Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Prisma - 21.02.2004 (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/474-prisma-21-02-2004-a.html)

ZoliaT 24-02-04 17:46

Quote:

Originally Posted by \"b99sha\"
Sebastian, cu cine vorbesc si eu daca am o contestatie la clasamentul etapei de \"indemanare\"?? Mersi anticipat!
Si ZoliaT - in clasamentul afisat s-au strecurat si mici greseli (nu neaparat ale voastre :wink: )

Am spus ca este posibil acest lucru. Este clasamentul NOSTRU nu cel oficial. Este un clasament facut in functie de timpii care erau trecuti pe role si penalizarile de acolo

Hondarul 24-02-04 17:50

SHA, daca e vorba de o eroare, mie imi place sa cred ca este doar o greseala si nimc mai mult.

Sper ca data viitoare sa fie organizare mai buna si sa nu mai iasa discutii.

Ca am de gand sa particip si eu...
:lol: :lol: :lol:

ps: organizatori, ce trebuie facut ca sa iasa totul ok data viitoare ???

pimp_lex 24-02-04 18:35

eu zic ca ar trebui pusa clar taxa pt spectatori........pt participanti 150 mii e bine, dar ar trebui pus bilet de intrare de cel putin 20 mii/persoana pt spectatori........

TNos 24-02-04 18:58

eu unul cred ca o taxa de 200.000 de mii pt participanti si 50.000 pt spectatori nu este deloc mare,si nu sunt unul care are bani si mi se par rezonabile aceste taxe.As mai avea o idee,infiintarea unui cont la o banca, si atunci cand unul dintre noi poate sa renunte la ceva bani,chiar si o suta de mii,sa-i depuna acolo,in acest mod se vor strange mai multi bani,sper eu,si nici nu va scadea nr de participanti sau spectatori,iar la cei 500 de utilizatori,daca macar 250 de persoane depun cate 100.000 pe luna,si ceilalti participanti la curse,legale sau nu,fac acelasi lucru,se pot strange sume frumusele in fiecare luna,pt ca 20 si ceva de milioane nu sunt de neglijat...

cosmina 24-02-04 19:58

E buna ideea de a strange bani, dar am o mica precizare...in general, se zice ca o data ce dai bani..te astepti ca spectacolul sa fie pe masura...deci, cred ca ar trebui ca modul de organizare cat si show-ul in sine sa se realizeze la un nivel mai inalt. Vreau sa-i felicit, in mod deosebit, pe cei care au participat la etapa de pe 21, pe toti cei care nu si-au \"menajat\" masinile in parcare!!!!

AcidMan 24-02-04 20:01

off topic dar nu m-am putut abtine

pimp_lex
De-al Casei :)

Conectat la: 16 Sep 2003

Numarul de posturi le ai... pe cand si porchele cu numaru' asta?[/b]

pimp_lex 24-02-04 20:04

Re: off topic dar nu m-am putut abtine

Quote:

Originally Posted by \"AcidMan\"
pimp_lex
De-al Casei :)

Conectat la: 16 Sep 2003

Numarul de posturi le ai... pe cand si porchele cu numaru' asta?[/b]

hehe....da, nici nam remarcat........pasi stai sa vad daca am niste bani de buzunar, cred ca se strang de-un 911 :lol: :lol:

TYE 24-02-04 20:20

TNos are dreptate ...
Sa se faca un cont unde sa depunem bani pentru a ajuta fenomenul de RACING in Romania.

