![]() |
Re:
Si mama ta ce zice de \"senzatia majora, cu 40 la ora?\" :lol:
(kiddin`, no offence ;) )[/quote] Da sa stii k a fost mama la curse cu masina , da a zis k isi ia acum un M6 ALPINA sa va faca pe toti la liniute in bacau ! =)) |
cool :peace:
|
marfaaaa!!! 10 x :peace: :peace:
|
Ce mias dori sa am si eu o mama asa! Unde pot gasi si eu asa o mama? Platesc bine!!! :D
|
Apropo ati azut TT-ul ala portocaliu? Frumos tare!
|
Re:
Quote:
10 x pt masina aia ( dak n-ar avea 2 neoane arse ar fi si mai bine :twisted: ) |
E din Bacau? :shock:
|
asa cred, deocamdata are numere rosii, vedem peste ceva timp
|
Va anunt ca TT-ul ala e din Bacau.L-am vazut de multe ori pe centru. E SUPER masina.Ce,super e putin zis :D ,zici ca ii din NFS Underground masina.
|
da dar ma gandeam dak si ramane aici...
|
Sub capota stie cineva ce are ? oricum culoarea aia e :yikes: :yikes: :eyebrow:
|
sa speram ca ramane aici :D ,ca sa avem cu ce masini sa ne mandrim :P
|
Eu lam vazut astazi cu numere de Bacau. Inca o masina frumoasa care o trecem in condica Bacaului. As zice ca e in topul celor mai frumoase din Bacau.Am dreptate?Eu zic ca da!
|
Da,ai dreptate.PRIMUL loc in clasamentul celor mai misto masini din Bacau. 8)
|
Re:
Quote:
|
are 2 ... dar nu sunt alea stock ... asa ca ... nu stiu ... si poate mai are si ceva modificari.
|
a fost dat bmw BIB si o diferenta pe TT,din ce stiu eu.deci stim a cui e,si e din BC.
|
Re:
Quote:
hmmm... nu as fi dat un cinci-ar + diferenta pe un tt. ma rog e parere personala :lol: |
Masina cica are 240CP . Masina e tunata nu numai exterior , ci si interior si motor . Tare masina ce e adevarat , da mie unu nu imi plac neoanele alea si jantele vopsite ! Oricum , super masina !!!!! :))
|
Re:
Quote:
ma rog dak ai 17 ani si-ti place f&f... e ok nu mi-as lua asa ceva , cel putin nu pt mine. |
masina de pimp...
ma rog dak ai 17 ani si-ti place f&f... e ok nu mi-as lua asa ceva , cel putin nu pt mine.[/quote] te referai la mine ?? |
puneti si voi o poza cu TT-ul respectiv, ca m-ati facut curios :?
|
Re:
Quote:
te referai la mine ??[/quote] nu nu, stai linistit :lol: :lol: spuneam doar ca nu e pe gustul meu. poate acum 5-7 ani m-ar fi facut sa nu dorm noaptea, dar acum nu ma mai impresioneaza asa tare... |
1 Attachment(s)
referitor la TT,nu l-am vazut inca.dar daca ies in seara asta,poate am sa-l vad.
si a mai aparat un ford mustang. pacat ca e decapotabil,i-a luat 50% din farmec si \"agresivitate\"... nu e cel din poza,doar modelul. |
l-am vazut... dar e stock :wink:
|
Nu stiu de ce dar mustang-urile de prin '92 pana acum mi se par toate lipsite de personalitate. Ma bucur ca au inceput sa ajunga si pe la noi masini americane originale, si nu fabricate special pentru europa, dar
a. nu cred ca e adusa din state, ci probabil cumparata sh de prin romania de undeva b. daca tot iti iei asa ceva, mai fa un efort si lasa-ti amprenta pe masina, altfel nu te deosebesti cu nimic de restul turmei. Parerea mea. Si, apropos, sunt curios cat curaj va avea proprietarul sa o forjeze, deocamdata piesele pentru asa ceva sunt destul de rare in Europa. edit: apropos, a fost de curand ziua mea si mi-am facut cadou niste bani ca sa mai pun masina la punct. in cateva luni vin si eu pe-acasa, si poate ne vedem cu totii la o bere :drunk: hehe cred ca sunt offtopic :blahblah: |
oricum,e mustang....doar 1
cand vii acasa,adu reviste de tuning,in special ptr. motoare,mai furam o idee,mai inovam....daca ai in plus. |
abia ultimul mustang a reinviat spiritul primelor salbatice americane.
restul... diverse incercari mai mult sau mai putin reusite de a copia originalul exclusiv pt a vinde inca un tip de masina, nu pt a imbunatati legenda |
1 Attachment(s)
Mustang'urile din anii 80 Fox body cu 302'uri in ele imi plac, unele chiar arata mai bine decat modelele mai vechi. Inteleg pasiunea restaurarii unei masini la configuratia initiala, dar eu daca as pune mana pe una din aceea as lasa cred doar aparentele sa insele, pentru ca nu as rezista sa pun minim un 351W blown pe ea. Nu stiu la ce masini visati voi, dar eu intr-o zi sper sa pot pune mana pe un Ford Thunderbird Landau 1969, cu suicide doors si motorul Cobra Jet sau Boss 429. 7 litri si 2 tone masina goala :?
|
ba da nimeni na pus poze cu tt-ul ala paraca era un topic cu cele mai tari masini tunate din bacau si discutia voastra despre mustangul ala e cam boring OFTOPIC se vorbea despre masini modificate nu???
mai e un taxi audi verde sau cam asa super misto arata da vad a nimeni na pus poze inca |
e super naspa faza cu pozele.am vazut de ex. acu 2 zile la semafor un kadet care-l stiam anterior,dar am recunoscut doar numarul,in rest,mana si piese de profesionisti+o perla care la lumina artificiala nu am putut sa-mi dau seama ce e,alb perlat sau O.Z.N.
masina e cu nr. de iasi dar stiu ca e din bacau. unde sa-i fac poze?de unde sa o iau? |
masina are numere de bacau BC .. TEO. vb de kadettu ala portocaliu-maroniu care are nr is .. tmc(sau ceva de genu asta)??
|
de bmw seria e cabrio BUZ ce parere aveti?
|
e un bmw e tuning e cabrio e frumos. ce potzi sa mai zici.
|
pai da..e un e cabrio argintiu cu kit de M cred,nu am apucat sa-i vad oglinzile :D
cred ca e 325...are evacuare modificata..rage urat la turatii joase TT-ul ala l-am vazut aseara cu neoanele aprinse..marfa masinuta oricum daca prind bag poze |
Re:
Quote:
insa daca vrei sa o tunezi calumea...iti va fi foarte greu,posibilitatile de tuning la 147 fiind reduse si scumpe,mai ales in ro. Pe scurt un bmw il faci mult mai usor. ce motor e? e de 1.6 sau 2.0? |
TT
2 Attachment(s)
iata ceva surprins de je in trafic :shock: :D :D
|
:shock: :shock: absolut superba..
|
mai.felicitari. pt ca ai avut timp sa o fotografiezi. adica cum ai prinso. in tot bacau lumea o vorbeste pe la spate.
|
TT
2 Attachment(s)
danke man!numai eu stiu cit am vinat bestia!am umblat cu f 828-u de git 3 zile pina i-am facut bucuria!
apropo de bmw ala argintiu....... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:38. |
- Copyright 2026 4Tuning