![]() |
Mdeah, dragutz din partea ta DJ10BOD, chiar sweet.... da` io tot DESu` il consider mai mijto... 8) , adik mi se pare mai agresiv, bai da are o garda la sol in fatza...mama, mama, cre k strange din buci la fiecare groapa mai mare... aaaaaaaaa shi apropo , spoileru` lu` REDu` era zgariat, remember, shi chiar urat de tot :oops:
|
bossuletz daca vrei oltcitul nostru e de vanzare. :roll:
|
dar oferta mai e valabila vreo 2 luni.daca nu, o sa il refacem in interior si atunci nu il mai vindem
|
ZMD, k tati , am intzeles ........ faza e k tu cu vreo 3-4-5 pagini in urma vorbeai cu AGC pe tema asta shi nu am fost atent cine a \"lansat ideea\" secolului :P ........ whatever
Aammmm Gaby, frumos oltcitu(CU NUMERE DE UNGARIA, NU POLONIA) cabrio, mijto, dragutz, cool, I have to get myself one of that!!!! :twisted: Totishi io ma refeream la o kestie mai speciala in sensu k ash vrea sa ii fac spatele ceva gen 206cc , mmm? ce zici, l-ar prinde bine? da` tre rotunjite cumva formele in spate k altfel n-ai shanse ... shi din hayon cred k va ramane decat partea dintre triple, altceva nimik... haaa, ma gandeam, cam ce portbagaj va avea !!! de Tico... lol |
Cecilia, tu posezi oltcitu ala cu LAM la numar? k dak nu ma inshel tu pe ala il ai la logo.
O sa trec cu DJ10BOD sapt viitoare (18 mai cel mai probabil) la tine, dak se poate k vrea sa il vada pe cel de vanzare shi sa discutatzi unele detalii in eventualitatea unei tranzactzii :))))))) - adik moneda de tranzactzionare ($$$, EUR, ROL,YEN, etc), contu` din banca, suma shi alte alea....gloomeam :))))))) |
Mda... Ungaria, Polonia, whatever. CC? Tre' multa munca si, cum ii spuneam si lu' ZMD, un proiect; cine ti-l face ?
LAM-u' e al ceciliei si ... e marfaaaaaaaaaaaaaaaaaa :shock: |
loolz Cecillia, jtiu de oltcitul tau.. din cate-mi aduc aminte parca este 2000 de euro cu sistem audio si 1200 euro fara .. nu?? :D PA DE UNDE atatzia bani :D hahaha :D eu ma uit cum sa-l vrajesc pe unkiu-meu sa mi-l lase la 14 milioane.. este adevarat acest oltcit care vreau sa-l iau este ingrijit.. tzinut in garaj etc.. :P
ma sincer nuj ce va place la ala cabrio.. a mai venit un prieten si cand la vazut sa minunat atata.. incat nuj de ce.. mi se pare najpa.. parca ar fi o libarca.. :D bine poate modificat si facut mai rau .. decat cel din poza poat.e.. dar nuj cata sigurantza ai mai avea in el.. in fine.. P.S. (Cecillia) SPer sa reusitzi sa-l vindetzi!.. daca nu cred ca se merita sa-l si opresti.. |
Adevarat .. si DES_ul este marfa.. avetzi si ceva poze cu el din spate?.. sunt curios ce spolar i-a pus pe spate.. sau bara.. nu mi-am dat seama din pozele care le am ce model are.. nu cred ca este indicat sa lasi garda prea jos.. totusi traim in ROMANIA :D dar arata destul de bine.. si asa
|
Boss: nu mai are spoiler nici in fata, nici in spate. Aseara l-am vazut...
|
sa il faci cu tractiune spate trebuiesc multiiiiii si timp si nu cred ca merita dar sa ii schimbi motoru,cutia si planetarele ar fi super.
parerea mea e ca e mult pana face unu transplatu' . |
cred ca e mult mai usor sa iti personalizezi oltcit-ul in craiova acolo gasiti ce vreti pt el in buc mai greu deabea mai sunt unele magazine ratacite cu piese . frumoase masini
|
Gaby, pai ? ce s-a intamplat? probleme, sau ii pune alte spoilare mai adevarate?..
