Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Cum ne gasim masinile dimineata in parcare? (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/18224-gasim-masinile-dimineata-parcare.html)

livvas 30-07-09 10:23

Re: Cum ne gasim masinile dimineata in parcare?

good point ...ii rup picioarele :)))))))

c200 30-07-09 11:22

din cele 6 masini pe care le-am parcat langa bloc de-a lungul timpului, n-a scapat niciuna (zgariat, vopsit, lovit caroserie cu o teava cred, dupa urma, furat stergatoare, antena, spart roti):evil:
Chiar e plin de idioti, tind sa cred ca cei ce distruc masinile parcate (si cei ce-si revendica locuri de parcare fara drept legal) nu stiu ce inseamna sa muncesti pt bani...cei ce muncesc cu adevarat pt bani n-ar putea distruge bunul altuia(zic eu).

c200 30-07-09 17:32

oare cati din cei 50% care gasesc masina intacta au grija ca ceilalti sa nu o gaseasca...intacta...:?:
se putea pune si intrabarea : - ai avut "grija" de masina altuia?:rolleyes2

livvas 30-07-09 21:16

Quote:

Originally Posted by c200 (Post 2523346)
oare cati din cei 50% care gasesc masina intacta au grija ca ceilalti sa nu o gaseasca...intacta...:?:
se putea pune si intrabarea : - ai avut "grija" de masina altuia?:rolleyes2

eu iti spun sincer ca orice mi-ar face cineva io nu m-as lega de masina lui ca situ cum e, e un lucru pe care nu l-am facut niciodata mai bine dau de el si ii fac lui cva:))))

pigoo 30-07-09 23:08

ce tie nu-ti place, altuia nu-i face . la mine functioneaza .
pana acum nu am avut probleme de genul , insa ieri am gasit portbagajul usor zgariat, probabil de la o pisica .. si o semnalizare lucas lipsa .

sonykel 01-08-09 07:40

semnalizarea ti-a sarit de la bass ma :lol:

G0rdy 01-08-09 07:40

eu pe unde merg incerc sa o las la lumina. Si in fata blocului la mine inainte de a monta un bec dinala puternic de stalp mereu o gaseam avariata(cel putin anu trecut am avut farul spart, geamul din dreapta spart, lovita,zgariata etc),acum nu mai am treaba(sper).Mai conteaza si cum va "iubiti" vecini :)))

c200 01-08-09 08:38

Quote:

Originally Posted by pigoo (Post 2524085)
ce tie nu-ti place, altuia nu-i face . la mine functioneaza .

regula e valabila la oameni, dar idiotilor care produc pagube le e straina.
la stiri am vazut cati administratori escroci sunt, iar cei ce au fost schimbati au ramas in libertate(caz concret la administratia de care apartin)...nici nu ma mir.
adevarul e ca vina principala pt distrugerile din parcari apartine administratiei...

chaches 25-11-09 08:04

am eu un echipamet...esti interesat?camera dome si controller.
vb la pret...e 25oo€ un astfel de echipament
eu vreau 1800 ron pe el, dar discutam

SMocKey21 02-03-10 22:15

Nu s-a mai postat demult dar simt nevoia sa ma descarc :))) acum 30 de minute m-am dus pana la magazin si la intoarcerea mea am constatat ca oglinda laterala stanga mi-a fost furata cu tot cu mecanism :))))))) lasandu-mi doar carcasa si niste firicele atarnate.II/Le multumesc celui/celor care m-a lucrat si sper sa ii fie/le fie mana/mainile amputate :)) si pofta buna cand ajung acasa ca or sa aiba de unde alege.

D_M_X 03-03-10 16:57

eu acum 3 zile am gasit cauciucu gaurit de un cutit :)

SMocKey21 03-03-10 22:22

Urat moment omu :( in cazul asta eu ma consider norocos :D

ginnjuice 06-03-10 09:57

matze scarboase pe capota . cre`ca imi face vreo vrajitoare descantece :|

banzay 15-03-10 06:10

Ca tot e vorba de matze... Vazusem un tico cu cel putin 15 matze pe el. Pe capota, pe plafon, era full de matze :D Cine stie cine i-o fi aruncat ceva pe masina de le-a atras asa...

schumi_86 16-03-10 22:56

Mi-am gasit azi dimineata masina fara statia de la sistemul audio,in fata portii chiar:evil:
Oricum a fost cu "dedicatie" deoarece doar statia imi lipsea,toate erau la locul lor. Din cate m-am gandit eu,este cineva care ma stie deoarece nu era la vedere pusa.....asta e,astept sa dau de cel in cauza:twisted:

CT25ALX 17-03-10 00:11

smulge-i unghiile cu patentul :))

