![]() |
vreau shi io o bara de fata pt astra f .. ma ajutati careva?
am pe stock 4 bucati (2 originale shi 2 cu adaosuri de m) daca puteti vreau shi de spate:D |
sal.Andrei ce se mai aude cu surpriza aia?ce mai face \"the little red devil\"?
|
Da intradevar o mashina f frumoasa ce sa mai Superba, ce ai facut tu la motor vreau sa o fac si eu nu acum, in timp, cum de altfel ai facut si tu, (5 ani daca nu ma inshel???)
Eu zic ca ai facut o investitzie de viitor dar ce zic eu, ca sti si tu chestia asta. Iar acum cand am citit cat te-a costat parca mi-ai mai dat un impuls :)). bafta in continuare |
Mai pune si u niste poze cu masina,chiar si neterminata sau iar ne arati direct produsul finit?
|
Iar a schimbat nebunu cate ceva la ea.......a iesit beeeeton :wink:
|
pune ma nebunule pozele cu noua infatisare3 a masinii
|
Am analizat putzin mashina azi prin fatza la farmacie...din pacate andrei dormea...a ieshit frumos...mai ales farurile...
|
Felicitari ptr. masina asteptam pozele :wink:
|
ART...tu stai prin inel 2 ?
|
nu,eu stau in palas dar umblu destul prin inel2 big....bratianu...
|
Re:
Quote:
Intradevar ... se vede DEMENTIAL !!! Acum chiar are \" fatza \" de diavol !!! :peace: |
Asteptam pozele :shock: .Ai un talent aparte sa ne faci curiosi :D :D :D
|
Re:
Quote:
ps:Andrei,am vazut asta seara faruri cum vroiai tu,cu angel eyes si dintr-o bucata.erau pe o astra in 2 usi,rosie,de bucuresti si cu WRC la numar :D se vedeau super frumos,nici nu zici ca e opel,mai ales noaptea |
n`aveai o ranga la tine sa i le shuteshti ?
|
Re:
Quote:
dar era in mers,ca altfel nu remarcam angel eyes'urile :!: |
Re:
6 Attachment(s)
Quote:
SATISFACUTI ??? |
Asa da, barosane !
|
cool angel eays, bravo ..
|
frate ai rupt norma pe cuvantul meu!
mashina este net mai frumoasa ca \"fosta\" masina! stopurile alea albe erau cam urate fatza de astea! esti zeu pe cuvantul meu! ce sa mai zic...nici nu mai stiu ce sa zic!superba...ma intreb acum ce o sa ii mai faci?sau mai bine zis ce Dumnezeu ii mai faci? :wink: |
Re:
Quote:
:peace: Merci ! |
Aparane Doamne ! Satana e pe pamant :twisted: ! Cea mai tare Astra vazuta vreodata ! inca o data felicitari :wink:
|
SUPER TAREEEEEEE !!! :lol: :lol: :lol: Asa ceva mai rar!!! .... BRAVO!
... si fereste gropile ca-i pacat de ea!!! :twisted: |
WOW :) nice....sweet!! :)
andrei,am o intrebare... stickerul cu \"NX\" e pe bune? :D :roll: |
Bravo.Felicitari.Ar trebui sa faci si u o poza noaptea k sa vedem si noi masina cu toate cele aprinse si in special Angel Eyes.Dar de ce ai spatiu atat de mare intre aripa si capota?Sau mi se pare mie?
|
Re:
Quote:
|
Super tare masina...si yo sunt din cta...cand trece X-ray cu masina pe vreun bulevard..se face liniste...si toata lumea intoarce capu dupa masina lui... Oare masina + tuning = mai mult de 50.000-60.000 $ ?? :roll:
|
I`m speechless......sincer nici nu stiu c sa zic ...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Mai nou sunt si vedetea pe un site din america care comercializeaza Exhaust Flame Thrower Kits : www.eatmyflames.com - a 3-a poza de jos .
:peace: |
Desteptarea baaaaaaaaaaaaa
\"In tottal masina are acum peste150 de cai ( cca 190 ) si viteza maxima este in jurul la 245-250Km/h ( Nu are limitator electronic !!!)
