am vrut si eu sa fac acelasi topic dar cineva mi-a luato inainte
ar fi frumos daca am face in constanta la baietii veseli, dar asta inseamna ca cineva de acolo sa se ocupe de organizare, da cautat locul intalniri si alte detalii
e frumos acolo la ct ...la mare primavara toata chestia e sa fie prezenta calumea... sa vina si baietii care au venit anu trecut dar si multi altii care nu au putut/vrut sa participe anul trecut oricum... de aceea am dechis topicul asta sa discutam daca cineva mai are alte sugestii pentru locatie sa ni le impartaseasca.
ideea e sa nu se faca tigania de anu trecut sa se inchida topicul sa fie cearta intre DC si 4T ca daca unii vin ceilalti nu vin si faze de genu asta... ca e pacat..
Anu trecut mi s-a blocat cutia pe pod la baneasa da tot am ajuns cu NUT , anu asta sper sa ajung pe rotile mele. Ar fi frumos undeva pe cheile dobrogei sa punem cortu, un gratar, un foc de tabara nu?
nu e bine la CT.e departe de foarte multa lumea.Brasovul era bine ca e undeva mai spre centrul tarii.asa CT e la margine si nu cred ca isi va permite toata lumea un drum asa lung..spre ex baietii din AB nu cred ca sunt dispusi sa bata tara in lat!
Member of: [Moderators] [Midnight Racers] [Oltcit] [DACIA] [Echipa de sprijin] [Dacia Rally Team] [VW]
Re: intalnire dacia 9 mai ?mai are loc in 2010?
Frumos ar fi sa lasam sa`si dea cu parerea cei care locuiesc cel mai departe de Constanta ... ar fi dispusi sa faca drumul asta? Asta pentru cei din AB, SV, BV, BR, etc
MAI
- Rezervat Drag 1 mai
- KOE Drift: 15-16 Mai (Se puncteaza pozitiile si pentru Campionatul National de Drift) - Eveniment monomarca - Dacia
- CNCA Etapa II
- 29-30 Mai - Rezervat