![]() |
Re: O fata... si un golf 2...
Te plictisesti dar vrei sa o vezi gata si cat mai repede:D
|
Felicitari pentru ceea ce faci , nu credeam ca o fata are atata vointa si placere pentru a lua o masina de la zero.ti-am citit tot topicul si pur si simplu m-ai uimit .Cand va fi gata masinuta tare as vrea sa te vad cu cate placere o sa o plimbi. Respectele mele , sarbatori fericite !
|
valitataye: da..vreau, dar mai dureaza..:cry:
Greku`BWJ:multumesc frumos, sarbatori fericite si tie am gasit aripa nu mai cumpar:-P |
..iti dau eu ...numai aripii si aripioare 8)
...daca eram in locu tau ,o sablam ,vopsit electrostatic, grund, vopsea cauciucata , mastic pensulabil, ceara, mir ....+ o mana de ipsos ;) ..sa fim seriosi :?: |
de toate punem...
dau cu ipsos si pe jante?:D |
jantele alea sunt dementziale...chiar prea frumoase pt un golf 2.. adevaru e ca mie nu imi plac masinile hatchback... asta e.....
astept cu nerabdare sa vad ce va iesi din aceasta masina:D eu zic ca ai facut o treaba destul de buna la acea aripa va tzine o viatza daca va dormi in garaj ...daca gasesti de cumparat semi aripa din plastic chiar ca va tzine o viatza.... pt o baba de renault 19 ...(1993) nu gasesc si eu asa jante:D imi plac foarte mult:X ti le fur... fac eu o flansa ceva si le pun la baba lu fratemiu:D P.S. respect din partea mea si multa bafta |
Sinc ate vad si la tine in garaj se eba pepsi :D .... Cred ca te primesc si la mn .... Daca vii cu naveta de PEPSI:twisted:
|
sony_floryn:..multumesc frumos (cred ca o bag jantele in casa..) :D
Я7B: pe vremea asta ar trebuii sa se bea ceva cald, un vin fiert ceva:twisted: , nu pepsi;) am cumparat aripa dreapta , si bara spate iar suspensia se mai amana 2 saptamani:sad: La multi ani, sanatate, un an nou plin pe bucurii..se ne auzim cu bine! |
Quote:
|
La Multi Ani!! Un An Nou mai bun, plin de impliniri in ceea ce te priveste dar si in ce priveste Golfuletzul......tine`o tot asa....faci treaba buna.
|
LA MULTI ANI ZETA!!! 2011 sa fie cat mai productiv posibil:D
|
Quote:
|
faina masina,spor la treaba!
|
nu aluneca talpile pe chestiile alea? adica mai ales cand e ud :-?
|
multumesc All:twisted:
|
1 Attachment(s)
gata..imi mai trebuie doar bara fata..mai fac o pauza ..cumpar bara inainte sa vopsesc masina
urmeaza...sa vina masina de la tinichigerie,:arrow:suspensia,:arrow:montatul motorului, :arrow: o fuga pe la Mihai.ghetto ..si vopsitul..:twisted: |
Ehe, felicitari pentru achizitii :twisted:.A intrat la tinichigerie?
|
incredibil cat de repede te misti cu proiectul.
Asta e un semn bun pentru Noul An in care am intrat. Mult succes!! |
Quote:
|
NXdev: saptamana trecuta, a zis ca miercuri o baga in garaj...adica maine..acum nu stiu ce sa zic..ma voi duce vineri sa vad daca face treaba sau nu:x
Victor_Is: multumesc..eu am impresia ca merg cu spate:cry: Sonny™: in stilul asta nu cred ca va fi gata pana la vara:cry: si stai linistit jantele sunt puse bine;) |
Quote:
|
Quote:
intai :chainsaw: si apoi :dance: spor la treaba |
bine zis..abia astept sa vina caldura.. poate reusesc sa o si vopsesc pana atunci:D
|
misto masinuta ...sunt sake de la vulcanizare :D
|
Nu a venit de la tinichigiu:O??
|
6 Attachment(s)
munca..multa..aripa care am cumparat-o era plina de teroson, mastic... am curatat tot , am astupat gaura semnal si gaurile de la bandou..astept sa se usuce spal bine cu diluant dau o mana de grund..si dupa vin cu vopseaua cauciucata NEW :D
..si o veste foarte proasta...inca s-a apucat de masina:cry::cry::cry: |
pai din ce motive inca nu s-au apucat?
Nu mai degraba o duci in alta parte? Asta daca nu au un motiv plauzibil. Te cred ca esti nerabdatoare dar...rabdareeee ;))) o sa iasa frumos ;) Sper sa fie seriosi cei la care ai dus-o si chiar daca intarzie sa faca ceva calitativ. |
Quote:
Imi pare rau despre vestea cu tinichigiul...vedem maine ce rezolvi.. |
o mica gresala de tipar:-P:oops:
"..si o veste foarte proasta...inca NU s-a apucat de masina " Victor_Is: mai astept un raspuns..sa vedem o fac in alta parte sau nu. NXdev: atat am povestit ca am ramas fara minute..mai era putin le terminam si pe ale tale:-P |
zeta ceva nou :D:D ?
|
Deocamdata se ocupa de masina:D
|
5 Attachment(s)
furry_lion : nu prea multe, m-am apucat si de a doua aripa am curatat-o bine si am terminat de dat cu grund astept o zi libera sa pot da si cu vopseaua cauciucata:D
..luni urmeaza ceva nou:twisted: vali: stii tu ce stii |
:D:D:D spor la treaba
|
Mult succes in continuare :D
|
6 Attachment(s)
miri + furry_lion: va multumesc frumos
gata si a doua aripa ...doua cadouri pentru JAF-ul meu...:D valyh , suspensia este aproape noua are aproximativ 500km este cumparata in 10.12.2010 multumesc mult Gti_edition pentru rezervare:D |
Frumoase cadouri sa le folosesti sanatoasa:lol:
|
Incet dar sigur. Sa stapanesti sanatoasa suspensia, o sa dea mortal impreuna cu jantele
|
Quote:
|
Aoleuuuu mor cand vad pozele alea si ma gandesc ce minunatie de golf o sa iasa :shock:
Zeta, multa bafta cu proiectul...o sa il urmaresc post cu post chiar daca nu voi posta asa mult. Astept sa fie gata masinuta sa ma dai o tura cu ea :D si promit ca te dau si eu o tura cu zuz :)) (nu stiu daca va avea acelasi farmec dar gestul conteaza :) ) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:42. |
- Copyright 2026 4Tuning