Investitia s-a ridicat in jurul la 1000 Euro ... Dar va zic ca a meritat , ptr ca 100km/h = 6,5 sec \" ... nu am apucat sa citesc decat 5-6 pagini din posturile astea de pe aici si am ramas profund marcat de PUPINCURISTII de aici.. ok .. jos palaria ..ti`ai facuto pe banu` tau, e ok. Dar sunt anumite chestii in autocaracterizarea ta care ...cel putin lasa de dorit. Cum este posibil sa spui ca 0-100 km/h = 6.5 secunde la aproximativ 190 cai. Nu ma laud ca sunt mare mecanic, dar un Mitsubishi Evo 8 are 265 cai si 0-100km/h in 6.1 secunde. Printre alte BMW`uri si Hyundaiuri si ce mai vrei tu la care le-ai dat fum, daca este sa o luam matematic si logic, tu ai putea sa impachetezi un Evo 8 ... nu e mare diferenta intre 6.1 si 6.5 secunde. Deci daca nu se misca bine soferul dintr-un Evo 8 , tu ai sanse reale sa-l faci la numai 190 de cai. Astept un raspuns serios din partea ta |
Lista lui WRC`u
Am facut un mic studiu pentru tine. Informatiile sunt dintr-o revista cu si despre masini. Iti scriu cateva dintre modele care prezinta o valoare mai mare de 6,5 secunde la 0-100 km/h.
Audi A4 3.0 quattro -220cai, 6.9 secunde Audi A8 4.2 quattro -310 cai 6,9 secunde BMW 330 xi -231 cai 6,6 secunde BMW 630i -258 cai 6,5 secunde -esti la egalitate cu el Ford Mondeo ST220 -226 cai 7,5 secunde ( 3000 cmc V6) Honda Civic 2.0i -200 cai 6,7 secunde Jaguar S-Type -300 cai 6,6 secunde (4200 cmc V8) Mazda RX8 2.6L -192 cai 7,2 secunde Opel Vectra GTS -211 cai 7,5 secunde ( 3200 cmc V6) Porsche Boxter -220 cai 6,6 secunde Porsche CayeneS -340 cai 6,8 seunde Saab 9-5 -250 cai 6,9 secunde Seat Ibiza 1.8T Cupra-180 cai 7,3 secunde Seat Leon Cupra -180 cai 7,7 secunde Seat Leon Cupra R -225 cai 6,9 seunde Toyota Celica 1.8T -192 cai 7,2 secunde VW Phaeton le faci pe toate mai putin motorizarea W12 Sincer sa fiu ... chiar esti DEMENTIAL !! |
Precizez ca anumite masuratori nu au fost facute cu un G-Tech ...
Si mai precizez ca peste 1-2 luni maxim , majoritatea din timpii aia pe care tu i-ai scris vor fi chiar nesemnificativi ... Ai vazut ce timp are Kadetul GSI pe 0-100 ? 7,5 s la si doar 150 Cp ... nu ca Opelul Vectra GTS de 211 cai ( 3200 cmc V6) ... sau alte modele ... de ce ? Din cauza greutatii scazute si a modului in care a fost conceput respectivul motor ( proiectat de cel mai tare inginer in domeniu la vremea resectiva ) ... Si sa nu uitam ca Astra , Kadet-ul si calibra ( ca au mai existat \" ingineri \" care au bagat motorul si pe Corsa ) au facut valuri la vremea lor ... si mai fac si acum ... Ca sa nu mai vorbesc de C20LET de pe Calibra care a rupt normele la DTM !... si ala are \"doar\" 204 Cp si 0-100 in 6,8s ( si 1600 Kg nu 1200 cat are o Astra ! ) ! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Normal , prizele respective se monteaza si se finiseaza pe capota masinii ... pentru a realiza o capota integral din fibra iti trebuie timp si rabdare ... ( ptre sisteme de prindere , reglaje , finisari , etc. ) |
nu mai avem sanse sa ne apere!!!am ajuns prea departe :wink:
nu prea mai are ce sa ii faca,doar sa ii mai faca un frate :D |
Re:
Quote:
|
ce roade invidia :oops:
exista pareri pro shi contra, este mashina care ii face placere sa o conduka, nu conteaza banii investiti sau valoarea mashinii pe piatza fiecare ishi prezinta mashina, trebe sa fie cineva shi \"gika contra\" |
Re: lol
Quote:
din pacate se referea la performanta nu la consum :D mai citeste odata ! Quote:
|
Re: lol
Quote:
Sa fi tu sanatos cu consumul ala ... a mea consuma cu 1.6 si 75 cai 5,2 ... asha ca ... In momentul de fata sti cat imi consuma masina ? CAT VREA !!! Si nu ma doare sufletul ptr banii investiti ... de ce ? ptr stiu cum sa ii fac .. tu sti ? |
| All times are GMT +2. The time now is 04:16. |
- Copyright 2026 4Tuning