Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Seicento - NT O5 YRJ (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj.html)

nck_xx 24-06-08 10:23

se aude super mijto....felicitari morpheusmaster:-)

morpheusmaster ce ai facut la romana?:-)

strik3ru 24-06-08 18:38

Re: My Seicento - NT O5 YRJ

Quote:

Originally Posted by nck_xx (Post 1609580)
se aude super mijto....felicitari morpheusmaster:-)

morpheusmaster ce ai facut la romana?:-)

A luat 10 :D II uram succes in continuare

nck_xx 24-06-08 18:57

bravo morpheusmaster succes & bafta incontinuare sa curga numai cu note mari:-)

morpheusmaster 24-06-08 20:30

Asa sa fie!!! Mult succes si voua, celor care dati bacul/restante!!! :) Ms fain de aprecieri si ne auzim dupa bac cand masina intra la garaj :)...pana atunci mai rar ;) Numai bine

26WRC 24-06-08 21:12

Bafta Maxima Master!!!

morpheusmaster 02-07-08 19:11

De maine masina intra la chirurgie interna/plastica/....nici nu stiu...:) am o lista...sa ma ajute finantele si o sa iasa cva fain tare d tot...nu mai am rabdare...deabea astept...o lista ar fi

SUSPENSIE
PARBRIZ
FARURI
STERGATOARE
BARA FATA
BAD BOY LOOK
BARA SPATE
PARASOLAR
FOLIE HAION
BARI DE RIGIDIZARE FATA/SPATE
TAPITERIE INTERIOR
PLAFON BLACK
REDESIGN INTERIOR
VOLAN
VOPSIT JANTE
NEOANE UNDERCAR/INTERIOR
EVACUARE
PRESURI ALUMINIU STRIAT (*chiar din aluminiu facute)
PLASMA BORD
VOPSIT ETIERE
VYNIL CUSTOM
ANTIFONARE + UPDATE MUZICA
.....si multe altele....oricum...NU STIU DE UNDE SA INCEP :D...oricum...vara a venit si pentru mine si ne apucam d treaba....adsca eu cu mine :)

Jokerman170 02-07-08 23:08

daca ai casu bafta... desi cu "vinyl"-uri si neoanele nu-s prea inpacat, dar depinde cum sunt, cu gust sau nu

strik3ru 05-07-08 15:46

Dude pai cf ma ? Nu vii cu noua imagine. Arata foarte misto. Hai cu informatii noi pe 4t.

26WRC 05-07-08 17:10

masterrr cat lua'si la bac??

morpheusmaster 06-07-08 00:02

1 Attachment(s)
CU bacu treaba a stat in felu urmator:
ROMANA ORAL: 10
ENGLEZA ORAL: 10
ROMANA SCRIS: 7.95 (as fi depus contestatie da nu ma mai complic...meritam mai mult da in fine...nu prea imi trebuie media asta deci nu are rost)
MATEMATICA: 9.50
INFO: 9.75
SPORT: 9.25 :( :( :( (la viteza mau furat la cronometru caci scoteam baremul fara problema...na...si cine a avut o singura greseala adica 7 la viteza 10 la joc sportiv 10 la capra 10 la flotari/4=9.25....ate ete)
-------------
TOTAL: 9.40 (FFFF MULTUMIT!!!)

Si de vineri mam apucat de masina :) Va pun o poza...un mic "teaser" :))...mai urmeaza multe

buddy_lexx 06-07-08 00:26

felicitari pt notele obtinute! nice pic`;)

morpheusmaster 06-07-08 00:28

Ms la fel si felicitari tuturor celor care au avut anul asta bacalaureat...de acum urmeaza "grosul"...keep in touch ca daca treceti mai rar pe aici nu o sa o mai recunoasteti :D

Jokerman170 06-07-08 00:59

de ce n-ai mers la aruncarea greutatzii, atat am ras de fraierii care cadeau in cap la alergat, unu o cazut de 2 ori consecutiv, abea de mai avea piele pe el... eu am terminat aruncatu in 5 secunde s ifara probleme :)) oricum puteam sa merg si la alergat ca scot 6.5 lejer :D

bafta in cont. cu buburuza fioroasa ;)

gigolomircea89 06-07-08 01:58

MS Morpheusmaster pt vorbele tale :) . Ai tot respectul meu pt ce ai facut la masina ta ai luato de la zero jenti,faruri,(usor usor si motorul),audio ,neoane... Tuning Interior - Exterior si inca nu te opresti pana no bagi incartea recordurilor la cel mai frumos FIAT SEICENTO S... A scris un om mai de mult k e unica in lume , e o chestie super iti vine sa plangi :D. Oricum vad k numai de bine se scrie pe thread ( bine mai sunt si oameni care se trezesc sa scrie si ei.....) eu sunt la inceput si am sa te mai astept cu ideei pt Bursucik mea :D . Felicitari pt BAC trebuie sa dai de baut:D (dai de baut benzina k sa scumpit). Bafta in continuare. Incaodata ai RESPECTUL meu pt ceea ce faci poop si vb (nu-s GAY) =))