B-96-AGC.. nu cred ca se merita chiar sa-i schimbi tractiunea pe spate.. multzi bani si nuj ce randament ar avea .. ce se merita vazut, este sa potzi sa pui un alt motor care sa-l duci pana-n 150 de cai putere.. tu-tzi dai seama cum ar merge masinutza aia? :joy: :joy: :dance: super adevarata.. dar numai cand ma gandesc cate modificari tre sa-i faci.. pentru radiator, pentru toate cele.. grele, dar daca s-ar reusi.. |
eu zic sa nu mai discutam de tractiunea spate ca nu are rost.
ai vazut ce mai ziceau pe aici oameni ca nu are rost sa schimbi doar motoru . parerea mea ca sunt ceva masini cu motoare longitudinale si cu cativa cai de la care sa iei cu tot cu cutie si planetere. BoSsul-e ai de gand sa iti faci ceva la motor cand iti vei lua masina? :P |
Boss: nu stiu sigur; acum nu e in fata blocului... Azi nu l-am mai vazut.
|
nu cred.. ma risc prea mult :) poate numai carburatorul il voi schimba.. who knows.. in principiu voi face sa fie mai mult de look.. daca umblii la motoru oltcitului te omoara cu zile.. :D si nuj daca s-ar merita.. bine modificari de genu, Filtru de aer sport, evacuare, si ce s-ar mai putea face.. se va face.. :D dar sa modific motoru.. no way! :D
Azi am vb cu un baiat care mai cunoaste cat de cat in motoare.. si mi-a zis ca-i belea sa schimbi motorul la oltcit.. te costa mult prea mult sa omologhezi, toate cele..si nu jtiu cat se merita.. adik nuj daca mi-ar conveni sa bag prea multzi bani in el.. si adevarul ca ma sperie consumul.. dar sa speram ca totul va fi ok.. asa mie mi-ar trebui cam 600 de euro, ca sa-mi fac oltcitul cum imi place mie.. de unde bani astia? :D loolz.. nici eu nuj.. dar sper ca voi face rost.. :D mai fac o asigurare doua :D voi cum credetzi ca-mi cumpar oltcitu :D hahahhah.. muncesc si eu, pe unde poch.. . GABi sigur ii pregateste ceva .. chiar sunt curios ce-o sa-i mai faca.. TRAIASCA OLTCITURILE :D :P Oltcitul ideal pentru mine ar fi unu care sa aibe 90 de cai putere.. nik mai mult :Dhahah .. REGARDS! :D |
mai daca vretzi sa shtizti exista la cluj un oltcit negru cu tractiune pe spate, motor de dacie in portbagaj. l-a vazut cineva...
|
nu l-am vazut
sau poate nu stiam ca e cu tractiune spate...dar m-as mira sa fie asa ceva in cj |
ce MAAAH ??????? oltcit cu motor de dacie in portbagaj si tractiune pe spate ??? nu cred decat daca ... il vad ... sau nici asa ! Doar daca il CONDUC ! hahaha :D
|
lol:) uite ca pe zi ce trece noi masini se nasc :D haha.. ar fi premiera la noi in tzara.. 8)
|
cecilia, u bv serios? chiar exista asha ceva? mie nu prea imi vine sa cred... :roll: shi cu partea din fatza ce a facut? mai ia curbele cu el? sau umbla cu saci de ciment in fatza? looolza :P
aaa, multzumim pt timpu` acordat shi scuze pt. deranj. |
Mey Dodo! stii cum se face la masinile de raliuri (si ma refer la wrc) se pune o greutate pe spate k sa egaleze raportul fata/spate. (sau ma rog motorul in spate greutatea in fatza)... E o idee mai ieftina si cu sacii d ciment nu mai dai drumu la ventilatzie... :) :) :) :) :) :)
PS: multumesc si eu cecilia pt timpul acordat |
cu placere bod
|
O discutie interesanta...
http://oltcit.board.dk3.com/2/viewtopic.php?t=1235 PS: nu puteti da reply daca nu aveti user pe forumul oltcit.ro |
Gabi, explica-i tu acolo k \"amfibie=MASINA!!! care poate sa mearga si prin apa\". Mersi :wink:
|
Bogdan: nu ma bag in discutiile lor. Pe forumul oltcit.ro nu mai scriu decat in 3 sectiuni (Cluburi, Caroserie, Tuning) unde am topicuri facute. M-am mai bagat \"in seama\" cu ei si s-a degenerat de am avut 5 luni ban.
|
bah da` le-a luato imaginatzia pe dinainte RAU DE TOT.... auzi tu....motor V8 pe oltcit cu cutie in 6 trepte...200km/h fara zgomot.....cauciucuri de 250, baaaaaaaaaah, bagatziva mintzile in cap...stop dreaming....
