Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   intalnire dacia 9 mai ?mai are loc in 2010? (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/161938-intalnire-dacia-9-loc-2010-a.html)

Pui de urs 28-04-10 10:02

Re: intalnire dacia 9 mai ?mai are loc in 2010?

1 Attachment(s)
Aceasta poza a fost postata la pag.17 de catre Nelutz69. Daca ati pune si locul exact unde va avea loc intalnirea de la Brasov ar fi perfect (parerea mea). Poza poate fi scoasa la imprimanta si "imprastiata" prin orase. Ash vrea sa vin si eu cu Batrana mea dar din pacate nu am timp si bani sa o vopsesc:(. Totusi o sa incer sa vin si eu, nush cu ce dar gasesc eu o (bicicleta) sa imprumut:D. Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu postul meu. Numai bine.
https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...ia-1300-a.html

1300 28-04-10 16:31

Aproape 22 de pagini de dispute, chiar vroiam sa vin, stransesem banii dar nu mai vin.Prefer sa canalizez zilele alea spre altceva.

bolidu' 28-04-10 17:05

si zilele si banii....:)

popasan 28-04-10 17:08

intalnire dacia 9 mai ?mai are loc in 2010?

Quote:

Originally Posted by 1300 (Post 3317914)
Aproape 22 de pagini de dispute, chiar vroiam sa vin, stransesem banii dar nu mai vin.Prefer sa canalizez zilele alea spre altceva.

Stai linistit Luciane, ca nu esti singurul;)

bolidu' 28-04-10 17:10

Ar fii misto sa facem si noi o intalnire a noastra a celor cu masini violate,modificate sau cum vreti sa spuneti...

deniel 28-04-10 18:04

O sa se aleaga praful de intalnirea asta......pacat. Daca nu avem si noi 1300....

Muttley 28-04-10 18:34

Quote:

Originally Posted by deniel (Post 3318141)
O sa se aleaga praful....

Poate... Eu sper ca nu. Ori daca totusi s-alege praful, si cei de mai jos au contributia lor. Ma refer la atitudine:

Quote:

Originally Posted by 1300 (Post 3317914)
nu mai vin.Prefer sa canalizez zilele alea spre altceva.

Quote:

Originally Posted by popasan (Post 3318003)
nu esti singurul

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 3317987)
si zilele si banii....

ady smen 28-04-10 19:02

bai fratilor ce se face atata caz ce conteaza daca masina mea sta 3 metri mai inspate si 1300 mai infata sau la 100 de metri mai inspate ce conteaza noi mergem sa vedem ce masini sunt cum arata ce sa mai facut la ele cum merg cum sunt intretinute mai schimbam o vorba mai invatzam cate ceva sau mai dam cate o idee celor care nu stiu sau etc.mergem sa ne simtim bine de ce trebe sa fie masina cuiva in fatza sa fie admirata daca sa zis ca e expozitie de daci 1300 clasic si noi restu cu daci putem merge sa vedem sa admiram nu stiu ce tot au uni si alti ca eu vin ca eu nu vin lalala e noi cei care mergem, mergem ptr. distractie sa vad ce daci sunt cum sunt deci eu zic ca trebe sa mergem cat mai multi aia inseamna sa facem ceva frumos o intalnire cum nu a mai fost ceva sa se auda peste tot in tara deci concluzia e SA FIM CAT MAI MULTI

ady smen 28-04-10 19:05

CI APROPO CEI CARE SUNTETI LACHITZE NU MAI ZICETI CA NU VENITI CA ALA A FACUT SI ALA A ZIS ZICETI ADEVARU BA NU AM BANI SA VIN SI GATA NU MAI DATI VINA PE ALTI CA CEI CE VOR SA VINA VOR VENI )))

Andu_RacE 28-04-10 19:35

Nu cred ca banii sunt o problema, problema e daca se merita efortul de a pargurge atatia kilometrii si de a consuma acei bani, plus timpul pierdut in acel weekend, cand altii pot face multe in acel timp.
Si cum au aparut aceste discriminari si aceste bisericute, e normal ca unora sa le lipseasca si sa faca altceva (poate) mai bun de facut. ;)

1300 28-04-10 19:55

1 Attachment(s)
Nu inteleg ce ofensa aducem incercand sa le facem cat de cat asemanatoare cu astea.Si oricum fiecare isi lasa amprenta personalitatii lui pe masina.Unii au cautat solutii la probleme de stabilitate, directie, frani, propulsie,altii la conservare si altii la intretinere.Daca o modificare a fost facuta identic cu cea a lui X sau Y se presupune ca e inteles ce se intampla acolo si cum lucreaza dispozitivul respectiv modificat.