26WRC 06-07-08 15:05

BINE BOGDANE!!!!FELICITARI!!!!;):D

cat despre maisna lasa neoanele si presuruile de aluminiu:) ia'ti un motor 1.4 turbo;) cum are pityku'

denver 06-07-08 15:39

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1631492)
BINE BOGDANE!!!!FELICITARI!!!!;):D

cat despre maisna lasa neoanele si presuruile de aluminiu:) ia'ti un motor 1.4 turbo;) cum are pityku'

bun sfat :D

morpheusmaster 06-07-08 21:20

Mersi fain la toti pt aprecieri si felicitari!!! Neoanele si presurile chiar nu sunt acum prioritate...sunt si ele pe o lista...dar is undeva in sectorul auxiliar...momentan ma chinui sa strang bani de suspensie ;)...sfatul cu motorul este foarte bun....dar nu am acum banii necesari (timpul si determinarea le am :D ) ca sa fac operatiunea. Stiu ce motor vreau sa ii pun, stiu tot...dar nu am $ acum...nu e momentul...momentan ma chinui sa termin maine si ultima janta (sa arate ca cea din poza)...apoi incep sa chop chop spoilerele...poate gasesc si un eleron dragut...intre timp sper sa fac rost si de $ de suspensie...in fine...is foarte foarte multe in capul meu...foarte multe am de facut...e nasol ca is singur si cu putini bani (dar si mai nasol este ca nu am sculele necesare...pana mea...e greu...)

In fine...gata cu chit chat :) PE CAI!!!

bogddanel 06-07-08 23:41

Man, parca vroiai sa te mutzi in Bucuresti acum, nu?
Dak e si te mutzi in Bucuresti, poate ne intalnim si te ajut cu cate ceva...
Tzinete de treaba ca masinutza prinde forma incet incet si o prinde bine rau ;)
Spor la munk, toate cele bune

gigolomircea89 07-07-08 09:41

deci eu chiar sunt super curios sa vad cum se aude motorul :D ala turbo ;).... nici nu stiam k exista turbo....morpheusmaster peste 8-10 luni te astept prin bucuresti(financiar sunt falid) , bogddanel spune k vreai sa te muti in buc :D super...si daca iti pui motorul ala turbo vrem poze si detali la fiecare miscare pe care o faci la masinutza ;) eventual un filmuletz....eu de azi cica muncesc asa k s-ar puteam sa numai scriu un timp pe forum, oricum masina e bestiala , spor la lucru ;) byeee

gigolomircea89 07-07-08 11:38

Scz de mesaj dar e pt cei care au de gand sa cumpere o chestie dasta TURBINA ELECTRICA m-am documentat bine:D

Oameni am dovada despre turbinele electrice de plastik sunt niste porcariiiii...
Convigetiva si voi asta e turbina de plastik https://www.youtube.com/watch?v=Ik-POf-S08A&NR=1
https://www.youtube.com/watch?v=eU09e...eature=related turbinatorul

strik3ru 07-07-08 15:02

Parerea mea deja o stii, nu mai are rost sa discutam. Dude sper sa dai si niste lac pe ele, ca ar fi pacat sa iti sara vopseaua. Mult succes si mai asteptam poze :D

morpheusmaster 08-07-08 09:58

1) Normal ca ma mut in bucuresti...doar tre sa merg si eu la facultate, nu?? :D...deci treaba cu bucurestiu sper sa ma ajute Doamne Doamne cu admiterea si sa fie lamurita
2) Cu turbinatorul ala stiam de mult ca e porcarie...e piece of crap...total...
3) motor turbo poate am sa ii pun cand am sa ajung la bucuresti/am sa muncesc si am sa castig $ si o sa pun deoparte $ pentru asa ceva ;) momentan e mai mult decat vis...
4) Jantele is vopsite/lacuite...etc etc...oricum au schimbat total aspectul masinii....pana vo arat vreau sa o modific mai mult...(oricum am poze din toate stagile deci nu o sa pierdeti nimic...)
5) Acu o tai la bacau pe la niste magazine in domeniu sa ma aprovizionez ;))...vb pe seara, bafta

