![]() |
Re: Ce vor barbatii?
frumusetea sta in ochii privitorului.. cu toate ca nu cred ca fizicul a fost vreodata o caracteristica fara importanta intr-un cuplu... o fata care nu este vazuta de un barbat ca fiind frumoasa(urmarind definitia data mai sus) poate fi o extraordinar de buna prietena/amica sau o iubita de scurta durata.
|
lets face it guys !!!!!!! what do u look first at a woman ??????????
va zis eu ... sa aiba fizic ! clar asta este primul instinct ... ptr k sunteti barbati !!!!!... app ... am vazut un chelner azi .... vai steaua lui l fatza ... dar avea un funduletz!!!!!!!yummyyy....=))))))))))))) |
Toata lumea stie cum arata un cur bengos de fata si de asemenea toata lumea stie ca, conteaza foarte mult pentru noi chestia asta.
Intrebarea e ... conteaza "funduletul" nostru pentru voi la fel de mult cat conteaza al vostru pentru noi ? :D Mie unu sincer nu imi trece prin cap ce ar putea vedea o fata mijto la un cur de barbat ... dar in fine ... daca le face sa zambeasca :)) |
Quote:
HE HE HE ! |
Quote:
|
Quote:
orlando : da ce are frate .. ce destrabalare am facut ?! |
1 Attachment(s)
deci ..... sincer ati putea sta cu un asa stress pe capu vostru ??????stressu eram eu :)of course?!!!!!
PS:de aici vine si faza cu :GURI GURI GURI GURI !!!!!!!!! prietenii stiu de ce!:P |
deci... micii aia erau motiv... ti-am spus... prin geamuri t arucam, cu tot cu zabrelele alea de lemn ale lor :D:D:D
|
......dak tot e vorba de curuletze stiu eu cine are cel mai bun cur dintre toti de la noi :oops:.......restul baietzilor stiti k am dreptate si mai stie sa si dea din el ;)
|
iar incepi cu poveshtile despre amantul tau .. uimeshte`ne
|
......buhahahahahahaha u are so mean :twisted:.......
|
psycho am zis destrabalare in sensu bun sa nu te gandesti ca am vrut sa iti sifonez cumva imaginea in fata cuiva...pur si simplu ai facut pe acolo toate nebuniile cu matura cu ce ai mai facut tu pe acolo...
daca s-a inteles gresit imi pare rau ;) |
.....stai kalm orlando sunt dovezi destule k sa il incrimineze :twisted:....
|
lol astea pot fii sterse nu e prob!:))
|
Eu vreau sa fiu iubit, sa vin seara acasa obosit, de la servici, si ea sa ma astepte cu bratele deschise, sa ma stranga-n brate, sa ma sarute si sa-mi spuna ca ma iubeste, sa ma alinte, sa-mi faca surpize placute, etc, etc, etc.
Parca-s fi femeie, nu ? :lol: |
.....noi am renuntzat gabi la vise d`astea :twisted:......
|
Quote:
|
Quote:
|
io o sa o iau in freza, e clar... da zic
nu va mai incordati voi toti ca va comandati femeile, ca va asculta, ca va tra la la, povesti! spuneti mai bine ca va au sub papuc, ca nu puteti fara ele, si ca va apuca cateodata asa o dragoste... daca le-ati vedea in fata in momentul ala, le-ati spune de 100 de ori te iubesc... nu mai faceti pe durii... |
Quote:
|
......hmmmm putini sunt barbatzii tinutzi sub papuk si sincer aia in general sunt foarte plictisitori bine asta nu inseamna k nu e plakut din knd in knd sa mai faca si ca ea.....:rolleyes2
|
eh,cateodata trb sa mai lasi de la tine ca sa echilibrezi relatia
|
......asta e klar :)......;)
|
Quote:
bah voi va auzitzi ce spunetzi ?!! d3vilish_lips ......hmmmm putini sunt barbatzii tinutzi sub papuk si sincer aia in general sunt foarte plictisitori bine asta nu inseamna k nu e plakut din knd in knd sa mai faca si ca ea.....:rolleyes2 zi zau ?!?!?! |
pe mine m-atzi pierdut undeva in pagina trecuta ...
de acolo ... nu tare am mai intzeles mare branza ... ce sa ii faci ... is mai greu de cap .. :) :) :) |
Nu stiu cat conteaza la barbat asta dar daca faci 100 de lucruri sa o faci fericita si dintr-un singur motiv neinsemnat se supara ai gresit totul, si tot barbatul e cel care repara totul chiar daca nu el a gresit...
Ce vor barbatzii?? Sa nu fie certurile astea, si sa repare si ele greselile lor, si nu ma refer la masina :) |
......nup majoritatea asteapta sa vina fumeia sa repare si nu ma contrazicehttp://www.abestweb.com/smilies/arsespank.gif
|
fiecare dintre noi avem o viziune proprie asupra idealului feminin,deci parerile sunt impartite,nu exista o femeie care sa ne placa la toti (psihic si fizic)...
|
......da sunt care plak majoritatii :lol::lol:....
|
Quote:
te simti?:lol: |
......ma gandeam la angelina jolie.....:twisted: da aku dak mai menionat :lol::lol:....
|
eu vreau pe cineva cu care sa pot face intrecere ;)
https://www.youtube.com/watch?v=KCbgR...burp%20contest |
lol,keep dreaming boy :D
|
macar visele nu tzi le poate lua nimeni ... :-P :-P :-P
|
barbatilor le plac tarfele la nebunie dar nu k femeia lor sa fie tarfa....asa`i?
cine draq va mai intelege????????? =)) |
se pare ca ne-ai intzes tu destul de bine ... :) :) :)
dar noi o sa va intelegem noi pe voi vreodata ? ... neh ... slabe sanse ... |
Quote:
@Sasha_z noua ne trebuie o fata care sa fie tarfa cu noi, dar sa fie si diplomata, sa nu fie tarfa cu altii ca atuncea ii bai, dar asa in general poate sa fie tarfa, dar nu foarte tarfa ca o da in tarfulina, asa ca mai bine potolita ca sa fie diplomata si sa fie romantica, si sexy si sa stie ce vrem si ce vrea, si poate sa fie in anumite cazuri si tarfa....dar numai pentru noi........ 2 make a long story short.... nici noi nu stim, si si daca am sti nu exista ceea ce dorim ! |
loool... adica tu vrei ca prietna ta sa fie tarfa ta? numai a ta? sau uinteleg eu prost! :) pai ori e sclava ta si o iei pt sporturi extreme ori ti-e prietena in plm! nu stiu cati au dat oral la prietena lor.. parerea mea e ca la prietena nu prea merge oral si alte chestii... eu unu n-as da! pt asta exista tarfe si fete de care si-au batut joc si natura si ne batem jocsi noi!
|
TuningBoy esti haotic rau...ce tot zici tu acolo...k prietena nu ar trebui sa-ti faca oral sau tu nu are trbui sa-i faci ei? ambele sunt o prostie
|
m-ai inteles tu gresit! dupa cum vezi mai sus se spunea ca " sa fie tarfa mea... nu la toti... etc etc" ! tu ce intelegi prin tarfa? la tarfa intra si acea persoana care iti face toate ***uri corect? si uite ca eu sunt de parerea ca ***urile astea cu prietena nu au ce cauta! asta e parerea mea asa ca mi-am spuso f direct! daca tu crezi ca pritena ta merita chestiile astea n-ai decat eu la a mea nu i-as face ce as face la o tarfa daca ma intelegi ce am vrut sa spun
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:25. |
- Copyright 2026 4Tuning