Cosmina ---> si tu ai dreptate ...dar io cred ca n-as astepta de la organizatori mai mult show intr-un concurs d-asta. De organizare DA. Dar show-ul este facut de concurenti.
Nu cred ca as putea sa zic: \"Sebi ... am dat bani frate ... baga nishte cerculete cu 206-ele ... fa show ... \" :lol

drive fast ..... but safe :lol: :o

yo 24-02-04 20:41

ma bag si io putin in discutia voastra, cu toate ca cei drept nujtiu exact cum stau lucrurile la voi, dar ...
In primul rand, pentru ca e inceput de etapa, cred ca ar fi mai bine daca taxa pentru vizitatori (publicul) sa fie cat mai mica, 10.000 sau 20.000 ... trebuie sa va ganditi ca doriti sa atrageti publicul, nu sa-l respingeti din cauza taxei. (poate kiar si un pretz redus pt copii)
In al doilea rand ar fi frumos daca s-ar face niste tickets (bilete) si daca s-ar vinde cu mai mult timp inaintea cursei ... si eventual bagati niste tricuri cum ar fi 19.900 .. omu vede cifra de 19 nu de 20.000 :) ... sau \"cumperi 5(sau 10) tikete, primesti unul gratis\" (singura problema e ca va costa fabricarea biletelor)
In al treilea rand, ar trebui sa va concentrati si la sponsori, ma rog nujtiu cum functioneaza lucrurile pe la voi, dar mai mult ca sigur mai orice firma si-ar dori sa-si puna cate o reclama/afis ceva unde sunt stransi peste 100 de oameni etc. (oricum cred c-ati avut ceva sponsori la etapa ce-a trecut, nu?)
Apoi s-ar putea face 2 faze ... adika 1 sa fie \"indemanare\" iar partea a doua a show-ului sa fie \"car show\" ... ca sa numai iasa discutii, plus ca ar atrage mai mult public.

poate pimp_lex mai are idei, sau catalin, cei care au luat parte la astfel de intruniri in afara Romaniei ... dorim sa ridicam nivelul curselor in Romania, nu?

ps: faza cu contul zic ca-i buna, dar sa fie pe o non-profit organization, nu pe o persoana (sa n-apara discutii)

pimp_lex 24-02-04 21:14

Yo.....ai dreptate in ce zici.......

Cred ca ar fiim multe lucurui care s-ar putea face pt a ameliora aceste evenimente.......

Eu personal exact ce zici tu as face:

Biletele sa se vanda dinainte, pret unic pt toata lumea si sa inceapa printr-un pret mic si cu cat calitatea evenimentelor creste dea lungul vremii cu atat si pretul......la inceput eu zic ca 19 900 e un pret foarte bun, de care oamenii nu s-ar speria, deci nu s-ar pierde din spectatori........si 150 000 taxa de participare iarasi e bine, raportat la salariile de acolo

Dupa perioada curselor, sigur ca un scurt \"show\" ar fii binevenit pt spectatori, sa se alinieze masinile acre vor si sa-si arate modificarile, eventual sa aiba niste mici formulare la vedere cu Modelul si o lista de modificari, cred ca ar fii interesant pt public.......si apoi al sasit poate cateva cerculete si burnouturi,d ar totul organizat si planuit dinainte

Apoi o sursa bunicica de bani s-ar putea face din \"accesorii\" adica, standuri de vanzare de bauturi racoritoare, chipsuri si alte prostii, normal la preturi mai mari ca la chioscul din coltul strazii.........apoi vanzare de tricouri., aptipilde , shepci cu logourile Legal Racing, NSL si 4tuning.ro.......

Ma rog, de acollo, depinzand cum evolueaza lucrurile financiar mai ales, se mai pot face imbunatatiri pe parcurs si mici ajustari..........

Gratzian 24-02-04 21:16

fara sa va suparatzi pe mine:
problema de taxe si costuri, este artificial discutata aici, tine in primul rand de organizatori.... cred ca nu o sa ma contrazica
adica, in momentul in care managerizezi = organizezi un eveniment, sunt costuri implicate...
publicul si participantii au parte de \"fun\", organizatorii au parte de munca, costuri, si apoi \"fun\"
taxele de participare si pentru public, sunt sigur ca o sa le fixeze in stransa corelatie cu cuantumul cheltuielilor...
le doresc sa reuseasca sa le acopere... cat despre a deschide si un cont, ar insemna sa ramana si profit.... care sa fie bagat acolo...
eu cred ca ei sunt departe de asha ceva, si inca e multa munca pana acolo...
munca din partea lor, si bani cheltuitzi tot din partea lor...
voi nu putetzi ajuta decat in 3 MODURI:
1. SA PARTICIPATZI
2. SA PARTICIPATZI
3. SA PARTICIPATZI
si in plus, daca va roaga, sa ajutatzi cat putetzi

Hondarul 24-02-04 21:20

Nu conteaza cat va fi taxa de participare sau pentru spectatori.