quick_5hifter 08-07-08 11:09

Felicitari pentru BAC! Ai scapat de o mare grija, acum ai tot timpul din lume pentru masina!
Multa bafta in continuare! Daca nu esti convins ca un lucru va arata bine, intreaba aici, baietii sunt bine intentionati, iar o parere in plus nu strica niciodata ;)
Buna ideea cu suspensiile, arcuri sport ar trebui sa gasesti la pretul de ~150 euro. Daca nu gasesti in RO sau daca gasesti prea scump, te pot ajuta cu o comanda pe ebay.de, insa trebuie sa achiti un avans in prealabil.
Tot acolo s-ar putea sa gasesti si alte repere interesante, voi da un search diseara ;)
Toate cele bune!

morpheusmaster 08-07-08 22:10

Multam fain de ajutor quick ;) tu ai fost de la inceput unul dupa care mam ghidat si care ma ajutat ff mult!!! Ms de felicitari si numai bine si tie...sper ca forta sa fie cu tine si sa faci alegerea corecta, stim noi...daca nu...:) eu spun ca e pacat...oricum...mergem inainte orice ar fi.

Arcuri miam gasit in RO de la FK cu un drop de 35/40 mm...ceea ce mi se pare cam putin...si asa eu vreau sa mai tai putin din ele, doar putin, sa ajung la 45-45 :D Initial eu am vrut 60/40 dar mi sa spus ca asa arcuri imi crapa amortizoarele stock---60mm ala pe fata...Le cumpar prin HORGUEM TUNING (cu ei colaborez cand vine vb. de piese) la 4.5 mil cu totu (transport pana la mine included)...chiar te rog spunemi ce ai mai putea gasi interesant pe ebay.de...cine stie...poate poate :) desi...nu prea stiu ce sa spun (am cautat eu si nu am gasit nimic interesant)

de cateva zile sunt in dubii...sa fac comanda pentru arcuri....sa nu o fac...sa o fac...sa mai astept...(oricum imi ajung in 2 sapt...ca nu au pe stoc...si vin tocmai din doiciland...)

morpheusmaster 08-07-08 23:36

2 Attachment(s)
Pana aici a fost...

CE TOBA IMI IAU EU???

Asta:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1208893770
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1178351456
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...5&d=1215304442
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1215304442
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1215304442
sau asta:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1208893770

Sper ca decizia sa nu fie influentata de numarul de poze per articol :D...e clar ca cea ovala e in avantaj...ideea e ca mai mult ca sigur o sa vina pe mijloc ca altfel nu am cum din cauza bratelor...atasez niste poze cu un vt slabut...dar cam asa ar fi...deci...OVALA sau 2 ROTUNDE?

P.S. nu va luati dupa poza...e de asta toamna...daca va uitati la mediu vedeti ca nu e "natura moarta"

chybryt 09-07-08 01:11

Morph asta o am eu https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1178351456 dar parca la tine da mai bine aia dubla rotunda cu formele caroseriei (parerea mea) eu nu stiu cum este spatiul la tine pe sub masina dar si la mine s-au chinuit baietii 2 ore...asta ca a mea este mica si rotunda ii gasesti loc dar sa-ti pice si tipsul bine in spate, vezi ce faci bafta

Jokerman170 09-07-08 10:18

1 Attachment(s)
dupa parerea mea tzi-ar veni mai bine ceva mai mare in mijloc... altfel arata destul de aiurea, cel putzin dupa gusturile mele

mi-mi place asa cum are cicione

morpheusmaster 09-07-08 16:10

2 Attachment(s)
Da Joker...si eu ma gandeam la aia...:) este a 3a alegere...oricum...cea ovala a picat...acum batalia este intre astea 2...cea simpla sau cea cu atas :)??? Cred ca 1 poza o sa castige desi aseara si azi pana sa vad poza cu masina lui cicione eram hotarat pe a IIa poza...arata bine tare cum are cicione...oi vedea...voi ce suneti??? astept mai multe pareri :)

P.S. NEW 2x UPGRADE!!! Poze in curand :)