ROMANIA TREZESTE-TEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: |
aaa, sa fiu mai clar, sa nu intrig pe cineva, ma refeream la cei de pe linku` ala pe care l-a dat gabi: oltcit.board.dk3.com sau ma rog...cum era
totushi...fara nici o suparare , da mi se pare exagerat... waaay to much :shock: |
Inca o kestie: pentru cei din Craiova carora le mai place cate o \"liniutza\" la sfarshit de saptaman shi nu numai: sambata am avut ocazia sa iau parte la un show pe cinste: TCM (SuperNava alba, pt. care nu o shtiu), STN(SuperNava gri cu un spoiler interesant de tot pe fatza) shi o NaSolenza (nimic preparat, nu am retzinut nr.) au rupt niste cauciuce pe calea bucureshti de moarte .... super frumos .... da` a durat putzin.... asta e ... benzina scumpa :))))))))
|
Dodo: TCM a facut multe, da' nu la vederea tuturor. Sunt multe de povestit de la cursele din Craiova, da' nu are rost.
PS: STN e o Nova aurie?! PPS: in curand (cam intr-o saptamana) poze cu a mea, ca i-am facut \"facelift\" :P :twisted: |
Eu inca nu am vazut prin Cluj nici un oltcit negru si acum ii prima data cand aud ca cica are si V8 pe el.
Daca ii asa, doamne da sa-l vad cat mai repede. |
asta cam asha e Gabi, ai dreptate...
STN e SNava aurie, mai mult gri, cu un spoiler imens pe fatza, stil BMW M3, da` are aiurea puse proiectoarele. |
Ciclistu: la inceputul acestui topic (mai exact in a 2 sau a 3 pagina) a pus tekno niste poze cu un Oltcit mov din Cluj. Avea o super capota (umflata), aripile spate decupate (rotunjite), da' \"se strica\" cu spoilerele, care nu erau prea frumoase.
tekno: daca mai ai pozele alea cu Oltcitu' ala mov, pune-le si tu, sa le vada lumea. DoDo: stiu masina. |
1 Attachment(s)
Aam eu pozele... :)
|
1 Attachment(s)
Si mai e una...
Adevarat k strik spoilerele la masina asta |
Asa ma nene...
Ciclistu: asta e Oltcitu' de care ziceam. |
Daca n-o avea vreun V8 sub capota, capota e cam fantezista...
Designul in general... Dar apreciez faptul ca are flansele schimbate, din cate vad. |
Da' c Oltcitu' asta are V8 pe el? k asa nu mi se pare prea aranjat decat capota aia umflata! Ar fi pacat de mototul ala!!! Dar de fapt rezista caroseria de oltcit cu un motor V8????
|
loolz.. V8?.. hmm.. cam greu de crezut.. :) dar nu imposibil .. putea sa-si faca capota mai faina.. dar romanu tpt roman ramane.. :P
DoDO cam cand se fac cursele de obicei? as vrae sa vin si eu sa vaz.. :) |
sper sal vad si eu in realitate ,inca nu am avut ocazia,cam fantezist omu
|
Boss, nu e un program definit pt. raliuri. In general vineri sau sambata seara.... atunci sunt shanse mai mari. Mergi shi u pe la universitate shi vb cu ei. Depinde shi de chef shi de banii de benzina... shi d`un suc dup`aia.
:lol: Motoru la oltcitu` ala de CJ pare sa fie schimbat, sau cel putzin cu ceva modificari pe el, k se observa prin sita aia un ventilator suspect (o fi vre`un cooler :P ), dar in mod sigur capota aia nu a fost umflata in halu` ala din cauza k nu mai avea loc baiatu` sub capota. E absurd sa afirmi asha ceva...de fapt se vede dupa cum se prezinta in rest mashina... interior din cate se observa...canci modificari. Au bientot! 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:57. |
- Copyright 2026 4Tuning