Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   --=Īntālniri săptămānale=-- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31271-intalniri-saptamanale.html)

Ali_ump 30-04-07 16:14

Re: ---==Intalniri saptamanale==---

Quote:

Originally Posted by ser (Post 877302)
Si noua ne-a facut mare placere sa venim si ne-a placut f. mult ceea ce a iesit.speram mai incolo sa venim mai des si in numar cat mai mare.

Si noi speram ...sa veniti cat mai multi si sa mai activati pe forum ...eventual va fac o sectiune ...daca sunteti mai multi si dati drumu la treaba...;)
Oricum va mai asteptam!!!

pytyk' 30-04-07 18:32

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 875036)
Vreau sa multumesc celor care au fost de la Targu Neamt...mai numerosi decat ne asteptam :D si ii invitam sa ne mai viziteze ...si poate ne gandim sa le facem si noi o vizita ...intr-un week end...
Pt tipu de aseara de la Bacau ..care a venit ...acuze ca nu am apucat sa schimbam un nr de tel. dar pe aceasta cale ii invit si pe bacaoani pe la noi ...ca am inteles ca e cam slabut pe la ei cu activitatea:rolleyes2
A fost frumos aseara...si speram sa mai fie seri din astea ....pe saptamana viitoare...Numai bine:!:

salut . vineri m-am pierdut ca "cip" sa intors doi au luat-o inainte si doi au facut dreapta si eu dupa ei si uite asa am ajuns la colibe iar baietasii au zis ca nu stii unde au plecat ceilalti si asa am ramas singur
PS. [email protected]

Ali_ump 07-05-07 19:52

Quote:

Originally Posted by pytyk' (Post 877923)
salut . vineri m-am pierdut ca "cip" sa intors doi au luat-o inainte si doi au facut dreapta si eu dupa ei si uite asa am ajuns la colibe iar baietasii au zis ca nu stii unde au plecat ceilalti si asa am ramas singur
PS. [email protected]

Pacat....ca a fost misto ...las ca o sa mai fie ocazii ...paote va strangeti o gasca si mai veniti pe la noi pe la Piatra la intalniri;)

JubliX 07-05-07 22:57

=)) ce tare faza la intalnirea de sambata cica trec io pe-acolo, eram intr-o mashina neidentificata :P la care io deschid geamu', scot doo degete(adik peace) shi strig SALUUT!!!!GEEE!!! la care Ali_ump was like ":weirdface " =)) tare :P no offence :peace:

valy_04TRR 09-05-07 10:47

ce a fost vineri la intrunire?ca nu am apucat sa ajung prin centru....:((((
ati fost pe undeva?

nick_nasta 09-05-07 10:55

a fost ceva ceva......

valy_04TRR 09-05-07 11:01

Quote:

Originally Posted by nick_nasta (Post 892226)
a fost ceva ceva......

spune-mi si mie te rog pe pm...
;)

dangti16v 09-05-07 13:49

ce mai fac baietzii???ce mai e nou prin lumea tuningului nemtzean??????:poke:

buddy_lexx 09-05-07 14:41

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 892513)
ce mai fac baietzii???ce mai e nou prin lumea tuningului nemtzean??????:poke:

Nimic nou...din pakte....dar u pe unde umblii k esti rar la ochi!ce`ti mai face masina?

dangti16v 10-05-07 20:29

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 892585)
Nimic nou...din pakte....dar u pe unde umblii k esti rar la ochi!ce`ti mai face masina?

doarme in garaj saraca de vreo cateva luni:D am sao fac eu odata pe la anu':lol: :lol: :lol:

buddy_lexx 10-05-07 20:31

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 894959)
doarme in garaj saraca de vreo cateva luni:D am sao fac eu odata pe la anu':lol: :lol: :lol:

si cand o sa iasa...o sa`shi faca aparitia in stil mare? ramanem masca cand o vedem sau nu ??:shock: :P

dangti16v 10-05-07 20:40

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 894964)
si cand o sa iasa...o sa`shi faca aparitia in stil mare? ramanem masca cand o vedem sau nu ??:shock: :P

nu stiu,depinde ce masini mai apar pana atunci;)

buddy_lexx 10-05-07 20:41

dupa cum se desfasoara activitatea...slabe sanse sa mai apara cva nou... lumea promite...dar fapte..putine..:P

nick_nasta 11-05-07 09:06

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 894986)
dupa cum se desfasoara activitatea...slabe sanse sa mai apara cva nou... lumea promite...dar fapte..putine..:P

de ce nu faci tu buddy?
lumea vrea da nu are timp sau bani(in cazul meu):sad:

Khristy 11-05-07 11:32

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 894986)

frumos spus buddy ... dar fa u ceva... nu critica p altii

stefan_88 11-05-07 18:19

pai ..mai buddy ... da u o idee . Oricum nick_nasta ... are dreptate si el .

buddy_lexx 11-05-07 20:45

ba ce tot imi sariti in kap...eu n`am batut vreun apropo la nimeni...nuj ce ati inteles voi... !! am vb la general.... poi eu nu zic ..pt k momentan nu ma dau banii afara din casa...am alte prioritati acum... si nu promit k fac nuj ce...pt k stiu k nu ma pot tine momentan de promisiune... :rolleyes2

buddy_lexx 11-05-07 20:47

m`am laudat eu cumva k imi modifik masina??? nop..cu sigurantza n`am zis...! are dreptate nick nasta.. k dac n`ar fi asa... ar fi toate roz...

Khristy 12-05-07 10:05

atunci zi'ne si noua cine si ce a promis...si nu a facut...

buddy_lexx 12-05-07 12:51

ink odat spun..k am vb la GENERAL.... ca oamenii promit dar nu se tin de cuvant...nu k cineva din orash a zis cva si n`a facut... :evil:

Ali_ump 12-05-07 19:07

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 892585)

Mai Buddy dapoi tu nu ai de unde sa stii ...ce mai e nou ca nici macar u ajungi pe intalniri:rolleyes2

buddy_lexx 12-05-07 21:16

[QUOTE=Ali_ump;897836]Mai Buddy dapoi tu nu ai de unde sa stii ...ce mai e nou ca nici macar u ajungi pe intalniri:rolleyes2[/QUOTE

mda.. nu vin la intalniri..si stii bine si care e motivul... si eu dac vorbeam ..vorbeam de forum..nu de intalnire .. ce mai e pe forum.... ! da data viitoare promit k nu mai zic nik... k ii mai bine asa!

Ali_ump 13-05-07 15:31

[QUOTE=buddy_lexx;897988]
Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 897836)
Mai Buddy dapoi tu nu ai de unde sa stii ...ce mai e nou ca nici macar u ajungi pe intalniri:rolleyes2[/QUOTE

mda.. nu vin la intalniri..si stii bine si care e motivul... si eu dac vorbeam ..vorbeam de forum..nu de intalnire .. ce mai e pe forum.... ! da data viitoare promit k nu mai zic nik... k ii mai bine asa!

Sa stii ca lucrurile nu sunt exact asa cum par pe forum...si daca ai veni pe la intalniri ai vedea lucru asta...si te-am rugat de atatea ori ...dar...na daca nu vrei ...asta e:!: nu o sa ma rog toata ziua de tine:rolleyes2

buddy_lexx 13-05-07 18:51

[QUOTE=Ali_ump;898876]
Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 897988)

Sa stii ca lucrurile nu sunt exact asa cum par pe forum...si daca ai veni pe la intalniri ai vedea lucru asta...si te-am rugat de atatea ori ...dar...na daca nu vrei ...asta e:!: nu o sa ma rog toata ziua de tine:rolleyes2

eu ti`am explicat tie un lucru da cred ca ai uitat :-P ... ti`am zis..sa trec de hopu` asta care`l am acu ( BACU ) si dupa aia o sa fiu prezent ...pt k raman in orash cu facultatea... si dupa bac..o sa fiu si zilnik dac e nevoie si nu se intampla sa am treaba..! atata tot!

buddy_lexx 13-05-07 18:52

si orice afirmatie facuta de mine...este strict despre ceea ce e pe forum... ink odat spun...nu m`am legat de nimeni din oras... ! eu tot ce zic e strikt despre forum !!!!

dangti16v 13-05-07 19:11

destul de liniste la intalnirea de vineri a inviorat johnson atmosfera cu un mic burn cu motorul:D iar in rest ...mai nimic interesant

ByAlin 13-05-07 19:41

Quote:

Originally Posted by Khristy (Post 897218)
atunci zi'ne si noua cine si ce a promis...si nu a facut...