Placerea nu are pret, nu ???

Gratzian 24-02-04 21:33

:peace:
da, hondare, asa e...
dar eu altceva ziceam :cry:

Anonymous 24-02-04 21:38

LEGAL RACING

a fost afisat tabelul cu timpi dar ce va pot spune este ca au mai existat cateva corectii ce nu au fost evidentiate pe rola de marcaj a aparatului de cronometrat.
Imn mare totul e corect.La timpi f mici au existat neexecutari de 1 doua probe si nu s-au aratat pe marginea bonului.

Gratzian 24-02-04 21:40

sebi?
am spus ceva gresit? cearta-ma daca m-am hazardat

yo 24-02-04 21:45

Gratzian asa e ai dreptate cu participatul, dar stii cum e showul e facut de concurenti, si consider ca merita ca felul cum se organizeaza/desfasoara o etapa ar trebui exploatate la maxim ... cum zicea pimp_lex cu vanzarea de tricouri/sepci/altipiduri bauturi racoritoare/chips etc .. astea sunt doar cateva mijloace care, zic eu, ar ajuta f mult pe organizatori atat pe partea financiara cat si cea a propagandei :)
Quote:

Nu conteaza cat va fi taxa de participare sau pentru spectatori.

Placerea nu are pret, nu ???
da-mi voie sa te contrazic putin :)
pui 100.000 bilet pt spectatori si iti vin 10
pui 10.000 biletul pt spectatori si iti vin 100
... tu ai dreptate ca placerea n-are pretz, dar mai intai trebuie sa \"imbolnavesti\" publicul cu acest \"hobby\" ca sa zic asa, apoi cum zicea si pimp_lex poti creste preturile (in functie si de keltuieli etc)

Deci primii pasi s-au faut, acuma doar trebuie exploatat la maxim ceea ce s-aobtinut pana acuma ....... dau un ex. la unele car shows/liniute au si contest de bikini :) dece? pentru ca atrage publicul.. acuma nu zic ca musai ca trebuie :) dar u got the idea :) expanding is good :)

Gratzian 24-02-04 21:57

de ce nu?
ok, hai sa facem contest de bikini...
te bagi?

Hondarul 24-02-04 22:01

Pai asta cam asa este...

Ma rog, la noi in martie o sa fie cam frig...

Macar sa fie un tuning-show, primul de acest gen din Romania, daca se face pe aeroport, ca e loc, slava Domnului... In state nu de putine ori se fac expozitii pe aeroporturi.

Ma rog, asta depinde de organizatori cum isi planifica evenimentul. Noi ne dam doar cu parerea.

yo 24-02-04 22:13

Quote:

de ce nu?
ok, hai sa facem contest de bikini...
te bagi?
neah, I'll pass :P
Quote:

Pai asta cam asa este...

Ma rog, la noi in martie o sa fie cam frig...
Macar sa fie un tuning-show, primul de acest gen din Romania, daca se face pe aeroport, ca e loc, slava Domnului... In state nu de putine ori se fac expozitii pe aeroporturi.
Ma rog, asta depinde de organizatori cum isi planifica evenimentul. Noi ne dam doar cu parerea.
Da Hondarul, stiu ca-i frig... doar am vrut sa dau un exemplu unde se poate ajunge cu \"cursele\" ... cu parerea am dat si eu :) nu zic sa faceti musai cum am zis io (n-am organizat niciodata un car show) .. cum zicea Gratzian aici se discuta problemele de \"suprafatza\" .. dar la urma urmei numai organizatorii stiu prin ce trec ca un astfel de eveniment s-aiba loc

Hondarul 24-02-04 22:22

Mosule, iti dai seama ca s-ar strange lumea la femei intr-un petic de carpa ca la urs, nu alta...

