![]() |
Re: Cielo ERD
Haide Radu, arată-ne maşina, ce i-ai mai făcut, ce-a mai primit!...
|
2 Attachment(s)
of of, e pacat ce se intampla pe forumurile noastre as fi preferat sa vad ceva polemici mai constructive, experiente impartasite cu poze si filme detailate...dar in fine e mai interesant sa avem suferinte si sa o dam in telenovele....tipic romanesc...pacat.... Faine jantele pe 17 erd ule pun si eu niste poze cu un mic upgrade la franele fata -etrieri de calibra turbo de 284 mm cu discuri de fiat coupe
|
Quote:
în cazul ăsta fă-ţi te rog un topic pe secţiunea potrivită, dacă nu ştii cum îţi explic prin p.m. |
nu i mi prezint masina am dat o singura data mana cu erd la romexpo,i am spus ca i admir masina, am avut masinile prezentate pe un forum( kiar m am simtit bine acolo pt ca erau doar pasionati) nu dau nume ,unde ne au fost sterse thread urile din motive necunoscute.Daca deranjeaza pozele rog un mod. sa le stearga
|
@GJ 64 GAB - Masina a mai primit doar niste scaune Recaro de Astra GSI, o sa pun poze cand o sa fac
@X-centric - Foarte frumoasa masina ta, o stiu de mult, felicitari inca odata si bafta multa pe viitor ASTEPT PROVOCARI DE LA MASINI CU ACEEASI MOTORIZARE SAU ALTE MASINI DE PUTERE APROPIATA (PANA IN 200 CP) |
Un Clio 2 RS , 2L 16V te intereseaza?, ...ms
|
Stiu masina, are 170 de cai la baza + destule modificari, e cheala deci greutate nu mai mult de 1000kg cred, nu cred ca are rost, ma bati cu 2 masini cel putin (am inteles ca ai batut si CZTu). Cand ies iti dau un PM sa vedem totusi cate masini imi dai ...
|
stai pe langa liceul dante ? iti vad masina des ^^ e super mereu am studiat`o cand am trecut pe langa ea
|
Paparazzi direct :D .... o poza cu interiorul daca se poate, ca sa nu ma deplasez spre tine sa spionez :-P :D
|
radu...te rog da-mi un pm cu adresa ta de mail pt ca vreau sa vorbim niste chesti...legate de omu care a lucrat la masina ta..
ms anticipat |
3 Attachment(s)
niste poze ^-^
|
off ce mult imi place masinuta asta.bafta.
|
Salut............nu stiu daca a mai fost pus........dar asta e ceea ce am gasit!!!
https://www.youtube.com/watch?v=yDtie...eature=related |
Quote:
|
Quote:
|
Frumoasa masinuta. Bafta la ea
|
Radu, nu mai zici nimic despre maşină?!...
|
Quote:
pai acolo sunt facute |
Re: Cielo
Quote:
|
Re: Cielo
radu nu ai mai facut nimic la masina?
|
Felicitari pentru masina ! Mi-a placut cum ai zis "are cateva elemente de opel" :)). Real cum arata Roxana ?:))
|
radule spune-mi te rog unde ai vopsit-o si cat a costat.eu anul asta am cumparat un cielo,exact situatia similara cu a ta si am nevoie sa-i dau o vopsea buna ca de celelalte nu am bani dar macar estetic sa arate bine.celelalte sunt bune ,masina e coreana si in timp ma convins ca e buna desi sunt bolnav dupa peugeot407,dar de unde bani?poate daca castig la bingo metropolis:rolleyes2
|
Ti-am vazut masina acum vreo luna in fata la protv. E frumoasa rau. Mai joasa decat in poze ^^
|
DE VANZARE !!!
4800 EURO 0721.668.353 |
Masina a primit discuri si placute fata noi.
DE VANZARE in continuare! 4500 EURO |
Schimburi?
|
Salut!Cum imi fac si eu grila cum este a ta?
|
Nu sunt interesat de schimburi.
Astept in continuare oferte CASH. |
Quote:
scuza-ma ca intervin si eu... o singura intrebare am... ce numar de inmatriculare avea golful g60 si scirocco? astept pm daca nu se poate spune aici... |
salut! imi place cum a iesit.
|
ERD va fii prezent la 4tuning days duminica?
|
11 Attachment(s)
niste mici pregatiri de primavara... POLISHED LIP inox style by E R Du' :D
|
Frumos de tot.
Ai procedat exact ca în tutorialele alea de pe youtube? P.S. Bagă nişte silicon la sticla de stop, că nu prea este închis stopul ermetic:). |
Foarte frumos! Mi se pare mie, sau pe spate stau rotile un pic 'cracanate' cum ai reusit?
Masina ta e un exemplu bun de urmat si in momentul de fata am si eu niste jante asemanatoare cu ale tale de la inceput Borbet Bs, numai ca sunt 15", 8j. Sper sa reusesc si eu sa ii fac macar un pic din ce i-ai facut tu! sa ai bafta in continuare cu masina! |
2 Attachment(s)
@banzay: Merci, am pus saibe pe spate intre punte si fuzete.
FAT & LOW Cielo GSI |
Multumesc frumos pt raspuns! Sa te bucuri in continuare de masina!
|
Frumoasa foc masina si arata belea cracanata :D
|
21 Attachment(s)
Am mai facut azi niste poze cracanate... :D
Am obtinut de ceva vreme si niste scaune Recaro de GSI tzipla pe care le-am pus... Si am mai pus ceva: BUILT not bought :D |
Quote:
Impecabila.... ca intodeauna ... ;)))) eu in locul tau i-as creste pretul.:D |
foarte frumoasa, sa ai grija de ea
bafta la vanzare, desi nu cred ca o sa te desparti de ea foarte usor.... este un pret prea mic pentru cata munca si bani s-au investit in masina......parerea mea |
| All times are GMT +2. The time now is 05:38. |
- Copyright 2026 4Tuning