unul sunt EU

nick_nasta 14-05-07 12:40

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 896615)
ba ce tot imi sariti in kap...eu n`am batut vreun apropo la nimeni...nuj ce ati inteles voi... !! am vb la general.... poi eu nu zic ..pt k momentan nu ma dau banii afara din casa...am alte prioritati acum... si nu promit k fac nuj ce...pt k stiu k nu ma pot tine momentan de promisiune... :rolleyes2

nu ti-am sarit in kap
ziceam si eu.....
eu nu stau bine cu banii k as face.oricum nu are rost sa ne suparam.bafta!si te mai asteptam prin centru.

buddy_lexx 14-05-07 12:41

Quote:

Originally Posted by nick_nasta (Post 900275)
nu ti-am sarit in kap
ziceam si eu.....
eu nu stau bine cu banii k as face.oricum nu are rost sa ne suparam.bafta!si te mai asteptam prin centru.

da nu se supara nimeni prietene... chiar nuj ce au inteles unii din afirmatia mea (generala..fara referire la cineva).. dar sa trecem peste!

nick_nasta 14-05-07 23:45

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 900279)
da nu se supara nimeni prietene... chiar nuj ce au inteles unii din afirmatia mea (generala..fara referire la cineva).. dar sa trecem peste!

k.putem schimba pareri si fara sa ne certam.eu incercam sa iti zic ca vointa este pt tuning insa nu sunt celelalte necesare (cel putin la mine).
si sa nu deviem de la subiect,te asteptam vineri la intalnire ;) bafta!

buddy_lexx 15-05-07 14:30

Quote:

Originally Posted by nick_nasta (Post 901602)
k.putem schimba pareri si fara sa ne certam.eu incercam sa iti zic ca vointa este pt tuning insa nu sunt celelalte necesare (cel putin la mine).
si sa nu deviem de la subiect,te asteptam vineri la intalnire ;) bafta!

da nuj cine s`a certat si cu cine :)) ! nu vin sry ... am promis k nu vin pt k am bacu anu asta si am d inv.. dar dupa bac o sa fiu prezent..ciao

VaLeX 17-05-07 13:19

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 902349)
da nuj cine s`a certat si cu cine :)) ! nu vin sry ... am promis k nu vin pt k am bacu anu asta si am d inv.. dar dupa bac o sa fiu prezent..ciao

bafta frate la BAC..sa nu ma faci de kko ..ia si`nvatza! :) 8)

buddy_lexx 17-05-07 15:23

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 905759)
bafta frate la BAC..sa nu ma faci de kko ..ia si`nvatza! :) 8)

merci ma...merci :D :*

Al3xxx 17-05-07 23:36

maine va intalniti ? si daca da la ce ora ca am vrea sa va facem o vizita sa vedem cum e atmosfera si pe la voi :)
astept un raspuns
multumesc !

Al3xxx 18-05-07 15:12

Sa inteleg ca azi nu va intalniti ???

Ali_ump 18-05-07 18:17

Quote:

Originally Posted by Al3xxx (Post 907586)
Sa inteleg ca azi nu va intalniti ???

Ne intalnim cum sa nu :D da ia zi cine mai vine?:rolleyes2

Ali_ump 19-05-07 13:59

Vreau sa multumesc celor de la Bacau pt prezenta si sper ca le-a facut placere ...si o sa mai treaca pe la noi! Si la fel si celor care au binevoit sa vina ...de la noi din comunitate...A fost misto....ceva nou in peisaj.
Pana saptamana viitoare Drive Safe...Numa bine.

Al3xxx 19-05-07 14:03

Si noi va multumim pt gazduire :)
a fost frumos,placut si speram sa ne mai primiti
oricum trebuie sa va facem si noi o invitatie dar sa mai adunam membri ca sa avem si noi cu ce sa ne mandrim

MON-u 19-05-07 15:36

Si din partea mea multumiri celor din piatra!sper k data viitoare sa fim si noi intr-un nr mai mare prezenti si sa fie si ceva actiune!Bafta si numai bine baieti!

SashaNT 20-05-07 11:10

Aline de ce naiba sa inchis topicul lui SIX ?????????? Hai ca eu sunt tare curioasa sa aflu .. chiar nu stiu de ce !:x

Multumim baietilor de la Bacau pt amabilitatea de a ne vizita ! :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 13:15.

- Copyright 2026 4Tuning