Dar sa vedem ce zic organizatorii. Poate le vin o idee din asta...

Iti dai seama ca nu mai concurez si ma chiombesc toata ziua la romance...

:shock: :shock: :shock:

yo 24-02-04 22:42

lol stiam eu c-am dat un exemplu rau :)) oricum sa ziceem ca se face, dar tot va fi un program, de la ora cutare pana la cutare e curse, dupa aia car show, si zic undeva la urma cu bikini ... programul poate fi tinut si secret daca zici ca vine lumea la urma lol ... zic si eu nene... -mi dau cu parerea :)

Anonymous 24-02-04 22:47

Taxare

Parerea mea e ca ar fi o mare greseala sa percepeti taxa de la spectatori.

De la spectatori ar trebuii sa \"scoateti\" bani altfel: prin reclame afisate si aprobarea vanzarii de produse sau chiar vanzarea lor (am remarcat prezenta unui stand cu sucuri, cornuri ...... la Prisma ).

Taxa de participare ar trebuii mentinuta in jurul nivelului actual.

Din ce am vazut eu la Prisma nu mi s-au parut prea multi spectatori si nici participanti daca mai puneti si taxe pt spectatori cu atata o sa le scada numarul + ca trebuie tiparite biletele si trebuie asigurata paza locului ca nu cumva sa privesca cei care nu au bilet.

Oricum organizatorii stiu mai bine ce au de facut.

In schimb mi se pare foarte buna ideea lui pimp_lex ca cei care doresc sa-si prezinte masinile, voi intre voi poate va stiiti ce masini aveti (adica ce modificari au), dar publicul nu o stie. Ar trebuii sa se aloce un loc pentru cei care doresc sa-si expuna masinile, iar inainte de inceperea curselor si dupa spectatorii sa poata sa le admire si sa afle cateva date despre masini, sau sa discute cu proprietarii (singura chestie nasola e ca pe la noi se cam ciordeste si multora poate le-ar fi frica sa arate la toti cu ce sistem audio sau mai stiu eu ce e echipata masina lui ...)

zetemte 24-02-04 23:35

Daca o sa fie la aeroportul va fii frumos :) Mai \"safe\" decit la splaui independentei!

Eu cred, ca mixa taxa pentru spectatori e FOARTE bun idea. Dar nu poate sa fie prea mare ...

jaffar 25-02-04 09:35

Re: filme

jaffar 25-02-04 09:36

john17 25-02-04 10:26

Mishto tabelul cu timpii! Daca nu scrie macar marca msinii poti sa uiti! Eu unul m-am plictisit si am plecat dupa prima parte( n-am fost nici pe departe singurul), si anume cand s-a umflat taratza si au inceput unii sa se dea in spate, n-am asteptat sa se indoaie tabla. Apropos, cum s-a terminat? Stiu un tinichigiu! Organizarea jalnica ca de obicei (stiu ca e usor de spus si greu de facut), am fost acolo la 11 si a inceput... Oricum Tico a fost nr.1(din ce am vazut eu)! Fara figuri, curat si eficient. Nu cred ca ma mai vede careva la astfel de intruniri!

Hondarul 25-02-04 11:37

Frate John de 17 ani, eu nu cred ca este chiar asa usor sa faci un asemenea eveniment in care trebuie sa pui laolalta concurenti, sponsori, spectatori, etc. Fiind prima etapa din acest an, trebuie sa intelegem de ce a mers putin mai greu.
Tocmai de aceea organizatorii au apelat la noi pentru a-i ajuta cu organizarea in etapele viitoare.
Eu zic ca o sa iasa ceva frumos pe viitor.