VaLeX 09-07-08 16:17

depinde acum cum vine spoileru , daca faci sa iasa doar "ridicatura" de la prima toba din spoiler , ar iesi bine ..daca nu ..merg pe a doua varianta

ps. mie`mi place prima :X ...is frumoase ambele ...o sa iasa bine oricum ..

kaky 09-07-08 19:57

ovala cum are chybryt am si eu pe punto dar e montata pe stanga. central nu arata prea bine asta ovala. la tine clar merge cu 2 rotunde, cel mai bine ar fi sa mergi la magazin si sa pui si una si alta sub masina sa vezi care da mai bine. si sa te gandesti cum o scoti, daca o pui chiar sub spoiler sau decupezi un pic spoilerul si ii faci un locas (eu asa am facut). bafta

topser 09-07-08 20:25

ia uite : http://www.lampa.it/eng/Prodotti_scheda.asp?P=08430

ionut17 09-07-08 20:59

1 Attachment(s)
incearca sa o faci cat mai simpla. uite aici o sugestie pt partea din spate.

gigolomircea89 09-07-08 22:29

woooow cat de tare eeee cred k a costat mult as faca asta:D si culoare e bestiala:D

morpheusmaster 09-07-08 23:39

1 Attachment(s)
Da, arata bine dar in nici un caz nu ma tenteaza sa imi pun evacuarea asa...am mai vazut asa pe seicentouri si nu imi place... mie personal. In final cred ca o sa aleg 1 toba, cea cu tipsu ridicat...caci arata prea fain pe punto ala...si cam asa vreau si eu sa obtin ;) (si spoilerul...tot ceva n genu ala vreau sa il ac)...oi vedea eu oricum...

pana una alta...azi am lucrat de dimineata pana mai acu 30 min la spoierul fata si a iesit frumusel.

P.s. am scos azi putin finala :) cam asa se aude...(filmuletul atasat)

gigolomircea89 10-07-08 14:15

loool se aude marfa zici k e ferrari :D.... sunt curios cum se vede spoilar-ul pe care il ai u. ai ceva poze facute sau un filmulet...tine-mi pumni k ma duc la un interviu pt angajare la un magazin de pc :D vb diseara pooop lumea spor la treaba si mai ia si u o pauza k e cald afara;)

bogddanel 10-07-08 20:48

Morph, prima toba, cea cu tipsul ridicat, pare putzin mai mare, si dak vrei sa o pui p-aia, si spoilerul ar trebui sa arate putzinmai bombat.
Oricum, batalia e castigata de prima toba lejer.
{fa si tu un filmuletz mai lung fara toba, ca se aude crimnial}

Jokerman170 10-07-08 21:04

mie imi place f mult si spoilerul cel albastru, dar in loc la toba aia ar arata super tare cea aleasa de tine

morpheusmaster 11-07-08 00:02

:)) asta am zis si eu in leg cu toba...adica fara toba :)) .. am avut ocazia sa aud un ferrari f430 :) si se auzea cam cum se aude la mine in filmulet (ideea e ca se aude asa si ca eram in garaj si nu in spatiu deschis...)...oricum se aude f bine zic eu (deci aveam asa: catalizator si toba mica)...

2) spoilerul oricum am sa il modific si pe ala...vad eu cand...dar oricum cred ca am sa aleg toba cu buza ridicata caci arata prea bestial pe punto ala...:) si cam asa ceva as vrea si eu sa obtin... (avand in vedere ca o pot pune doar pe mijloc)...

3) Filmulet mai lung...trebuie sa gasesc o camera sa filmez mai lung (am nokia 6600 si ala filmeaza doar 9-12 sec...)...ata ete

morpheusmaster 12-07-08 23:19

SUSPENSIE--e pe drum
FARURI---pe drum
STERGATOARE --done
BARA FATA---done
BAD BOY LOOK---in curs
VOPSIT JANTE--done
EVACUARE---e pe drum
VOPSIT ETIERE--done
ADMISIE-done...

cam asta am facut saptamana asta...si ce e "pe drum" sau "in curs" urmeaza saptamana viitoare...poze pun dupa ce montez evacuarea ;)

chybryt 12-07-08 23:22

Baga mare morph ...vezi ca eu nu am toba de mijloc la punto este teava direct de la catalizator ;) dar o sa se auda bine si la tine, ieri am pus si eu xenoanele si se vad beton. BAFTA

All times are GMT +2. The time now is 06:45.

- Copyright 2026 4Tuning