BH 59 FIF 28-04-10 21:34

Momentan masina mea este pe butuci. Probabil se va lucra la ea pana joi tarziu in noapte. Dar ideea e ca sunt hotarat sa fac deplasarea pana la Brasov si atata timp cat vineri dimineata e gata totul e ok. Deci, va astept in parcare sambata dimineata :)

Carnacior 28-04-10 21:49

Bine zis Tafu`
Mai bine am lua exemplu de afara.
Intelegeam sa se faca intalnire pentru un anumit model daca erau prea multe intalniri dacia... dar avand in vedere ca nu e nici o intalnire in afara de cea de pe 8-9 mai nu stiu de ce se cearta lumea sa fie doar 1300. Cat mai multe masini cu atat mai bine. Coji sau nu toate is dacii si isi merita locul la intalnire. Unii stau mai in spate sa nu faca firma de ras daca asa cred ei da... eu zic ca e mai bine sa fie orice model mai putin cele care is powered by renault ( logan, sandero sau duster :) )

later edit:
Nu va mai certati atat si haideti la brasov :D Indiferent ca aveti 1300 sau nu :)

tm86srg 28-04-10 22:08

Cand o sa se faca intalnire DACIA voi fi prezent. Pana atunci prefer sa stau si sa citesc pe forumuri despre astfel de intalniri.
S-au scris atatea pagini despre intalnirea asta, dar de aia tot nu e nimic sigur si oficial, sunt foarte multi care sunt pro si mai multi care sunt contra, si totusi nimeni nu incearca sa vina cu o propunere pentru o intalnire DACIA.

SpeedClass 28-04-10 22:14

[QUOTE=Carnacior;3318857]Bine zis Tafu`
Mai bine am lua exemplu de afara.
Intelegeam sa se faca intalnire pentru un anumit model daca erau prea multe intalniri dacia... dar avand in vedere ca nu e nici o intalnire in afara de cea de pe 8-9 mai nu stiu de ce se cearta lumea sa fie doar 1300. Cat mai multe masini cu atat mai bine. Coji sau nu toate is dacii si isi merita locul la intalnire. Unii stau mai in spate sa nu faca firma de ras daca asa cred ei da... eu zic ca e mai bine sa fie orice model mai putin cele care is powered by renault ( logan, sandero sau duster :) )

TOTAL DE ACORD CU TINE

Carnacior 28-04-10 22:18

Anu trecut lafel a fost... multi erau contra si tot s-a tinut... tot au venit si alte dacii... si la final cum a fost ? a fost super. Avea lumea la ce sa se uite cu toate ca se putea mai bine... si aici ma refer la faptul ca putea sa vina mai multa lume...

b08ygs 28-04-10 22:47

Quote:

Originally Posted by Muttley (Post 3318221)
Poate... Eu sper ca nu. Ori daca totusi s-alege praful, si cei de mai jos au contributia lor. Ma refer la atitudine:

Da si tu un exemplu pozitiv si vino cu Dacia ta;) sa aibe lumea ce sa admire, c ain fond motoru ala merita toata admiratia(parerea mea) si cei care au zis ca nu mai vin ai sa vezi ca or sa vina pana la urma....

