bucurati impreuna de evolutiile pilotilor care fac derapaje controlate! Mai mult de atat, All Start Drift 2010 se anunta si o oportunitate perfecta pentru cei noi in lumea driftului. Fie ca participi sau nu in Campionatul de Drift, noi te asteptam sa ne arati ce stii. Vom face o sesiune de libere, unde fiecare pilot se va bucura de un timp bine stabilit pentru a-si demonstra talentul si indemanarea sa la derapaje controlate. Ai mii de motive sa vii la Vitantis! La All Star Drift, show-ul este tot ceea ce conteaza! Vine cineva din P.Neamt la acest eveniment ?:) . Topicul dedicat evenimentului :arrow: https://forum.4tuning.ro/617-calendar...5-6-iunie.html |
din cate am auzit eu pe 10-11.07 e etapa II de drift 4tuning la Suceana?...sau ma insel?.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Calendar evenimente Iulie 2010
3-4 iulie, Bucuresti, Real Pallady - 48h SHOW si Etapa nr. 3 din Campionatul National de Drift 3-4 iulie, Satu Mare, Aerportul international - Opel Drag Racing 10-11 iulie, Suceava, Shopping City Suceava - Etapa nr. 4 din Campionatul National de Drift, Tuning si Car-Audio 17-18 iulie, Bucuresti, Real Berceni - Tuning & Sound Party 24-25 iulie, Bucuresti, Aeroport Baneasa - King of Europe DRAG Racing |
Quote:
|
ce cursa sau eveniment este maine in piatra in fata la teatru?:D
|
Quote:
|
Quote:
eu unu nu stiu nimic... |
ceva organizat de auto stefan cu acr... indemanare ceva si un traseu prin oras, cu reguli de circulatie...
|
Quote:
|
Si participa cineva din comunitate?
|
M-as baga eu ... stiti unde as putea gasi detalii despre eveniment ?:)
|
Quote:
hai mergem maine sa vedem care`i treaba? da oare la ce ora? da GHICI nu stie nimic?ca el e cu ziare online alea alea..stie tot ce misca! :) |
Quote:
PS: Da participa si memri din comunitate (Ghici, ByAlin, Lilica etc..) |
stiti ce`mi place...imi place ca ne anuntam evenimente din toata tara cu zeci de luni inaintea lor..si cele locale..le aflam dupa ce se desfasoara... sau cand deja nu mai putem face nimic.
e frumos asa cva? http://1doi3.ro/2010/07/raliul-orasului-piatra-neamt/ |
De ce oare nu s-a anuntat mai din timp si pe forum ? :(
|
Quote:
Cred ca vine si Cata cu ursu turbat:twisted: sa vedem...inca nu stim nimic:D |
Aseara sa anuntat la stadion! Cine a fost cand a venit Ovidio a auzit destul de bn si astazi a si fost la Dumbrava..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eu nu-l stiu pe ovidio :rolleyes2 deci clar nu stiu ce a discutat si cu cine
|
Quote:
|
A fost si la Roman "raliu" de asta organizat de ACR si a fost un cacat (sincer)...nu ma credeti? Bine...cautati pe youtube "raliu roman sau raliu la roman"...organizat de ACR...3 jaloane vrajeli acolo...daca nu aveai tico/matiz/...etc nu puteai face circuitul :)) din cate am auzit...na...pacat ca eram cu Ali_ump la KOE ca altfel participam si eu :| :| :|
|
la Piatra-Neamt eu zic ca a fost frumos
asteptam poze |
la indemanare: locul 1 alin, locul 2 lilica, locul 3 cartman :D
bravo baieti! felicitari |
Asteptam pozele ( Dan_NSL ) ... A fost un eveniment destul de reusit :) .
|
POoze, filme si comentarii aici -> https://forum.4tuning.ro/347-piatra-n...tra-neamt.html
Gata off topicu! |
Quote:
felicitari baieti!!! |
Felicitari participantilor si mai ales celor care au obtinut premii:)
|
Sa va vedem duminica viitoare la etapa a 2-a ce faceti .
Mai multe detalii : http://ziarpiatraneamt.ro/a-doua-eta...-piatra-neamt/ |
Quote:
era prea frumos sa fie adevarat...adica sa se mai organizeze unul :P |
1 Attachment(s)
Drag racing la Vatra Dornei - 14 -15 August 2010
|
Quote:
|
Quote:
|
curand voi pune la dispozitie detalii ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Ee stati voi acs :)) atunci! Tot va plangeti atata ca niste copii!
|
Cursa de Accelerare, Aeroport Vatra Dornei, 14-15 august http://www.******************/forum/...?p=61259#61259
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:36. |
- Copyright 2026 4Tuning