5inci 21-08-10 23:50

Deci nu-mi vine sa cred cata minte pot avea acei oameni care isi varsa nervii pe masini si nu pe propietari.Eu stau in Curtea de Arges si nu am avut nici o problema de genul asta(Sper sa nu am ) Eu o parchez in fata blocului exact langa un stalp luminat.Peste drum sunt 2 banci deci lumina si de acolo + camerele de supraveghere.Parerea mea pt toti cei care le lasa in intuneric sau si in lumina sa isi cumpere camere de supraveghere.Costa 200 Euto tot tacamul dar stii ca nu ai treaba(ma refer la cei cu masini scumpe si nu numai)Poate cat dai pe kitul de supraveghere atata dai pe o vopsea,bara,geam,etc....
Cateodata o mai parchez si in parcare la Supermarket WOLF ,m-am imprietenit cu paznicii de acolo si nu imi zic nimic.
Voi pe acolo nu puteti face la fel ?ca ma gandesc ca si pe acolo parcarile supermarketurilor sunt pazite.

Babutz 22-08-10 09:49

zgariata de vreo 3 ori:sad:

BruT16 02-09-10 20:58

Ma simt mandru ca stau in Palazu Mare si am propriul garaj! :D
In cel mai rau caz sa o gasesc zgariata cand o mai las prin oras.. :D

tiberiusss 05-11-10 09:43

Sunt din ct,dar stau in it...nu am avut nici-un fel de problema cu masinuta mea...intacta o las intacta o gasesc.:D . Inca ceva,nu neaparat vecinii fac "treburi" d-astea, prietenii in special fac asta cand sunt pe alta lume din cauza bauturii. Am intalnit cateva specimene si i-au facut varza dacia lu unu pe trotuar.

Babutz 05-11-10 09:59

am mai gasit niste urme de gheare pe portbagaj...nush ce mama naibii se intampla...tot felu de patrupede care se catara:(:(:(

kirin 22-11-10 17:00

prima seara :zgariata capota fata
a doua :au urmat portierele dreapta

pauza 2-3 zile apoi :

zgariata capota spate + stop stanga

in final si portierele stanga

in parcare la o nunta : aripa stanga spate varza, a plecat omul fara stress

am schimbat masina, nu s-a mai intamplat nimic o perioada, am schimbat si orasul intre timp pt o alta perioada :)

C T 19 K R A 24-11-10 06:17

Pisicile alea handicapate stau in fiecare dimineata pe masinile din parcare de la mine.:lol:

D_M_X 24-11-10 18:59

la financiar pe Badea cartan s-a obisnuit lumea sa-mi umfle oglinzile ,stergatoarele si mai da si cate o dunga la masina cand pleaca :)

tzunny 26-11-10 16:56

Am gasit-o cu "MUIE" scris cu spray cu vopsea gri/crem pe geamul fata dreapta.

furry_lion 26-11-10 22:42

Sa mai crezi ca traim intr`o lume civilizata ?? trebuie prinsi si rupte degetele

Babutz 27-11-10 09:14

Quote:

Originally Posted by tzunny (Post 3846510)
Am gasit-o cu "MUIE" scris cu spray cu vopsea gri/crem pe geamul fata dreapta.

:sad::shock::???::???: in ce tara traim frate

c0a 27-11-10 11:06

eu ce sa mai zic ca anu trecut pe vremea asta mi-au furat pragurile cu totu de pe masina :)
si acum 2 zile am gasit bara sparta si aripa spate indoita. nici un biletel nimic. de vis

x_cess 27-11-10 23:21

off doamne,se pare ca garajul sau curtea la casa(cine sta) sunt sfinte

Psycho 01-12-10 18:38

inghetata bocna

banzay 20-12-10 17:46

Si uite asa am ajuns sa postez si eu aici :) Cu ura in suflet si urandu-le tiganilor o moarte cat se poate de cumplita (da sunt rasist), sunt totusi fericit ca nu au reusit sa imi 'violeze' masina.

Masina in fata portii, manere lipsa (le-am scos eu asta vara -clean look cica), nu au avut ce sa forteze decat portbagajul. yala impinsa inauntru putin, muchia aia de ghidaj si vopseaua luata de pe ea, cum ar fi impins cu un fier ceva. Noroc ca la amaratul meu de la cielo nu e pe sistem de clema ca la altele ci pe sistem de surub bagat in dublura portbagajului. Dar chiar si asa, ca nu au reusit imputitii nimic, tot mi-a lasat treaba asta un gust amar...

Mandru ca sunt roman! :rolleyes2

Babutz 28-12-10 13:37

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 3861571)
inghetata bocna

same here... acoperita full de zapada.nu am reusit sa deschid usa cu sprayu ala obosit..asa ca l-am trezit pe al meu..sa vina sa faca oarece :))):???:

ct-13-SHP 28-12-10 18:41

dimineata am gasit-o si inghetata dar si fara oglinda din partea stanga...vai de capul si de mainile la aia care ii prind ca se mai agata de ceva de pe masina.....offff tara de C***T

All times are GMT +2. The time now is 17:12.

- Copyright 2026 4Tuning