![]() |
Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI
Paste Fericit 8)
|
Quote:
momentan tot fara bari merge |
Quote:
multumesc pt raspuns se pare ca pana la urma si motorul de dacie are ceva potentzial |
Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare
lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare. PASTE FERICIT |
Paste fercicit tuturor celor de pe forum si fam voastre..si sa primiti de la iepuroi tot ce va doriti..
|
Sarbatori fericite tuturor alaturi de familii si prieteni,Paste fericit!
|
Paste Fericit!!! Multa Sanatate Si Fericire Tuturor!!!!:d :d ;)
|
PASTE FERICIT !!! FIE CA IEPURASUL SA ADUCA FIECARUIA CAM CESI DORESTE .....O TURBINA NOUA.....O CUTIE NOUA.....JANTE NOI...ETC:d:d::d
|
Paste Fericit!!!!!
|
Paaasssssteeeeeeeeeeeeeeeeeee Feeerrrrrrrrrrriiiiiiiiiiciiiiiiiiiiiiiiiiiiittttt ttttt!!!:peace:
|
Hristos A Inviat !!!!!!.......................URAAAAA nu mai tin post m-am saturat de iarba BLEACH
|
Adevarat A Inviat !!!!.......:):):):)
|
Vine careva la Buzau ? la cursa de 400 m ?
|
ce cursa??
si cand e??? |
29 aprilie 2006, între orele 12.00-18.00, pe Şoseaua Brăilei, cursă de viteză 400 de metri; 3 ore pentru concursul pe clase, 3 ore pentru „libere”;
Fără taxă de participare sau taxă de acces spectatori, fără premii în bani sau bunuri; cei înscrişi vor primi liber acces în seara respectivă la unul din cele trei cluburi No Limit din Buzău şi o bautură în perioada concursului; Participanţii din judeţul şi municipiul Buzău se vor putea înscrie până la ora 10,00, diferenţa de timp până la ora 11,45 fiind rezervată înscrierilor participanţilor veniţi din alte judeţe. Înscrierea se va face doar de către participant, prin prezentarea acestuia în locul dinainte indicat şi special amenajat, unde se va afla un membru al personalului tehnic. Fiecare participant este obligat să prezinte, în momentul înscrierii, următoarele: copie act de identitate, copie talon autoturism, copie permis de conducere. |
interesanta organizare as veni daca nu as lucra. pacat
|
vax nu am masina pusa pe picioare...hmmmm ce naspa ca veneam...
|
Quote:
Unde a batut Cox-u la grupe ??? CAnd Ford-ul Capri l-a batut cu vreo 3 masini si STN-ul cu un bot de masina ! Avea overboost :))))))))))) Cred ca dadea drumu la GPL peste benzina si de aceea :))))) |
Quote:
|
Eu ma fost in masina la COX cand s-a dat cu STN si ... cu parere de rau pt tine iti spun ca a batut COX ! STN nu a fost NICIODATA in avantaj nici macar cu lungimea unui bec de semnal . Iar la faza cu damingeana ... daca vrei sa o dam in glume de genul asta sa ma anunti ca NE permitem .
P.S. - Vad ca esti cam prost informat .... e trist cand nu esti pe pista si comentezi . |
1 Attachment(s)
Quote:
Destptule mai tii minte cand ai venit la Catalin si i-ai zis sa ii fie rusine ca a pierdut ? Si eu ti-am zis ca nu este capatul lumii si tu mi-ai aratat ce scrie pe sapca Speedline, si de aceea nu trebuia sa piarda :)) Uite o poza din filmul de la grupe cu STN vs COX Vezi sa nu se umple damigeana cu fluturi ;) |
Filmele :
https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails...bum=421&page=4 Sau asa : COX vs Capri https://www.4tuning.ro/gal/displayimage.php?p=47001 STN vs COX: https://www.4tuning.ro/gal/displayimage.php?p=47004 |
Evolution .... daca nu termini cu apelativele astea e posibil ori sa vb singur ori ... daca esti cine cred eu ca esti ... dar nu are rost . Eu din poza aia nu sunt convins de ce spui tu. E facuta din unghi . E ca la fotbal .... cu off side-ul . Dar ma rog ... Una peste alta incearca sa folosesti un limbaj mai elevat (daca esti capabil) . Faptul ca de data asta COX a mers pe jetarile stock cu 0.9 presiune , aprinderea ii facea figuri in asa hal incat lumea spunea ca are axa "sport" si de aceea ii balbaie motorul .... ce sa zic au tras bine acele masini modificate cu care s-au dat. La libere cu STN care a fost rezultatul ?
P.S. Astept raspuns doar in speranta ca iti vei schimba vocabularul . In caz contrar nu veio face altceva decat sa demonstrezi ca esti dobitoc si vei vorbi singur , berbecule ! |
Quote:
|
Am vazut si eu filmul si pare ca a pierdut COX, pacat, dar mai mare pacat ca nu se recunoashte... Rushinica... E frumos sa castigi, dar trebuie sa shtii sa si pierzi. In plus de asta vad ca proprietarul si soferul masinii rade si tu Luciane te agiti pe aici si-ti creste tensiunea:lol: :lol: A batut STN, ce e asa de nemaipomenit...Nu cauta Catalin explicatii de ce si te grabesti sa dai tu...Mie unul imi pare rau, pt ca COX-ul e COX pt mine, chiar daca nu suntem in acelasi club si lasand la o parte unele diferende, dar nu e frumos nici ce faci tu Luciane, daca te-am intrebat cine a castigat nu putea sa spui ca STN-ul, ne induci in eroare pe aici?????
|
Quote:
apropos de cox vs stn am vazut si eu filmuletul si nu stiu cum vezi u ca a castigat cox-ul (mai ales ca ai fost in masina - poate nu ai vazut linia de finish pt ca dupa aia intr-adevar au fost la egalitate :lol: ) se vede clar ca e in spate cu un bot de masina. asta se vede pe ecran (si ecranul nu minte) :D |
merge cineva duminica la vtm? in afara de flow ca el o sa mearga sigur ;)
|
Quote:
|
bah tuh ce cautzi acasa de ce nu eshti la mare ?!?!?
|
misto replica Psycho:?: :!: :?:
|
Quote:
|
Comentariu foarte rautacios
si ca sa fac si eu parte din tagma pamfletarilor:twisted: :twisted: ii raspund "prietenului" care are gura bogata si-l doare de noi ca in Speedline nu avem numai COX si ca pe viitor la urmatoarele sedinte de rugaciune il vom chema si pe el la slavirea LUI!!!:wave: :wave: :wave:
|
a fost fain la raliu...:D:D:D.......a vazut careva cineva accidentul lui 13 BUF....??? saraca masian ce a incasat....imi venea sa plang langa ea...cred inbuneam daca era amea....
|
n-are nimeni poze de la vtm?macar cu bmw-ul lui D. Toma :D
|
Quote:
|
tx mane :D
|
22 Attachment(s)