Muttley 29-04-10 07:29

Masina e pusa la conservat timp de un an, undeva la mare distanta de mine. Chiar sa vreau sa vin cu ea, n-as putea.

ady smen 29-04-10 13:09

eu zic ca cel mai bine ar fi sa fim cat mai multi si cu cat e mai multa lume cu atat o sa fie mai fain deci fratilor sa mergem cat mai multi nu va mai ofticati daca dacia voastra sta mai in spate sau mai in fatza ca intrunirea e de dacia 1300 ok eu am dacie 1310 si tot o sa merg nu merg ca sa imi arat ce dacie tuning am merg ptr a vedea ce sa mai facut la alte masini merg ptr.ca sunt pasionat dacia si in primu rand merg ptr. distractie deci ideea e sa nu mai facem atata caz ca ala a zis si ala a facut ideea e sa mergem daca nu toti pasionati de dacia macar 99% ne vedem la brasov

George RHD 29-04-10 14:21

prezenta sigura abia astept eu inca de sambata diomineata in jurul orelor 5 o sa imi abandonez ghena in parcare la carefour ....ma oftic ca sunt schimbu 1 da oricum scap la 2.30 de la munca si o sa imi fac si eu prezenta pe jos

andreigame 30-04-10 17:42

2 Attachment(s)
prezent Dacia 1310 replica R12 TS B-87-CLR

b08ygs 30-04-10 21:13

Quote:

Originally Posted by andreigame (Post 3323600)
prezent Dacia 1310 replica R12 TS B-87-CLR

Tu ai gata sportiva aia pana atunci?

andreigame 01-05-10 01:18

as vrea eu....maine ii pun electrica si o sa ma apuc sa termin cu finisatul.....si sapt asta ii voi da vopsea...

morcov_ssl 01-05-10 22:52

nu stiu ce a fost asa spectaculos anul trecut.......cred ca mult mai spectaculos a fost gratarul fgacut la luci....... ca intalnirea din parcarea carrefour a fost......o parcare a unor dacii..... am batut atata drum ca sa vad ca a venit ala cu aia galbena de curgea rugina din ea..... sa mai vad o "replica "gordini cu dungi patrate..... etc daca vrem sa facem ceva calumea ar trebui sa facem o intalnire de DACII care merita privite sa aratam la lume ca inca mai e o masina nu sa le confirmam ca au fost si inca sunt niste ghene.....
deci hotarati-va la o intalnire de DACII TIPLA nu o intalnire de tomberoane pe roti.......

Andu_RacE 02-05-10 00:15

Pai din cate am inteles (daca am inteles gresit, imi cer scuze) si DRT-ul este implicat in organizare Morcov...deci? Cred ca voi ar trebui sa hotarati ce fel de intalniri a daciilor se face si ce nu se face. . . Ca o sa ajungem sa ne uram pana la urma ca ala si-a facut dacia "violata" si ca ala o tine clasica. Suntem ca la scoala, pe bisericute. . . aiurea

George RHD 02-05-10 15:56

Quote:

Originally Posted by morcov_ssl (Post 3325830)
nu stiu ce a fost asa spectaculos anul trecut.......cred ca mult mai spectaculos a fost gratarul fgacut la luci....... ca intalnirea din parcarea carrefour a fost......o parcare a unor dacii..... am batut atata drum ca sa vad ca a venit ala cu aia galbena de curgea rugina din ea..... sa mai vad o "replica "gordini cu dungi patrate..... etc daca vrem sa facem ceva calumea ar trebui sa facem o intalnire de DACII care merita privite sa aratam la lume ca inca mai e o masina nu sa le confirmam ca au fost si inca sunt niste ghene.....
deci hotarati-va la o intalnire de DACII TIPLA nu o intalnire de tomberoane pe roti.......

pot sa vin cu rhd-ul ?e in reparatiii sper ca am voie

Carnacior 02-05-10 16:33

Pai daca stam sa facem intalnire cu dacii tipla mai bine se intalnesc ei la cineva acasa si baga un gratar. Sunt prea putine masini care sa zici ca is tipla pentru simplu fapt ca trebuie sa ai bani sa te joci cu asa ceva. Asa e mai bine daca vine toata lumea. Poate mai invata unu altu din greseli cand e parcata langa una tipla. Si vede si el cu ce a gresit. De ce nu admira lumea si cotetu lui. Eu din cate stiu omu invata din greseli.