TNos 25-02-04 12:31

john,vad ca multi contesta organizarea si modul de desfasurare,si ce s-a intamplat si toate cele...domnilor,daca nu va place,de ce nu incercati sa le organizati voi ca sa iasa mai bine sau de ce nu participati?e usor sa stai pe bara si sa vorbesti...faceti voi mai bine daca puteti,implicativa in aceste evenimente,gasiti voi sponsori si oameni care sa se ocupe,ca vad ca aici sunt eroi,dar numai cu gura...vb cu cei de LR si NSL,aduceti idei,bani...tot ce trebuie si atunci veti avea dreptul sa vb...pana atunci respectati munca altora si gura mica...

B12ZMD 25-02-04 14:04

maaaa RAULE .... GRRRRR... mah aveti grija ca asta chiar e rau...intr-o viata anterioara era corcitura pitbull - cane corso (cainii de la BGS)...asa ca...mucles. :chainsaw: :bat: :2gun: :pistoles: :lol:

pimp_lex 25-02-04 17:53

John17 - pai de ce nu faci tu niste donatii substantiale de bani la LR si ai sa vezi dupa aia spectacol...........tu ce te asteptai? Nu-i de ajuns ca e gratis, cand in toata lumea asta show-urile costa o gramada de bani, mai ai si pretentii sa fie nu stiu cum?

Baga banu si o sa vezi show!

Oricum , oamenii care fac plangeri de genu asta nu-s adevarati amatori ai curselor.....vin si ei ca nu era nici o emisiune frumoasa la TV in ziua aia

catalin rs4 25-02-04 17:55

:lol: :lol: pimp..aici nu pot decat sati dau dreptate... :lol:

alex_maxx 25-02-04 18:08

John17...nu ar trebui sa vorbesti pt k nu stii cat de greu se organizeaza un asfel de eveniment.... si cei care s-au dat acolo..ar trebui sa ii admiri pt curajul lor ..puteau sa isi strice masinile pt un premiu care nu a fost chiar atat de mare .... si spectacol a fost la sfarsit ..pacat k nu ai stat !! ..NU STII CE AI PIERDUT !! :peace:

Anonymous 25-02-04 19:56

Mie mi-a placut

Mie mi-a placut si daca o sa pot o sa vin si la etapele urmatoare

GSi 25-02-04 21:30

Dupa clasamentul ala de pe site se pare ca am iesit al 9-lea la general :D ... as fi curios cate din masinile din clasa mea au fost in fata.

Later edit : al 9-lea la clasa A pardon

Gabi 26-02-04 07:18

GSi: tu ai fost cu Kadett-u' fara spoiler, nu?

GSi 26-02-04 11:02

Dap, ala :)

RoSonic 26-02-04 22:13

Ma uit chiar acum pe TVSport, si e inregistrare de la Prisma. (acu e Sha pe traseu)
Aparent oamenii transmit chiar toata etapa.
Pacat totusi ca e destul de aberant comentatorul, (de ex despre masina lu Zetemete a zis k e o honda civic...)

Nu stiu insa sa zic cum se cheama emisiunea, dar cred k o sa mai fie zilele astea in reluare, ca asa fac astia de la tvsport, fac o emisiune si o dau la greu.

Anonymous 26-02-04 22:40

Emisiune

Da, am vazut-o si eu chiar acum, pacat ca nu ma prins-o de la inceput.
Astept emisiunea de maine de pe tele7.

zetemte 26-02-04 22:40

Shit la ce program, vreau sa uit !!! :) Si cand va fii incodata ?!

Este un program, cat a durat ?! Unde pot sa gasesc un program de ziua de la TVSport ?!

Honda civic :evil: O sa fie clean look pe masina, atunci ce sa va intimpla :) :lol:

Si la Tele7 la ce ora ?!

RoSonic 26-02-04 22:50

am inteles ca emisiunea se chema MotorMania, dar nu stiu cand o sa fie in reluare.

La tele7, AutorRun este sambata pe la 12, sau duminica la 14.30

All times are GMT +2. The time now is 10:16.

- Copyright 2026 4Tuning