![]() |
Re: Daewoo Driver - Usergrup pentru posesorii de DAEWOO
7 Attachment(s)
salutare..pt mine povestea incepe pe 10 feb 2011 cand mi-am luat si eu un cielo din '96..normal..fara modificari:|..au urmat: xenon, jante r14, oglinzi sport cu semnal si anularea vechilor semnale din aripi, lateralele acum nu mai au linia de bandouri ci sunt pline..desigur si o vopsea 100%..mai urmeaza cateva chestioare...la vara ca acum e frig :))
|
2 Attachment(s)
Salutări prieteni,
Vreau și eu īn grupul DAEWOO, fiind un māndru proprietar de matizaur de aproape 2 ani. Momentan este neumblat la el, e stock cum se spune (decāt că am bordul alb). Dar, odată ce-am intrat pe forumul vostru m-a cuprins irecuperabil microbul specific, așa că vor urma modificări. Mulțumesc! https://www.4tuning.ro/poze/poze-util...za-305597.html |
|
|
1 Attachment(s)
|
3 Attachment(s)
esperache al meu
|
1 Attachment(s)
Masina mea pentru iarna: Cielo Executive A15SMS !
|
Eu nu mai am Matiz-ul deci pot fi scos din usergroup.
|
Daewoo Matiz SE,an 2001,~83.000 km
masina a fost a mamei mele,dar mi-a lasat-o mie (momentan nu am permis...trebuie sa astept pana in primavara) si thread-ul pe care l-am facut acum cativa ani :lol: :https://forum.4tuning.ro/111-masina-m...-meu-27-a.html |
4 Attachment(s)
Salut, detin si eu un espero batranel de prin 97 - Koreean made :D.
Are motorul 1.5 DOHC 16V 90CP (cel putin atat avea in fabrica :twisted:). Pot sa afirm ca este o masina foarte reusita din foarte multe puncte de vedere. Am primit-o cadou de la tata, am condus-o cam 5000 de km. Nu s-a investit in ea foarte mult, fiind extrem de fiabila si confortabila. Bine in ultimu timp o inceput sa isi deie duhu cam tot :))), am schimbat arcuri pe spate, consumabilele, set complet ambreiaj, am retusato unde a ruginit, am aranjat-o cat de cat. In ceea ce priveste tuning-ul m-am gandit la niste jante din aliaj, poate in perioada urmatoare si cine stie poate mai mult. Pot sa spun ca am invatat sa conduc pe ea, am "ucis-o" ca orice incepator si a rezistat :chainsaw:. Multe felicitari pentru topic :) |
2 Attachment(s)
De astazi m-am ales cu o noua "durere de cap",o babuta din 98 ,nervoasa rau :twisted:,urmeaza o verificare cap coada apoi incepe lucrul la ea...o asteapta zile grele...8)Attachment 2658140
|
Te asteptam pe la intalniri.
|
3 Attachment(s)
Matiz E/Ac 2003, 76000 km, culoare gri comete,cu mici modificari
|
3 Attachment(s)
ma primiti si pe mine? :D
daewoo nubira 2 1.6 cdx |
Va salut baieti!My toy :D Daewoo Cielo Executive din 2004 cu 87230 de km la bord in prezent...masina a fost cumparata in anul 2010 cad avea 62000 de km...are ca dotari AC,Servodirectie,proiectoare ceata,geamuri electrice fata spate,inchidere centralizata,alarma etc...modificarile aduse de mine nu sunt multe...ci simple si de efect:D!
1.Triple si lampi semnalizare fumurii. 2.Colant carbon pe praguri si stalpi. 3.Elemente interior,clapele de la usi si capacul rezervorului colantate cu carbon. 4.SMD-uri albe pozitii. 5.SMD-uri albe numar spate. 6.Banda leduri la locasul de sub cd-player si la scrumiera. 7.Banda leduri sub bord la sofer si pasager. 8.SMD cu 3 module albastre la plafoniera. 9.Tips toba. 10.Paravanturi negre transparente Cielo Le Mans. 11.Banda leduri in portbagaj. 12.Grila Clean. Si cam atat deocamdata...urmeaza geamuri ionizate,jante,o suspensie mai joasa si kit xenon! :D Piese schimbate:Rulmentii pe fata,bielete,un pivot,toba finala,bujii,fise,filtru benzina,filtru aer,schimburi ulei Castrol Edge 10W 40,proiectoare noi,jante tabla Seat pe spate...doar consumabile...etc... :D |
pune si poze R R R :) ca doar ai!
|
3 Attachment(s)
Imi cer scuze....dar sunt singurele poze pe care le am cu Cielo`ul. Este un Executive din 2004 cu GPL din fabrica. Este cel din stanga primei poze, CT 92 BIL
PROMIT SA REVIN CU UN SET DE POZE MAI CLARE |
5 Attachment(s)
Cielo '95 884.000 km
|
2 Attachment(s)
Salutare!
Intru si eu in grup. Cielo din 1995, detalii voi face pe un thread dedicat in viitorul apropiat. Cer scuze pentru claritatea proasta a pozelor, dar decat pe astea le am momentan la indemana. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:08. |
- Copyright 2026 4Tuning