Buga 02-05-10 21:51

Quote:

Originally Posted by Carnacior (Post 3326957)
Pai daca stam sa facem intalnire cu dacii tipla mai bine se intalnesc ei la cineva acasa si baga un gratar. Sunt prea putine masini care sa zici ca is tipla pentru simplu fapt ca trebuie sa ai bani sa te joci cu asa ceva. Asa e mai bine daca vine toata lumea. Poate mai invata unu altu din greseli cand e parcata langa una tipla. Si vede si el cu ce a gresit. De ce nu admira lumea si cotetu lui. Eu din cate stiu omu invata din greseli.

Buna logica amice ! Ma bag si eu ca testicolul in recipientul de apa des folosit la tara si nu numai , am tot vazut prin semnaturi ( intalnire Dacia Clasic ? ) Definiti termenul de clasic . Dati un an care sa delimiteze clasicul de modern ! Sau sunt doar cativa ipocriti care sunt in lumea lor si cred asta ? Eu stiam ca e intalnire Dacia punct , eveniment monomarca ! Va astept sa mi sariti in cap !

Numai bine !

Carnacior 02-05-10 21:54

Parerea mea clasic vine tot ce nu e powered by renault :) ma refer la powered din fabrica nu de altele care vin cu 16 valve.

B-81-TAF 02-05-10 21:58

nu domneee 1310 e "corcitura", "violata" =)) etc....

Buga 02-05-10 22:00

Quote:

Originally Posted by Carnacior (Post 3327819)
Parerea mea clasic vine tot ce nu e powered by renault :) ma refer la powered din fabrica nu de altele care vin cu 16 valve.

Inseamna ca Nea Nicu Gordini n are ce cauta pe acolo , sau frantuzoaicele ..... sau Morcov poate vine doar cu caroseria poate mai invatam cate ceva .. ... 8)! Incepi sa mi placi Carnacior !

Alex4u 02-05-10 22:18

interesante discutii..mai sunt 5 zile si nu s-a hotarat decat locatia....

LUCI BV 89 WRC 02-05-10 22:18

Quote:

Originally Posted by morcov_ssl (Post 3325830)

lasa ba foamea deoparte mai gandestete si la lumeee:lol: ei lasa ca si anul asta nu strica niste seminte prin parcare si apoi iara un gratar :)) sau mergem la sugas?

RRedman 02-05-10 23:12

1 Attachment(s)
...........

tm86srg 02-05-10 23:18

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 3328165)
...........

ADEVARAT!!!!

George RHD 03-05-10 08:33

o sa fie mistoo abia astept sa ajung ...iar ptr baietiiii cu masini tipla expre pt ei o sa fac 20 de flotariii in semn de respect :lol::lol::lol::lol::lol:;););););)

amce 03-05-10 09:31

lasa ca va vinde cocofifi niste piese frantuzesti la intalnire, sa nu ziceti ca ati venit degeaba cu violatele, macar consumatie sa facem!

Cosmin-SNR 03-05-10 09:55

eu nu mai zic nimic....cam prea multa cearta pentru o intalnire amarata...fiecare vine cu ce poate si cu ce are corect?? cei cu daciile mai noi sau "VIOLATE" cum le spun niste **** oameni pot sta linistite pe margine sau in spatele celor "CLASICE" iar noi ne plimbam printre ele si spargem la seminte...chiar daca nu participam macar putem invata ceva nou,de la ei ca doar au trecut prin asta,si stiu cum e si cati nervi poti avea....:hug: dar daca ai cu cine sa faci e si mai bine...imi cer scuze pentru off-topic dar asta e parerea mea despre bataia asta de cap cu intalnirea....MULTA BAFTA CU INTALNIREA ;)

bv58bar 03-05-10 10:57

am auzit ieri la radio ca are loc "intalnirea dacia clasic 196x-1982" :shock: in parcare la carfur.......dupa ce ca suntem din ce in ce mai putini mai facem si selectii :rolleyes2 trebuia sa fie intalnirea monomarca dacia si atat, pt membrii 4t si dc si atat, in fine eu oricum ma duc si ma doare in 14 daca ma vor aia acolo sau nu!

George RHD 03-05-10 11:02

super asa sa facii ma si pe mine ma doare in galma de la roata de pe spate offf:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 07:08.

- Copyright 2026 4Tuning